Zayn Malik elárulta, hogy mit keres egy lányban
2016. június 23. 09:16
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Honnan a francból veszitek, hogy Gigi nem intelligens? És honnan veszitek hogy Perrie intelligensebb volt? Ismeritek őket? Nem. Akkor meg?
2016. június 23. 09:35
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Nagyon szeretem Perriet, de Gigivel jobban összeillenek
2016. június 23. 10:07
Azért szerintem ő a bulizást sem veti meg annyira, de ezen kívül egész normális dolgokat fogalmazott meg, amikkel egyet tudok érteni.
2016. június 23. 10:23
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Hát valahogy nekem az intelligencia és a Gigi Hadid név nem akarja keresztezni egymást. Persze nem ismerem őt, de a nyilatkozatai alapján nem Csehov és Byron írásait vagy épp a matek könyvét bújta volna gimiben.
2016. június 23. 19:42
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Egyem azt ez édes kicsi szívedet Zaynecske.... Először is gratulálok hogy ez az első interjú ahol nem az 1D szidja. Nobelt neki.... Másodszor értem én hogy kell imidzs de azért jobbat is kitalálhatnának volna neki már nem azért. Nem szeret bulizni es Gigi- vel van de azért több buliba volt mint fellépésén. Intelligens lány kell neki es Gigivel van. Nem annyira számít neki a külső inkább a belső. Pff.még hogy nem számít könyörgöm Hollywood egyik leghíresebb topp modeljével van együtt könyörgöm...... Szeret tanulni a párjátol mert az olyan vonzó... Gigitől max azt tanulhatja meg hogy hogy sétálj végig a kifutón egy pír nélkül is ugy hogy lecsúszott a póló pántod es kilóg a csöcsöd...... Ahogy ezeket a jellemzéseket olvastam tulajdonképpen ráismertem egy lányra méghozzá Perriere. De ha ez az álom lány Zayn számára akkor mért dopta ki Perriet?!?? Fucklogic....
2016. június 23. 19:57
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Emberek.Ismeritek Gigit? Attol,mert modell még lehet intelligens.Es fogalmatok sincs ról ,hogy Gigi milyen igazabol.
Masreszt ebben az interjuban Zayn tok normalisan beszel
Es imadom oket Gigivel :
Masreszt ebben az interjuban Zayn tok normalisan beszel
2016. június 23. 19:59
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Mileylove23 Ott az igazság
2016. június 24. 09:05
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ezek a képek, meg az elsőn még ahogy virít a SEXY szó hát kuncogtam egy jót....
,,Ahogy öregszem....."- mondta Zayn azzal a kemény 22 évével...
Zayn amúgy az elmúlt 1,5 évben eléggé kiélhette magát ha már csak otthonülős estéket tart Gigivel, amit kétlek.
,,Ahogy öregszem....."- mondta Zayn azzal a kemény 22 évével...
Zayn amúgy az elmúlt 1,5 évben eléggé kiélhette magát ha már csak otthonülős estéket tart Gigivel, amit kétlek.
2016. június 24. 11:06
|
|
Taissa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.13. Hozzászólás: 299 Csatolások: 30 Azonosító: 256288 offline
|
Idézet (Mileylove23 @ 2016.06.23. 19:42)
Egyem azt ez édes kicsi szívedet Zaynecske.... Először is gratulálok hogy ez az első interjú ahol nem az 1D szidja. Nobelt neki.... Másodszor értem én hogy kell imidzs de azért jobbat is kitalálhatnának volna neki már nem azért. Nem szeret bulizni es Gigi- vel van de azért több buliba volt mint fellépésén. Intelligens lány kell neki es Gigivel van. Nem annyira számít neki a külső inkább a belső. Pff.még hogy nem számít könyörgöm Hollywood egyik leghíresebb topp modeljével van együtt könyörgöm...... Szeret tanulni a párjátol mert az olyan vonzó... Gigitől max azt tanulhatja meg hogy hogy sétálj végig a kifutón egy pír nélkül is ugy hogy lecsúszott a póló pántod es kilóg a csöcsöd...... Ahogy ezeket a jellemzéseket olvastam tulajdonképpen ráismertem egy lányra méghozzá Perriere. De ha ez az álom lány Zayn számára akkor mért dopta ki Perriet?!?? Fucklogic....
Te sem vagy komplett
2016. június 24. 14:33
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Netflix & Chill?
2016. július 19. 13:33
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Még hogy intelligens nőt keres. Ha, ha, ha. Nem ismerem a csaját, de elbírom képzelni, mennyire lehet intelligens, ugyanis az a csaj minden csak nem szép, tehát én mégiscsak hiszek ennek a gyereknek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: