Eltitkolt nemi identitás, terhesség, rejtett függőségek vagy még ennél is sötétebb titkok... – megannyi dolog állhat annak hátterében, ha valaki nem őszinte a szerelméhez, a családjához vagy éppen a barátaihoz. De mit tehet az, aki úgy érzi, hogy csúnyán átverik? Ilyen esetekben segít az MTV vadonatúj dokureality-je, a Másnak hittelek, amelynek házigazdája a nagysikerű Kamuregből ismert Nev Schulman, aki most Tillet Wright (iO) oldalán próbálja meg kideríteni az igazságot, és lebuktatni a hazudozókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kíméletlenül lebuktatja a hazudozókat az MTV legújabb sorozata
2016. június 22. 09:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 22. 11:01
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Biztos jó lesz de én nagyon fogom hiányozni Maxet,ez a csaj nem szipi,idegesítőnek tűnik
2016. június 22. 22:45
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Én imádtam a Kamureget, kíváncsi vagyok!
2016. június 23. 15:05
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
A Catfish az egyik legnagyobb kedvencem, nehezen hiszem el, hogy ez überelni tudná. Ez nekem már inkább olyan Családi Titkok feeling.
Max nagyon hiányozni fog, imádtam a Nev-el való barátságukat, ez a nő kifejezetten nem szimpi, de azért adok majd neki egy esélyt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: