A One Direction színészi ambíciókat dédelgető szívtiprója lemezkiadót választott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles a Columbia Recordshoz szerződött
2016. június 24. 09:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 24. 11:42
Hű, hát én annyira nem örülök hogy szétmegy a banda, de viszont nagyon szurkolok Harrynek.
2016. június 24. 11:47
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Hajrá Harry!
Szerintem mindenki sejtette, hogy ez lesz majd. Lehet, hogy Liam, Niall és Louis számára még mindig opció a 1D (hisz többször említették a szünet alatt). Harry viszont szerintem már nem fog velük visszatérni ( persze örülnék ha máshogy lenne), de ő sose mondta ki, hogy visszatérnek. Szerintem Harry most nagyon jó helyen van, és jó irányba tart, egyedül!
2016. június 24. 13:45
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Dia28: nem tudom hogy ki a legtehetségesebb de szerintem nem is ez számít hanem hogy ki a leghíresebb a csapatból.És az Harry.
2016. június 24. 17:42
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Örülök Harrynek!!!! Nagyon tehetséges és boldogulni fog egyedül!
De remelem nem oszlik fel a banda
De remelem nem oszlik fel a banda
2016. június 24. 18:27
Harry-t mindig nagyon tehetségesnek tartottam ez most sem változott. Most,hogy nem az 1D-ben van már nem egy nyálas kisfiút látok benne,hanem egy normális énekest. Sok sikert! <333
2016. június 24. 18:54
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Harrynek egyáltalán nincs rossz hangja, úgyhogy sok sikert neki a továbbiakban
2016. június 25. 06:22
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ez mind szép és jó, de, hogy fog leforgatni két filmet kevesebb mint egy év alatt
2016. június 25. 09:09
Azért ez még nem hivatalosan bejelentett dolog, de ha igaz is, akkor sem jelenti a One Direction végét. Hiszen Syco a Colimbia szárnyai alatt van, ahol az 1D mint csapat van szerződve. Én hiszek abban, hogyha Harry kihoz egy saját albumot is akár, akkor sem fogja otthagyni a One Directiont.
Viszont ettől függetlenül, szívbőp várom, hogy hallhassak Tőle szóló dalt.
Viszont ettől függetlenül, szívbőp várom, hogy hallhassak Tőle szóló dalt.
2016. június 25. 17:24
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Sok sikert neki!!
Remélem olyan jók lesznek majd a dalok mint a Don't Let Me Go*-*
Remélem olyan jók lesznek majd a dalok mint a Don't Let Me Go*-*
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: