Bevállalós ruhája miatt savazzák Ariel Wintert
2016. június 28. 10:34
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Először azt se tudtam hol a melle a csajnak... Na igen erre vevők az emberek, 18 évesen meg csak gratulálni tudok ekkora dekoltázsért. Mintha csak a Kardashian családot koppintotta volna...
2016. június 28. 18:19
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
uuu micsoda torta
tetszik a ruhájának a színe, a csöcse pedig eléggé beleolvad
tetszik a ruhájának a színe, a csöcse pedig eléggé beleolvad
2016. június 30. 13:02
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
nagyon jól áll neki, és szerintem közrejátszik az is, hogy szereti a testét, és valljuk be, nagyon jó alakja van szóval erre büszke lehet. többi ember meg ne szóljon bele, hogy mit vehet fel vagy mit nem.
2016. július 01. 16:11
piszok ronda egy ruhának sem nevezhető valami ez xd
2016. július 05. 17:10
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Nem veszitek észre, hogy a drágalátos cikk írója rossz színben tüntette fel Arielt? Istenem, és még szegény csajt kell leszólni amiért fel mert venni egy ruhát.. Bocs.. Miért, mit kéne felvennie, ha nem ruhát? Pls logika.
2016. július 05. 17:12
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (Fanny Holt @ 2016.06.28. 10:34)
Először azt se tudtam hol a melle a csajnak... Na igen erre vevők az emberek, 18 évesen meg csak gratulálni tudok ekkora dekoltázsért. Mintha csak a Kardashian családot koppintotta volna... 
Istenem látszik hogy csak a képet nézted meg!
2016. július 08. 11:48
|
|
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline
|
Alapból semmi baj nem lenne a ruhával és magával a képpel, ha nem nyomná ki a szememet a hatalmas dekoltázs (azaz nem lenne kivágott). Lehet itt jönni a "ez nem 18 évesnek való" dumákkal, de elöbb nézzük meg a nála fiatalabbakat is, miket hordanak? Az van kint amit csak ki tudnak rakni, elöl hátul, fiatalság, ezt élvezi, ebből kapnak figyelmet, így nő az önbizalom. Lehet leszólni, de ez az igazság.
Neki is van bőven mit kiraknia, hát tessék kitette. Ettől még nem kell a falnak menni, ő ""alul"" tette ki a melleit, más meg majdnem a mellb.mbóig kivágott felsőt vesz fel, nem ugyan az? Vagy mikor köldökig ki van másnak vágva a ruhája? Szerintem de. Nem védem, azt se tudom nagyon ki ez a lány, de az emberek mindig tudnak mibe belekötni. Ha 70es évekbeli ruhát venne fel akkor meg az lenne a gond, hogy milyen maradi. Ez a mai divat, tessék elfogadni, más sztárok ennél ezerszer durvábbak.
Neki is van bőven mit kiraknia, hát tessék kitette. Ettől még nem kell a falnak menni, ő ""alul"" tette ki a melleit, más meg majdnem a mellb.mbóig kivágott felsőt vesz fel, nem ugyan az? Vagy mikor köldökig ki van másnak vágva a ruhája? Szerintem de. Nem védem, azt se tudom nagyon ki ez a lány, de az emberek mindig tudnak mibe belekötni. Ha 70es évekbeli ruhát venne fel akkor meg az lenne a gond, hogy milyen maradi. Ez a mai divat, tessék elfogadni, más sztárok ennél ezerszer durvábbak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: