Melltartó nélkül, áttetsző felsőben lépett utcára Kendall Jenner
2016. június 23. 12:48
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Peldakep 2k16 modra
2016. június 23. 12:50
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
DoriAjtai. Igaz
2016. június 23. 13:00
Én akármennyire is meleg van, akkor is vettem volna fel a helyében melltartót, mert igaz, nem annyira nagy dolog, viszont nagyonis kellemetlenül éreztem volna magam, valamint van xy gönce és pont azok közül nem talál olyat, ami nem látszódik át (?).
2016. június 23. 13:36
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Szerintem ő most vagy nem nézte meg magát a tükörben eléggé, vagy pedig túl sötét volt a házban,mert nem hinném,hogy direkt csinálta volna.Ha meg igen,akkor mégsem olyan félénk mint azt hallottam.
2016. június 23. 13:45
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Ez a cikk is az emberiség javára válik.. Úristeen! Ennél nagyobb botrányt, még nem hallottam!
de amúgy, lehet hogy ott is meleg van, de gondolhatott volna arra, hogy igy nem léphetne utcára, mert szétfikázzák. De szerintem őt nem érdekli, hogy hogyan, vagy mi áron, csak szerepeljen valamennyi újság/cikk róla.. De ezen már meg se lepődök. Amúgy is van rengeteg ruhája, választhatott volna egy másikat is akár..
2016. június 23. 14:12
Egy csomó fiú meg póló nélkül, kis gatyában rohangál az utcán ilyenkor, most akkor az is divatbaki?
Amúgy meg szerintem tuti nem "elfelejtett" melltartót venni alá, hanem nem akart.
2016. június 23. 14:26
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Kendall nekem az egyetlen szimpatikus Jenner/Kardashian. Ő nem olyan műp.... mint Kylie.
Amúgy ez ahhoz képest semmi, hogy nehány" férfi " rózsaszín műtudjukmivel járkál az Hollywood utcáin,, lila bikinivel, és magassarkúval. Nehogy félreértsetek, nem ítélem el a melegeket, de számomra az az öltözék felháborítóbb, mint ez.
Amúgy ha valami kedveltebb tehetségtelen tucatsztár csinálta volna ugyanezt, Akkor kétlem, hogy ekkora felháborodás lenne körülötte.
Amúgy ez ahhoz képest semmi, hogy nehány" férfi " rózsaszín műtudjukmivel járkál az Hollywood utcáin,, lila bikinivel, és magassarkúval. Nehogy félreértsetek, nem ítélem el a melegeket, de számomra az az öltözék felháborítóbb, mint ez.
2016. június 23. 15:05
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Na ne . Mint ha már nm csinált volna ilyet 1000-szer
2016. június 23. 16:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Eléggé unalmas nulla hírértékű szösszeneteket olvasni a Kardashian-Jenner famíliáról. Mi van, ha melltartó nélkül áttetsző felsőben lépett ki az utcára? Az én életem nem lesz jobb vagy rosszabb ettől. Mindenkinek a saját dolga eldönteni, hogy mit vesz fel és mit nem. Én speciel nem szeretem közszemlére tenni a testemet, így ilyen felsőt biztosan nem is vennék fel, ám a szóban forgó hölgy sem éppen a szégyenlősségéről híres.
Mivel a cikk témája sem értelmes, így maximum csak arra volt jó, hogy a 10-12 éves kislányok jöjjenek k*rvázni és r*bancozni. Eléggé elterjedt lett mostanában.
2016. június 23. 16:10
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Sosem csináltatnék mellbimbó piercinget, visszataszítónak találom.
Egyébként Kendall formás, de azért ez a megjelenés kicsit sok
én legalább is nem vállalnám be.
Egyébként Kendall formás, de azért ez a megjelenés kicsit sok
2016. június 23. 16:16
Jó látvány!
Mindenesetre jobb, ha a lányok nem mutatnak meg mindent magukból... A fiúk jobban becsülik őket akkor! Bár itt is különböző vélekedések lehetnek...Nekem legalábbis a sejtetés jobb, mint a teljes kipakolás...
2016. június 23. 16:59
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Úgy szándékos ez ahogy van. Hogy miért hír ez? Azért mert ő egy "WOW" emberke hálivúdban. Az egész családja ilyen, még ha ő is a legnormálisabb, az alma nem esik messze a fájától. Szerintem elég közönséges látvány, és még ha férfiak élvezik is a látványt, kétlem hogy többet bárki akarna tőle, mint amit eddig... Vajon miért. xD Aztán csodálkozik, hogy nincs egy normális kapcsolata sem, vagy ha még nem, majd fog csodálkozni, és adja majd az áldozatot az újságíróknak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: