Egyébként nincs műmelle, sőt, még mellkisebbítő műtéte is volt.
Bevállalós ruhája miatt savazzák Ariel Wintert
2016. június 24. 13:20
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Szerintem 18 évesen el tudja dönteni, hogy mit szeretne felvenni.
Nekem tetszik a ruha, de ez a nagyképű beszólás Twitteren szerintem annyira szükségtelen volt. Én rájuk hagytam volna az egészet, okos enged...
2016. június 24. 13:28
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nekem a ruha abszolút nem jön be, sőt szerintem egyáltalán nem szép, de Arielnek előnyös.
2016. június 24. 13:34
Egy szó: közönséges. Az ilyen típusúakat 10 évvel idősebbeken is ízléstelennek tartom, nemhogy 18 évesen... Mi lesz ebből a csajból, 10-20 év múlva? -.- Mert, hogy már nagy r....., ha ez szerinte megfelelő öltözék...
A nagy "visszavágása" pedig megmutatja az értelmi szintjét...vagyis inkább annak a hiányát
10 éves kis csajok is normálisabb indokokat használva meg tudják magukat védeni. Szánalmas -.-
A nagy "visszavágása" pedig megmutatja az értelmi szintjét...vagyis inkább annak a hiányát
2016. június 24. 14:08
Idézet (Gothic01 @ 2016.06.24. 13:34)
Egy szó: közönséges. Az ilyen típusúakat 10 évvel idősebbeken is ízléstelennek tartom, nemhogy 18 évesen... Mi lesz ebből a csajból, 10-20 év múlva? -.- Mert, hogy már nagy r....., ha ez szerinte megfelelő öltözék...
10 éves kis csajok is normálisabb indokokat használva meg tudják magukat védeni. Szánalmas -.-
A számból vetted ki a szót!
2016. június 24. 14:12
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Már láttam egy ilyen ruhát egy blogban, de ott a csaj egy k*rva volt, miért kellrá az a lyuk , olyan mintha nem lenne pénze ,hogy összevarja
Nagyon kemény beszólás volt a csajnak már majdnem komolyan vettem
Nagyon kemény beszólás volt a csajnak már majdnem komolyan vettem
2016. június 24. 14:44
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ha van neki, akkor miért ne tehetné ki?!
2016. június 24. 14:59
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én azért gond nélkül beletolnám a fejem azokba a tejcsárdákba!
2016. június 24. 14:59
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Lehet hogy 18 éves és már gyakorlatilag felnőt de az értelmiség szintje leragadt 11-12 környéken. Először is ez
ebben a ruhába nem dögös inkább undorító már bocsánat. Először is az ilyen tipusú ruhák nem állnak jól alacsony lányokon már nem azért. Ugye feszülős a ruha ami kiadja az alakját ami nem éppen az előnyös kategóriába tartozik van rajta egy kis felesleg amit sajnos nagyon kiad a ruha. De még evvel nem is lenne nagy bajom ami kifejezetten undorító es nevetséges az a melle ugy néz ki mint két nagyra fújt lufi amit bepasziroztak egy kis helyre. Tulajdonképpen ez történet csak nem lufi hanem mell. Szóval ez a csaj ebben a ruhába szánalmas és nevetséges keveréke. Ami meg a visszavágást illeti a a két éves unoka húgom is kreatívabb ilyen témában pedig meg alig tud beszélni.......
ebben a ruhába nem dögös inkább undorító már bocsánat. Először is az ilyen tipusú ruhák nem állnak jól alacsony lányokon már nem azért. Ugye feszülős a ruha ami kiadja az alakját ami nem éppen az előnyös kategóriába tartozik van rajta egy kis felesleg amit sajnos nagyon kiad a ruha. De még evvel nem is lenne nagy bajom ami kifejezetten undorító es nevetséges az a melle ugy néz ki mint két nagyra fújt lufi amit bepasziroztak egy kis helyre. Tulajdonképpen ez történet csak nem lufi hanem mell. Szóval ez a csaj ebben a ruhába szánalmas és nevetséges keveréke. Ami meg a visszavágást illeti a a két éves unoka húgom is kreatívabb ilyen témában pedig meg alig tud beszélni.......
2016. június 24. 15:19
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (Mileylove23 @ 2016.06.24. 14:59)
Lehet hogy 18 éves és már gyakorlatilag felnőt de az értelmiség szintje leragadt 11-12 környéken. Először is ez
egyáltalán tudod te miről beszélsz?
mi az, hogy az alacsony lányoknak nem áll az ilyen fajta ruha jól? miért is nem?
és akkor meg mivan, ha ilyen ruhát vesz fel? nem azért, de nincs rajta semmilyen felesleg amiről te beszéltél. és lehet hogy plasztikáztatott a melle de az nem azt jelenti, hogy attól már egy szánalmas...
és azt meg tudod nekem még magyarázni, miért ragadt le a 11-12 évesek agyi szintjén? azért mert ilyen ruhát vesz fel?
és hogy a többiekhez is szóljak.. miért lenne belőle r*banc, mikor mostanában ebben a korban ki nem az? tisztelet a kivételnek persze..
2016. június 24. 16:27
Gigamellei vannak!
Nyugodtan felvehet ilyen ruhát, de szerintem nem állt olyan előnyösen rajta. Túl feszülős a ruha...
2016. június 24. 17:08
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nem vészes,de szerintem nem valami előnyös neki.Olyan hatást ért el,mintha...nem tudom...kicsit kicsi lenne neki a ruha.De egyébként nem ízléstelen.Szép.
2016. június 24. 18:49
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Szerintem emiatt nem kéne savazni. Tény, hogy a ruha nem a legelőnyösebb, de vannak olyan sztárocskák, akik ennél sokkal durvábban öltözködnek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: