Melltartó nélkül, áttetsző felsőben lépett utcára Kendall Jenner
2016. június 23. 10:37
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Hat nem lepődtem meg. Bár én a helyébe csak akkor mutogatnam magam ha tényleg lenne mellem....
2016. június 23. 10:58
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Pár év és ide is beér ez a "divat", de lehet fikázni, majd meglátjátok ^^
2016. június 23. 10:59
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Én odáig meg vissza vagyok a freethenipple cuccért, de mondjuk ha Kylie csinálná ezt már mindenki ömlengene hogy mekkora ribi meg ilyesmi. Amugy azzal én sem értek egyet hogy mindenféle kisgyerek akiben még az van hogy a mellbimbó az egy szexuális dolog, ők ezt lássák.
2016. június 23. 11:01
Ő is ember... megteheti, hogy azt vegyen vagy ne vegyen fel amit akar.
2016. június 23. 11:10
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Kendall-től ez már nem meglepő. Bár, ha annyira melege van, akkor van rajta bokacsizma és hosszú farmer? Nem az a baj, hogy nem vett fel melltartót, hanem, hogy direkt egy teljesen átlátszó felsőt választott, csakhogy mutogathassa magát. De azért az utcán lehetnek kisgyerekek is, akiknek nem túl jó, hogy már ilyeneket látnak.
2016. június 23. 11:34
Fujj...azért abba bele sem gondolt hogy hiába mutogatja magát nem vagyunk rá kíváncsiak...igazi példakép mondhatom...
2016. június 23. 11:37
|
|
Reni1204visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 16 Azonosító: 242829 offline
|
Nem olyan nagy dolog ez! Örüljön,hogy magabiztos és megtudja ezt tenni. Ráadásul férfiak nyugodtan póló nélkül is mászkálhatnak az utcán senki nem szólja le esetleg csak annyit kapnak h "jajj de dögös" "mennyit dolgozott a testéért". Hát szerintem Kendall is ugyanúghy megdolgozik a testéért hadd mutogassa. Bármelyik ember megteheti,hogy azt vegyen el amit akar. Kendall nem ruha nélkül ment ki az utcára hanem csak melltartót nem vett fel. Nem olyan nagy dolog ez
2016. június 23. 11:46
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
reni1204 tudod valamenyibe igazad van csak annyi h egy férfitől töök más de egy nőtöl már undorító ha pedig mutogatni akarja magát húzzon bikiknit és menjen ki a strandra mert az utcán gyerekek is vannak nem mintha a strandon nem de ott minden nő bikinibe van a férfiaknak meg annyi h nyáron kb minden férfi félpucéron van
2016. június 23. 11:47
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Reni1204 teljesen egyet értek!!
2016. június 23. 11:54
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Reni1204 az igazat beszéli! és amúgy is, Kendall-nak VAN mit mutatnia. nem nagy dolog, nem pucéran ment ki
2016. június 23. 12:25
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát csak gratulálni tudok neki
ő égette le magát vele
2016. június 23. 12:40
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Nyár lévén természetesen a tengerentúlon is nagy a meleg, aminek következtében Kendall úgy döntött, megszabadul melltartójától.
Forrás: http://starity.hu/magazin/61774-melltarto-nelkul-attetszo-felsoben-lepett-utcara-kendall-jenner/#ixzz4COjSkFCT
ez mien szöveg már??
Forrás: http://starity.hu/magazin/61774-melltarto-nelkul-attetszo-felsoben-lepett-utcara-kendall-jenner/#ixzz4COjSkFCT
ez mien szöveg már??
2016. június 23. 12:44
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Ez a csaj egy Istennő. Komolyan mondom bárcsak nekem lenne ennyi önbecsülésem.Szerintem ő a testvéreihez képest kutyafüle sőt még akár példamutató is.Ő az egyetlen Kardashian-Jenner klánból aki ténylegesen megdolgozott a hírévért és a sikerért.Modellkedik amit ráadásul komolyan is vesz nem úgy mint a húga aki néha bepucsít a kamerának, egy darab plasztika nincs benne, ami a családjában azért meglepő. És ha ő mellpiercinget akart? Abban mivan? A pasija biztos örült neki.
Komolyan mondom kezd divattá válni ennek a családnak az utálata.Még ha valami jót vagy tök átlagosat tesznek egyes kommentelők azt is képesek lennének lehúzni.Ha mondjuk arról írnának (egy ismételten tök felesleges) cikket ,hogy Kylie Jenner kutyát sétáltatott rövid gatyában, az lenne a baj ,hogy "biztos nem szedte fel utána a kutyaszart amibe aztán bele lépett valaki, ha nekem fel kell szednem akkor nekem miért nem, ja és különbenis miért van rövid gatyában? Ez rosz hatással van a gyerekekre akik találkoznak vele az utcán, inkább gyulladjon meg a napon."Emberek foglalkozzatok már a saját életetekkel és nem irigykedjetek ennyire feltűnően.
Komolyan mondom kezd divattá válni ennek a családnak az utálata.Még ha valami jót vagy tök átlagosat tesznek egyes kommentelők azt is képesek lennének lehúzni.Ha mondjuk arról írnának (egy ismételten tök felesleges) cikket ,hogy Kylie Jenner kutyát sétáltatott rövid gatyában, az lenne a baj ,hogy "biztos nem szedte fel utána a kutyaszart amibe aztán bele lépett valaki, ha nekem fel kell szednem akkor nekem miért nem, ja és különbenis miért van rövid gatyában? Ez rosz hatással van a gyerekekre akik találkoznak vele az utcán, inkább gyulladjon meg a napon."Emberek foglalkozzatok már a saját életetekkel és nem irigykedjetek ennyire feltűnően.
2016. június 23. 12:46
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Bocsi az előforduló írásbeli hibákért, gyorsan írtam de a lényeg remélem átjön
2016. június 23. 12:47
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Úristen...ez annyira botrányos..hogy ebből egy egész cikk kellett...egy sztár nem vett fel melltartót és látszik a piercingje
Ebből is látszik, hogy az embereknek baromira nincs miről írniuk.
Ki nem szarja le, már bocsánatxD
Ebből is látszik, hogy az embereknek baromira nincs miről írniuk.
Ki nem szarja le, már bocsánatxD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: