Starity

Kylie Jenner kellemetlen helyzetbe hozta saját magát

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 24. 16:20 #21
Clitty.
Clitty.
visszatérő vendég

Státuszyou don't have to like me 'cause i don't like you
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 162
Csatolások: 1
Azonosító: 256007
Idézet (Geggeg @ 2016.06.24. 15:52)
Szerintem nem a szituáció ciki, hanem maga a cikk. Nagyon gyatra lett, és az a szomorú, hogy ezt a "színvonalat" már megszokhattuk a cikkírótól.

teljesen egyetértek
2016. június 24. 16:56 #22
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Csatolások: 0
Azonosító: 255378
Úgy érzem érdemes volt felkelnem reggel.......................... Ja nem..
Hát csak gratulálni tudok ezért a cikkért! wink.gif
2016. június 24. 17:03 #23
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Nekem nem az jutott eszembe elsőre h bepisilt hanem h leöntötte magát, de komolyan ez miért lenne kínos, vagy ciki? Mindenkivel előfordult ez már, lehet nem tettk közzé de most naa ebben semmi ciki nincs szerintem vicces. És most akárkiről is legyen szó ez esetben Kylie ról.. Ugyanugy azt tudom mondani hogy ez bárkivel előfordulhat és nem ciki h feltette a képet sztem vicces..
2016. június 24. 17:06 #24
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Am meg tényleg fejjezétek már be ezt h megérte a cikket meg stb, bassza meg minek jöttök ide, minek olvassátok el a cikket ha am se érdekel titeket? Annyira szánalmasak vagytok, lehet h nincs hír értéke a cikknek, de ŐK IS CSAK FORDÍTJÁK. és becsüljétek már meg a munkájukat, ne olvasd el ha nem izgat a cikk de csak azért feljönni az oldalra, h le irjátok h nincs hír értéke meg megérte a cikket, önmagatokat minősítitek. Ti jobban le tudjátok forditani? Jobb cikket hoztok?
2016. június 24. 17:10 #25
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Lexi, rendkívül jó cikkíró lennél, amennyiben a cikkeid mind igényesek és tartalommal bíróak lennének.
Van a cikkeid közt bőven olyan, így megfontolnám hogy ezek szükségesek-e mellé. A saját idődet pazarlod vele - akkor is, ha egy ilyen cikk pár percbe kerül csak -, és inkább elrejtik a tehetségedet - mert szerintem van -, minthogy csak nagyítanának rajta.
Nem a mennyiség, hanem a minőség fontos.. smileeee.gif
(És tényleg csak tanács - semmi rossz szándék, sőt.)
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. június 24. 17:24 #26
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Azta milyen érdekes cikk! Kylie Jenner magára öntötte az innivalóját. Lexi! Szerintem tehetséges cikkíró vagy, de már kezdenek a weboldalon elszaporodni az ilyen gyatra, összedobott, hírértéknélküli cikkek. A kevesebb néha több, nem a mennyiség a fontos, a minőség! Vannak ám nagyon jó, érdekes cikkjeid, de hanyagoljuk már az ilyenek! További sok sikert kívánok
2016. június 24. 17:27 #27
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
*az ilyeneket
Bocsánat.
2016. június 24. 18:40 #28
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Ebből tényleg érdemes volt cikket írni. Húha, tegnap én is leöntöttem magam, valaki nem akar írni rólam?
Meg ez csak egy újabb dolog arra, hogy ez a ***** mutogassa magát
2016. június 24. 19:01 #29
- törölt felhasználó -    
Hmm... a cikk olvasása közben azon gondolkoztam, hogy arról, miért nincs cikk, hogyha a többi sztár issza le magát?!
Egyébként meg előfordul... bár én nem osztanám meg..
2016. június 24. 19:23 #30
- törölt felhasználó -    
Ilyen már velem is előfordult! Persze nem ilyen durván, és nem tettem fel az Instagramra! dry.gif

Ezt, hogy miért írnak erről cikket már nagyon unalmas szöveg... A Starity egy fiataloknak szóló bulvároldal, és általában a sztárokról szóló híreknek nem mindig van nagy hírértéke... Ezt el kellene fogadni! smileeee.gif
2016. június 24. 19:28 #31
- törölt felhasználó -    
Gondolom úgy érezte, hogy jobb így nyilvánosságra hoznia ezt és hogy valójában mi történt, mielőtt még a neten csak a lesifotók köszöntek volna vissza a sok találgató kommentelővel, hogy vajon mi is az a folt.
2016. június 24. 19:40 #32
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Na jó most már én is azt mondom,hogy ilyenekről muszáj cikket irni?! Főleg,hogy ezt a libát a fél starity felhasználók utalják.Ez a cikk szó szerint felidegesitett..
2016. június 24. 19:52 #33
emily92-17
emily92-17

S.S. az nem seggnyalás ha megbecsülöd más munkáját, te miért nem ülsz le szabad idődben és irsz egy cikket, amit aztán mindenki szépen le szól, hogy nincs hír értéke. A szerkesztők a szabad idejüket is feláldozzák arra h ide kikerüljön egy kibaszott cikk amit a sok idióta leszól mert ők aztán nagyon tudják azt hogy milyen cikk kéne ide,ERRE VAN KERESLET gondolkozás megy???? Ők váltják ki a legnagyobb vitákat mindenhol akárhol van egy cikk, naa akkor miért is kell mindennap egy kibaszott cikk róluk?? Azért mert ezeket olvassák a legtöbben igen ti is olvassátok csak azért h aztán le irjátok h nincs hir érték. A seggnyalást meg teljesen más dolgokra szokták irni. Bármilyen cikket bárki ir ti mindig azzal jöttök h mi a hír értéke, vajon mi? Te miért olvasod el ha nincs értéke?? Valóban idegesítő h mindenhol ők vannak de ő rájuk van a kereslet. Ezt a szerkesztők pontosan tudják.
2016. június 24. 20:27 #34
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Először én is azt hittem hogy bepisilt, tényleg ciki habár attól még hogy valaki kiönti az italát nem lesz olyan a seggénél is nem? xD Elgondolkodtató...
2016. június 24. 21:05 #35
Bbb8
Bbb8
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 253080
BLulu88: Ült az autóban amikor kiborította, gondolom lefolyt a seggéhez smileeee.gif
2016. június 24. 21:07 #36
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Ez a cikk vetekedhetne a Blikk pár címlapsztorijával. "Dundika majdnem leejtette a telefonját". (megtörtént eset) coffee.gif Ennek ellenére a hatását elérte, a szalagcím alapján idekattintottam, hátha Jenner kisasszony nagyobb slamasztikába került.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs
2016. június 24. 21:46 #37
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
nem tudom szerintem ez a cikk felesleges volt Lexi
2016. június 24. 22:39 #38
viki_vagyok2016
viki_vagyok2016
új tag

Státusz1 hónapos a profil xDD
Hozzászólás: 19
Azonosító: 257357
Hát,van ez így !
2016. június 24. 22:44 #39
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (emily92-17 @ 2016.06.24. 19:52)
S.S. az nem seggnyalás ha megbecsülöd más munkáját, te miért nem ülsz le szabad idődben és irsz egy cikket, amit aztán mindenki szépen le szól, hogy nincs hír értéke. A szerkesztők a szabad idejüket is feláldozzák arra h ide kikerüljön egy kibaszott cikk amit a sok idióta leszól mert ők aztán nagyon tudják azt hogy milyen cikk kéne ide,ERRE VAN KERESLET gondolkozás megy????  Ők váltják ki a legnagyobb vitákat mindenhol akárhol van egy cikk, naa akkor miért is kell mindennap egy kibaszott cikk róluk?? Azért mert ezeket olvassák a legtöbben igen ti is olvassátok csak azért h aztán le irjátok h nincs hir érték. A seggnyalást meg teljesen más dolgokra szokták irni. Bármilyen cikket bárki ir ti mindig azzal jöttök h mi  a hír értéke, vajon mi? Te miért olvasod el ha nincs értéke??  Valóban idegesítő h mindenhol ők vannak de ő rájuk van a kereslet. Ezt a szerkesztők pontosan tudják.

Mi lenne, ha egy kicsit normálisabban, illetve kulturáltan fejtenéd ki az ellen véleményedet? unsure.gif Rengetegen küldenek be cikkeket, de a többségükre nyomnak egy delete gombot, hisz nem a Berki merevedését vagy valamelyik Kardashian-Jenner ivadék szánalmas mindennapjait taglalja. Egy hónapja lobbiztunk amellett, hogy ezt a színvonalat inkább hagyjuk meg a szenny bulvárlapoknak, de a válasz ugyanaz volt a szerkesztőség felől - erre van igény. Kérdem én, hol? Mert itt biztos nem, hisz a kommentek többsége sokkalta a cikk nem létező hírértékét firtatja, és ezt többen le is írják. LexiCobain az oldal egyik moderátora, aki egyben hírmoderátor is, szóval megnyugodhatsz, ő dönti el, hogy mi kerülhet ki a főoldalra és melyik beküldött cikk legyen törölve. Én már ezer éve nem vitáztam egy jót ezen az oldalon, nem is értem, hogy Kylie Jenner összevizelt farmernadrágja miért is lehetne vita tárgya. El is szégyellném magam, ha ezek a témák megütnék az ingerküszöböm. Pluszban az oldalon tartózkodók többségét baromira nem érdekli, hogy mi a helyzet velük, de képtelen vagy kikerülni, mert ilyen primitív témáról is, mint az összevizelés, hírértékként van megjelenítve. (ami amúgy nonszensz) Ha valaki akarja, akkor tudja követni őket fészbukkon, Twitteren, Instagrammon, hisz az életüket felpakolják a netre, és ezekből a forrásokból táplálkozik Lexi is, amikor eme briliáns cikkek megírására adja a fejét.
4 felhasználónak tetszik: Kyra99, habibi, Phaedra, CandUs
2016. június 24. 23:03 #40
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
ezt most komolyan fel kellett tenni a közösségi oldalra? Ha nem teszi fel akkor nem is tudná senki. Húha.... csak azért csinálja hogy feltűnjön és hogy a középpontban legyen. Meg egyáltalán ez értelmes cikk? mert nagyon nem úgy néz ki. Mikor lesznek már értelmes cikkek?
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok