Ki gondolta volna, hogy a Bad Blood énekesének ilyen messze ér a keze? Calvin Harris Instagramon fakadt ki, hogy a szakítási hírekhez köze nem volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Calvin Harris: „Taylor Swift irányította a médiát a szakításunkról”
2016. június 24. 13:29
Megérdemelné már ez a kis álszent liba, hogy fény derüljön rá, milyen is igazából... -.- Remélhetőleg ezzel elindul egy kedvező folyamat, hogy most már több sztárnak is elege van belőle. Talán végre ráébred, hogy eddig mennyire jó dolga is volt és meghúzza magát... -.-
2016. június 24. 13:29
Végre egy talpraesett ex, aki fel meri vállalni az igazát! Ezt szeretem Calvinban, hogy neki az őszinteség az első! Lassan lerántják Taylorról a leplet, hogy mindenki láthassa ki is ő valójában. Amikor már a rajongói se neki adnak igazat, na az már gázos helyzet.
2016. június 24. 13:35
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Pedig milyen kis ártatlannak állította be magát
2016. június 24. 13:50
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Ez a nő Hollywood ribije, és még szépen fogalmaztam! Undorító példánya a női nemnek, úgy váltja a pasijait, mint más a fehérneműt. De aki ezek után összeáll vele az meg is érdemli, hogy utána jól pofára essen!
2016. június 24. 14:51
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Idézet (csviki18 @ 2016.06.24. 13:29)
Végre egy talpraesett ex, aki fel meri vállalni az igazát! Ezt szeretem Calvinban, hogy neki az őszinteség az első! Lassan lerántják Taylorról a leplet, hogy mindenki láthassa ki is ő valójában. Amikor már a rajongói se neki adnak igazat, na az már gázos helyzet.
2016. június 24. 14:53
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Meg mindig jobb, hogy oszinte volt Taylor, es elhagyta Calvint, mintha vegig csalta volna. Eddig egyebkent szerettem Taylort, a zenejet is csipem, meg ugye sokat jotekonykodik, ezaltal is nott a szemembe, de most meg, hogy ezek kiderultek, inkabb csak visszaesett.. Termeszetesen ezutan is ha meghallom valahol valamelyik szamat, enekelni fogom, meg szeretni, csak magat a szemelyt nem :/
2016. június 24. 15:04
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Na én most már végképp nem értem, hogy mi van...
2016. június 24. 15:05
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Na jo én már nem bírom ezt a Taylort...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: