Starity

Calvin Harris: „Taylor Swift irányította a médiát a szakításunkról”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 25. 06:53 #41
- törölt felhasználó -    
már egy ideje minden t.s. c.h. cikk alá beírom, de már végre a többségnek is kezd leesni, h. ez az egész nem szól semmi másról, csak t.s. imázsépítéséről rohog.gif

blank space ii (tök mindegy milyen címmel, de azonos tartalommal) hamarosan megjelenik, addig is még tucatnyi pasit fog lóvá tenni, és meg is érdemlik
2016. június 25. 08:54 #42
- törölt felhasználó -    
Nekem az elejétől kezdve Taylor teljesen közömbös volt... most pedig már kezdem sajnálni a rajongóit. És van akiknek a példaképe. Így...
Sajnálom Calvint :/
2016. június 25. 09:30 #43
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 383
Csatolások: 0
Azonosító: 207155
Szegény Taylor... Eléggé rájár a rúd mostanában sad.gif
2016. június 25. 09:37 #44
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Attól függetlenül, hogy most sok cikk negatív színben tünteti fel, ő ugyanaz a Taylor, akinek a számaira együtt sírtunk 0-24-ben. Egybként pedig: szakított egy pasival, mert rájött, hogy már nem szerelmes belé, és összejött az ,,igazival". Ne mondjátok, hogy nem csinálta innen senki! Olvassatok klasszikus vagy mai irodalmat, akár romantikus filmeket nézzetek meg, a fele erről szól, és senki sem mondja, hogy hú, mekkora ribanc a csaj, hanem jól tette, hogy meghozott egy számára is nehéz döntést, és véget vetett eg kapcsolatnak, ami már amúgy is haldoklott. Taylor boldog szeretne lenni. És egyáltalán nem érdekli, hogy néhány irigykedő magyar kiscsaj ribancnak látja emiatt.
2016. június 25. 11:30 #45
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Itt nem az a probléma, hogy Tay szakított.. ha nem az, hogy mindezt egy telefonhívással intézte el. Az pedig, hogy megtalálta az igazit valóban nevetséges. Nem, nem azért mert ezt mondta, hanem azért mert ez az ő szájából hangzott el. Mind tudjuk, millió pasija volt, akire egyből rámondta, hogy igen ő az igazi, neki ő kell, aztán abból a nagy szerelemből, nem lett semmi. Most itt volt ez a pasi, akivel boldogok voltak, semmi probléma nem volt kapcsolatuknak, erre dobta, egy másik férfiért, akire néhány randi után rámondta hogy ő kell. Természetesen, ha mégsem ő a nagy ő, akkor készülnek az újabbnál újabb albumok, ahol Tay az ártatlan bárány, a párja pedig a gonosz, mert dobta Tay-t és a többit már ti is tudjátok.. kíváncsi leszek mi fog ebből kifolyni, és arra is, hogy Calvinre majd milyen dalokat fog kitalálni, mikor most Tay volt az, aki kidobta.
De hát, ez nem ránk tartozik, majd ők ketten megoldják egymás között, amúgy sem tudjuk, hogy mi történt valójában, mert a médiában nem lehet bízni. smileeee.gif
2016. június 25. 14:22 #46
Ellin
Ellin
új tag

StátuszChannie... Okay, this is just a film. Just a film. #IMNOTOKAY
Hozzászólás: 13
Azonosító: 255453
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy eddig bántam valamilyen szinten, hogy mindig is ellenszenves volt nekem Taylor, és még esélyt sem adtam neki emberileg, de mint kiderült a tökéletes, ártatlan imidzs mögött azért mégsem annyira tökéletes. smileeee.gif
Az pedig, hogy teljesen normális, hogy elhagyja a barátját a nagy Ő miatt, nos... nem normális, emberek. Mióta normális az, hogy elhagyja a pasit, és már másnap mással van? biggrin.gif Ha nem volt boldog, már pedig ha mást keresett, akkor nem volt, szimplán szakítani kellett volna, és akkor lehet pasizni. Nálam itt telt be a pohár, ezt utálom a legjobban. Tudom, nem sok vizet zavarok, eltörpülök egyedül a több millió rajongó mellett, de azért be kell látni, hogy ez így nem volt fair. Főleg, hogy eddig mindig azért nyivákolt, mert megcsalták, kidobták, blah blah blah. Erre tessék.
2016. június 25. 14:39 #47
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Idézet (Dorisia @ 2016.06.25. 09:37)
Attól függetlenül, hogy most sok cikk negatív színben tünteti fel, ő ugyanaz a Taylor, akinek a számaira együtt sírtunk 0-24-ben. Egybként pedig: szakított egy pasival, mert rájött, hogy már nem szerelmes belé, és összejött az ,,igazival". Ne mondjátok, hogy nem csinálta innen senki! Olvassatok klasszikus vagy mai irodalmat, akár romantikus filmeket nézzetek meg, a fele erről szól, és senki sem mondja, hogy hú, mekkora r****c a csaj, hanem jól tette, hogy meghozott egy számára is nehéz döntést, és véget vetett eg kapcsolatnak, ami már amúgy is haldoklott. Taylor boldog szeretne lenni. És egyáltalán nem érdekli, hogy néhány irigykedő magyar kiscsaj r****cnak látja emiatt.

Személy szerint én soha nem sírtam egy számán se, ajánlom a figyelmedbe inkább Brandi Carlile, Florence + The Machine vagy Lana del Rey dalait, akik valódi tartalommal töltik meg a sorokat. ok.gif
Azt pedig, azért te se hagyd figyelmen kívül, hogy az irodalmi hősnők, 1. nem telefonon szakítanak, 2. jobbára megbánják, amit a másik férfival tettek és egyszer ha előfordul ilyesmi velük. Taylor kisasszonynak hány kapcsolata is volt?
Aztán, ami a filmekben haldokló kapcsolat, az mindkét fél részéről az, Calvin üzeneteit és reakcióit elnézve ő viszont sokkal többet látott ebbe a kapcsolatba, mint amennyit Swift őnagysága.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Beyla
2016. június 25. 14:43 #48
- törölt felhasználó -    
az is megér egy misét, h. egyeseknek taylor swift pasiügyeiről a szépirodalom jut eszébe... ha másért nem már a hozzászólásokért megéri rákattintani a cikkre rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: arlene
2016. június 25. 16:44 #49
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Egy eset ugye nem bizonyít semmit... de as we all know, a kisasszonynál ez nem az első és nem is az utolsó, ahol másra hárít, ő pedig megmarad annak az ártatlan, védtelen, meglepődő kislánynak, aki soha nem volt rolleyes.gif
Unszimpatikus, átlagos, közepes hangú, szar számokkal, ócska szövegekkel, mit is keres a médiában?
2016. június 25. 18:00 #50
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Én sajnálom Calvint szerintem sokkal jobbat érdemel Taylornál mert ez a csaj nem bírja a hosszú kapcsolatokat
2016. június 25. 21:47 #51
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Dorisia @ 2016.06.25. 09:37)
Olvassatok klasszikus vagy mai irodalmat, akár romantikus filmeket nézzetek meg, a fele erről szól, és senki sem mondja, hogy hú, mekkora r*banc a csaj, hanem jól tette, hogy meghozott egy számára is nehéz döntést, és véget vetett eg kapcsolatnak, ami már amúgy is haldoklott. Taylor boldog szeretne lenni. És egyáltalán nem érdekli, hogy néhány irigykedő magyar kiscsaj r*bancnak látja emiatt.

Ahha, csak az nem a valóság! wink.gif
Aztán meséljed már el, te ott voltál? Vagy netalántán Taylor mondta ezeket személyesen neked? Ennek a riherongynak az első perc után mindenki az igazi, csak ha ilyen mélyek az érzései, akkor majd ha elfogyasztotta Tomot, és szakítottak, másnap már ne valaki mással kapják lencsevégre, mert már iszonyat hiteltelen.
Néhány irigykedő magyar kiscsaj? Kiábrándítalak: a fél világ utálja/ellenszenvvel viseltetik iránta, nem mindenki dől be a szegény, ártatlan, szerelmét kereső áldozat-szerepnek.
2016. június 26. 12:22 #52
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

StátuszHa úgy érzed karambolozni fogsz csak lépj rá a gázra.
Hozzászólás: 284
Azonosító: 232137
Most komolyan miért kell le ribancozni őt azért, mert sok pasija van? Jó lehet, hogy soknak sok, de Taylororn és a párján kivül senki sem tudja igazán miért szakítotak. Igazából semmi közünk sincsen semelyik sztárpár életéhez.Ha a zenéjüket szeretjük vagy filmeiket akkor nem mindegy, hogy milyen a szerelmi élete? Gondolom ti sem örülnétek neki, ha csak azért ribancoznénak le téged, mert valahogy nem jön össze a szerelem és ezért van az, hogy 3-4 havonta jön egy újabb srác. De ezzel nem védeni akarom Taylort, mert alap járaton nekem nincs semmi bajom vele szeretem a zenéjét és pont nincs közöm az életéhez és neki sem a mienkhez. De akkor is mi van, ha tényleg ribanc? Attól rosszabb lesz a zenéje? biggrin.gif
2016. június 26. 12:24 #53
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

Nekem van olyasmi ismerősőm mint TAylor, hogy sok párja volt már, de egyik se volt hosszű távu és minednki azt mondja róla, hogy mekkora riban és, hogy csak játsza az áldozatott. ivel ismeeem ezt a lánytjoggal mondhatom, hogy nem játsza meg az ártatlant, de biztos van kivétel, de egyenlőre csak olyanokat ismerek, akik tényleg áldozatok.
2016. június 26. 12:34 #54
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

De azt is olvastam, hogy mindig védi magát ilyenkor... ki nem védi magát mikor szakítotak? Szerintem az emberek 90% a másikat hibztatja ilyenkor szakítás okáért biggrin.gif. Nem kell haragudni rá, mert védi magát, ha nem érdekel ez a csaj vagy utálod akkor ne olvasgasd a róla szóló cikkeket. Tudatába vagyok azzal is, hogy kell negatív vélemény is szóval nem kell nekem ilyeneket írni, hogy kell a negatív kritikai is, mert tudom.
2016. június 26. 15:05 #55
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Nekem soha nem volt bajom Taylorral, de mostanában azt hiszi magáról, hogy ő sz*rta a spanyol viaszt, és hogy mindent befolyásolhat...
2016. június 29. 11:10 #56
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
Taylor mostanában kicsot elszállt magától..
2016. június 29. 11:40 #57
- törölt felhasználó -    
Rögtön gondoltam hogy Taylor áll az egész sz@rozás mögött.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok