Falatnyi bikiniben parádézik legújabb klipjében a Fifth Harmony
2016. június 25. 17:56
Ezek nem éppen falatbikinik, főleg, hogy nem is mond bikini xD de azért három centivel szélesebb bugyugójú fürdőruhát felvehettek volna, a szám meg tök szar, a régebbi számaik pedig jók voltak...
2016. június 25. 18:54
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Az előttem írókhoz szólva : Nem a bikinivel van baj, hanem azzal amit csinálnak. Miért kell fetrengeni és idióta pózokat csinálni?? Szerintem ez olyan " I'm free b*tch" fíling. Sajnos most már ilyen színvonalú videó klippekre van igény. És az a baj hogy ez sok tinilánynak bejön. Ott a pont H.Niki!
2016. június 25. 19:21
|
|
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline
|
Azért kíváncsi lennék rá, mit szólnának az emberek, ha egy átlagos lány kezdene el ugyanígy vonaglani a tengerparton.
2016. június 25. 20:39
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Érdekes, megint mindenki a csajokat szólja le, hogy mutogatják magukat, de a klipben szereplő félmeztelen pasikat senki sem ribancozza... Vagy mindenki tehesse ki, amilye van, vagy senki, de az úgy nem fair, hogy az egyikre csorgatjuk a nyálunkat, a másikat meg elhordjuk mindennek...
2016. június 26. 00:17
|
|
Screamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.24. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 255882 offline
|
Candy_attack: ha a srácon lenne annyit takaró alsó mint mondjuk Dinahn, arra én tuti nem csorgatnám a nyálam. A lány fürdőruhájával derékig semmi problémám.. de attól lefele épp hogy azt eltakarja...
2016. június 26. 15:27
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Nem igazán vagyok fifthy harmony rajongó. Viszont kérdem én, zene nem fülbemászó? A klip nem színes? Nem értem mi ez sok rib*ancozás. Mert a többi előadó mit csinál? Ariana Grande, Selena Gomez stbstb. De még nagyobb nevek is Beyonce, J. Lo stbstbstb. Mindenki szexxel adja el magát, jó alakjuk van, fiatalok, csinosak, szépek, a mai fiatalok se csinálnak mást a tengerparton, csak őket nem nézik meg 10 millióan 2 nap alatt, hanem felrakják facebookra, hogy kiterülve fekszenek bikiniben a homokba.
2016. június 26. 18:11
|
|
Harmonizer_foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 257350 offline
|
Candy_attack , Netti35 ennyi. Erről van szó... Nem èrtem mièrt kell itt r*bancozni...
2016. június 26. 20:18
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
A szám nem roszz, és a klippel sincs bajom.
2016. június 27. 17:42
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Szerintem ugyan az rendezte mint a Work From Home klippjüket nagyon hasonló
2016. július 02. 20:39
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Komolyan mondom néhány ember itt annyira buta. Emberek nem azzal van gond hogy fürdőruhában vannak. Hanem AMILYEN fürdőruhában vannak, és AHOGY rázzák magukat meg a homokban vonaglanak. A Work from home is az is mi már.:'D Ott is ugyan ez a színvonal. De ez a zene rohadtul nem fülbemászó. Egy ócska fos. Szerintem szégyen. Csak az elvakult rajongók nem látják azt hogy amit csinálnak kurva gáz. Nekem ez a véleményem.
2016. július 15. 10:51
A klip borzasztó. Undorító. No comment.. A dal elmegy egynek de nem kompenzálja a rossz klipet.
2016. július 15. 19:21
|
|
Geleszta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 249521 offline
|
Szerintem a dal jó. A klip viszont szörnyű. Szinte meztelen pasik és még csupaszabb csajok vonaglanak a homokban. A fürdőruhák nagyon jók derékig, de alatta 18-as korhatár kéne. Olyan, mint a Work from home egy szál semmiben táncolnak meg minden. Ha a valóság lenne a Work from home klipje, akkor én már rég feljelentettem volna a munkáltatót.
2016. december 26. 16:49
Nagyon dögösek a lányok és ezúttal a szám is tűrhető
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: