Taylor Swift szerint Tom Hiddleston a nagy Ő
2016. június 25. 17:58
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Calvinről is azt hitte nem?
Nekem eddig nem volt Taylorral bajom de mi ez hogy ilyen gyorsan továbblépett??Jó mondjuk van gyakorlata hiszen elég sok pasija volt(sajnos el kell ismerni hogy egy ribanc)
Nekem eddig nem volt Taylorral bajom de mi ez hogy ilyen gyorsan továbblépett??Jó mondjuk van gyakorlata hiszen elég sok pasija volt(sajnos el kell ismerni hogy egy ribanc)
2016. június 25. 18:33
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Loki lol
2016. június 26. 20:46
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Ez a NŐ minden eddigi pasijáról azt hitte,hogy ő a nagy ő. Calvinról is. eddig úgy tudtam hogy max. két hete járnak...egy kicsit korai ez a bejelentés.
Taylor régen még normális volt...
Taylor régen még normális volt...
2016. június 27. 14:13
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Ez annyira gáz, de tényleg. Unalmas Taylor állandó pasizása, szakítása, majd az erről szóló dal. Régen annyira jó szerzeményei voltak, amikor még countryt játszott, manapság meg már minden dala arról szól, hogy a pasik milyen szemetek mert dobták. Meg is érdemli.
2016. június 27. 14:59
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Mindig Taylort bassztatják holott a média porbálja bemocskolni őt az ilyen cikkekkel.
Könyörgöm mért hiszi el mindenki azt a sok szarságot amit a közeli névtelen ismerősök mondanak ((ezek a közeli ismerősök/barátok akik mindig annyira készségesen csiripelnek az állítólagos legjobb barátjuk magán életéről nem is igazi barátok ha tényleg ezt csinálják de szerintem itt csak arról van szó hogy egy kb 40-es pasi a számítógép előtt ülve kitalál egy címlapsztorit amit aztán a sok buta ember rákattint és ebből így vagy úgy de neki haszna van)
SZERINTEM A FENT CIKK ÚGY KAMU AHOGY VAN
Könyörgöm mért hiszi el mindenki azt a sok szarságot amit a közeli névtelen ismerősök mondanak ((ezek a közeli ismerősök/barátok akik mindig annyira készségesen csiripelnek az állítólagos legjobb barátjuk magán életéről nem is igazi barátok ha tényleg ezt csinálják de szerintem itt csak arról van szó hogy egy kb 40-es pasi a számítógép előtt ülve kitalál egy címlapsztorit amit aztán a sok buta ember rákattint és ebből így vagy úgy de neki haszna van)
SZERINTEM A FENT CIKK ÚGY KAMU AHOGY VAN
2016. június 29. 10:56
|
|
AriAshaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 257456 offline
|
Ez a Taylor mekkora egy hülye lány :') Szerintem ilyen gyorsan váltani nagyon gáz,a rajongók már lassan azt sem tudják hogy Taylor ki a franccal van ja és @Wendy17 ez igaz cikk mert ha nem lenne az és nem jártak volna utána azok akik a Starity vezetői akkor nem engették volna a cikket tovább engedni a nyilvánosságra!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: