Bevállalós ruhája miatt savazzák Ariel Wintert
2016. június 24. 23:48
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Hát ki, mitől szexi ugye. Van aki a melleivel hívja fel magára a figyelmet, valaki kosztümben is épp olyan lenyűgöző, de akár mackónadrágban is. Ez a ruha nekem már enyhén a Kardashian-féle design küszöböt súrolja (nézd van mellem), de hát ha jól érzi magát who cares? Mondjuk, ha kirakja instagramra számíthatna rá, hogy nem mennek el mellette szó nélkül. Okosabban tette volna, ha nem reagál rá szerintem. (ha már ilyen magabiztos)..
2016. június 24. 23:59
|
|
booklovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 240057 offline
|
Szerintem meg ha Kendall vagy Kylie Jenner simán felvehet egy ilyet anélkül, hogy esetleg megszólnák, akkor ő miért ne vehetne?! ráadásul még van is mit mutogatnia, mert csinos.
2016. június 25. 00:52
Jaj ugyanmár. Csak azért, mert egy kicsit kilátszik a melle, már ő is r*banc. Neki teljesen jól áll ez a ruha és nem is mutat sokat magából. Csinosan néz ki. Ennél láttam már rosszabbat is.
2016. június 25. 06:44
Nekem nagyon tetszik ez a ruha, jól is áll neki. És egyet értek booklover-rel.
2016. június 25. 10:28
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ez a ruha iszonyat csunya
Fel nem venném akár mekkora is legyen a cicim... Pfuuu
2016. június 25. 11:14
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
ez elég ízléstelen és csúnya is
2016. június 25. 12:28
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Talán ha mellben nem lenne ennyire erős akkor nem verné ki a biztosítékot sokaknál.Ha neki ez tetszik akkor engem miért zavarjon, hogy mit visel?!?Lehetne rosszabb is
2016. június 25. 18:56
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Hát öhm igen.. valamelyest negatív, valamelyest pozitív véleményem van erről a ruháról.
ON: Valóban nagyon jó alakja van a lánynak, és ha már van miért ne hordhatná, ráadásul valóban nem egy utcán állóra hasonlít a ruha.
OFF: A ruha nem neki való. Még csak 18 éves, valóban én is kicsit túlzásnak találom.
ON: Valóban nagyon jó alakja van a lánynak, és ha már van miért ne hordhatná, ráadásul valóban nem egy utcán állóra hasonlít a ruha.
OFF: A ruha nem neki való. Még csak 18 éves, valóban én is kicsit túlzásnak találom.
2016. június 26. 14:22
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Amikor Kendall vagy Kylie vagy a tököm tudja melyik IQ bajnok Jenner virított egy ugyanilyen ruhában, az menő volt? Ezt a csajt meg mindenki osztja?
Szép... Tény, nem 18 éveseknek való ez a ruci, viszont, ha a "divat nagy diktátorai" felvehetik, akkor ez a csaj miért nem?
2016. június 27. 18:28
|
|
Decibelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.25. Hozzászólás: 424 Csatolások: 78 Azonosító: 254270 offline
|
Én először azt hittem, hogy Selena Gomez van a képen.
A haja irtó ronda, a ruha pedig nem egy 18 éves fiatalnak való.
És igen, ne tegye közszemlére a mellét, nem hinném, hogy sokak kíváncsiak rá /mellesleg elég műnek néz ki/
A haja irtó ronda, a ruha pedig nem egy 18 éves fiatalnak való.
És igen, ne tegye közszemlére a mellét, nem hinném, hogy sokak kíváncsiak rá /mellesleg elég műnek néz ki/
2016. június 27. 21:59
Nem nézett ki olyan szörnyűen szerintem, talán, ha a ruhának más lett volna a színe, előnyösebben állt volna rajta, de én nem nevezném ízléstelennek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: