Szenzáció! Magyar tervező kreációjában vakációzik Beyoncé
2016. június 23. 20:02
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Szerintem meg rohadt jók lettek a ruhák
2016. június 23. 21:04
Az azért túlzás, hogy amikor Dukai Regina meglátta Beyoncét a ruhában, elsírta magát!
Jó, azt elhiszem, hogy nagy dolog a Sugarbirdnek, de azért nem esem hasra! A gratuláció azért nagyon kijár nekik!
2016. június 23. 22:27
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Gratulálok,ez nagyszerű.Ráadásul egészen tetszenek a darabok!
2016. június 24. 19:34
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Hát ezt nem hiszem el ! Hogy itt mennyi Magyar ember van aki képtelen örülni egy ilyen pici sikernek is ...Szerintem mostanában joggal vagyunk büszkék arra ,hogy Magyarok vagyunk,mert rengeteg olyan sikert éltünk át ebben a pár hónapban amit mondjuk 1-2 évvel ezelőtt nem is hittünk volna . Úgy értem ki gondolta volna,hogy 2016-ban nyeri fogunk egy Oscar díjat vagy éppen azt hogy kijutunk az EB-re vagy éppen ezt a ruhás ügyet ..mert én nem gondoltam volna és ha Beyonce-nak tetszik akkor inkább örülnünk kéne és nem ide kommentelni hogy milyen ronda ez a ruha és hogy ebben mi a szenzáció ...Ebben az a szenzáció hogy sok év után végre büszkék lehetünk magunkra legalább egy kicsit is !
2016. június 26. 15:08
A Sugarbirl-ről inkább nem írok semmit, a citromminta amúgy teljesen oké. Már unom a matrózcsíkos cuccokat, Beyonce pedig diktálja a divatot: végre valami üdítő szín és minta lesz a trend.
2016. június 27. 20:10
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet (DirectionerGirl001 @ 2016.06.24. 19:34)
Hát ezt nem hiszem el ! Hogy itt mennyi Magyar ember van aki képtelen örülni egy ilyen pici sikernek is ...Szerintem mostanában joggal vagyunk büszkék arra ,hogy Magyarok vagyunk,mert rengeteg olyan sikert éltünk át ebben a pár hónapban amit mondjuk 1-2 évvel ezelőtt nem is hittünk volna . Úgy értem ki gondolta volna,hogy 2016-ban nyeri fogunk egy Oscar díjat vagy éppen azt hogy kijutunk az EB-re vagy éppen ezt a ruhás ügyet ..mert én nem gondoltam volna és ha Beyonce-nak tetszik akkor inkább örülnünk kéne és nem ide kommentelni hogy milyen ronda ez a ruha és hogy ebben mi a szenzáció ...Ebben az a szenzáció hogy sok év után végre büszkék lehetünk magunkra legalább egy kicsit is !
Azért szerintem van egy kevés értékbeli különbség egy Oscar-díj, egy csoportelsős továbbjutás, na meg egy első 16-os végzés az EB-n és egy ilyen siker között. Nem igaz hogy a magyar ember nem tud örülni semminek, ez is egy olyan sztereotípia ami elterjedt rólunk és ami miatt egy unszimpatikus népcsoportnak tűnünk az európaiak szemében. Csupán nem esünk hasra ilyen jelentéktelen sikerektől, mint például ez is...
2016. június 28. 18:24
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
a színkavalkád nem tetszik, a fehér ruha szép
2016. június 29. 09:23
Hát gratulálok hozzá. Amúgy nekem nem igazán tetszik de nem én viselem, úgyhogy hordja egészséggel
2016. június 30. 12:58
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
nekem tetszik a fürdőruha, kiemeli Bee gyönyörű bőrszínét és Hawaiira szerintem ezek a minták tökéletesek.
2016. június 30. 17:49
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
De gyönyörű *0* Bee is meg a fürdőruci is
2016. június 30. 17:58
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Idézet (Hope01508 @ 2016.06.26. 12:26)
DirectionerGirl001: Teljesen egyetértek. De hát a magyarok többsége mindig is olyan volt, hogy sose tudott örülni semminek...
A híres sztereotípia, miszerint a magyarok a világ egyik legpesszimistább népe
Ez annyira hülyeség amúgy, nem azon múlik hogy ki mennyire örül valaminek, hogy ki milyen származású. Mondjuk az igaz hogy ez azért nem semmi teljesítmény, és az olyan sztárok mint Bee nem akármilyen tervezők ruháit veszik fel, mert mindenből a tökéketes jár nekik és csak az igazán tehetséges tervezők tudnak olyat alkotni amit egy híresség is bátran visel. Szóval ez nem semmi.
2016. június 30. 18:19
Idézet (meyah_ @ 2016.06.28. 09:14)
Nekem nagyon nem tetszik, ilyet simán veszel a kínaiba 7000 ft-ért...
Hát persze, hisz a világ legtömegebb bikinijét: a Triangle-t vagy mit is beszerzed a kínaiban olcsón, de 1. kilóméterekkel rosszabbul néz ki mit az eredeti, pedig abból még az sem szép.2. minőségében is hatalmas különbségek vannak.
Fogd a negatív elmédet, és tartsd meg magadnak, hogy magyarként nem tudsz örülni egy magyar sikernek!
Idézet (BLulu88 @ 2016.06.23. 22:57)
Hát ez eszméletlen! Jól áll Queen B-nek! A magyarok manapság egyre több mindent érnek el és ezt tök jó látni 
Igen, ez nagyszerű, remélem így folytatjuk!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: