Csobot Adél is rajong a magyar válogatottért
2016. június 22. 14:35
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Egyénként, becsukhatná a száját, mert belerepülnek a legyek.
2016. június 22. 15:48
Éééééééés?? Ez tényleg megért egy cikket. Ennyi erővel kajak írhatnánk mindenkiről. És tényleg jobb lenne ha becsukná a száját.. Így olyan, mintha várna khm.. valamire!
2016. június 22. 16:17
Idézet (ilus1996 @ 2016.06.22. 12:17)
Annyira bírom, hogy még 2 évvel ezelőtt mindenki úgy utálta a válogatottunkat, most meg az egekig marasztalják és mindenki elkezdi nézni.
Jönnek a cikkek, amiben elvannak ájulva tőlük...van szerintem elég sport, amiben sikereket aratunk, sőt győzünk is, de azt vajon ki tudná értékelni? Lassan el kéne fogadnom ,hogy a foci áll a hierarchia élén a sportágak népszerűségében, a többi nagy távolságra követi.
Nem a labdarúgóink ellen mondom ezt, én azt mondom ,hogy jussanak el ameddig tudnak, de a média nem tetszik körülöttük.
Jönnek a cikkek, amiben elvannak ájulva tőlük...van szerintem elég sport, amiben sikereket aratunk, sőt győzünk is, de azt vajon ki tudná értékelni? Lassan el kéne fogadnom ,hogy a foci áll a hierarchia élén a sportágak népszerűségében, a többi nagy távolságra követi.
Nem a labdarúgóink ellen mondom ezt, én azt mondom ,hogy jussanak el ameddig tudnak, de a média nem tetszik körülöttük.
Azért a foci a legnépszerűbb sportág, mert nem kell hozzá semmi, egy labdán és a talpad alatt lévő földön kívül. Így a leggazdagabb országoktól a legszegényebb afrikai falúcskáig eljuthatott. Minnél többen játszaak egy bizonyos sportágban, annál nagyobb benne a konkurencia. Ezért nagy szám, hogy Magyarország elért benne valamit.
Nem értem ez néhány embernek miért nem nyílvánvaló.
2016. június 22. 22:20
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Valahogy én is így érzek most: eddig nem érdekelt a foci, viszont a csapat sikere az egész ország sikere! Olyan jó, hogy valami felébreszti a nemzeti öntudatot egységesen minden magyarban!
2016. június 23. 16:24
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Bolond magyar az, aki nem szurkol a magyar válogatottnak. Éppen ezért természetes, hogy Adél is, feltétlenül szükséges volt a cikket egy konkrét celebre kihegyzeni?
2016. június 23. 21:19
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Az ilyeneket nem bírom,akik hirtelen elkezdték nézni a futballt,mert most ott vannak a magyarok.
Amúgy Iszak Esztin is láttam magyar festést,és talán ő sem szereti alapból a labdarúgást,de remélem tévedek.
2016. június 23. 21:27
És még sokan mások is. NORMÁLIS magyar sztárok is nem csak ilyen felsztárolt kis senkike mint Adélka... Akinek hanga nincs táncolni nem tud, de a pasija híres és kamerák előtt horda a babáját... egy nagy nulla a csaj amúgy
2016. június 29. 18:56
Úristeen, én meg az EB közben nagy rajongója lettem a focinak, valaki írna rólam is egy cikket?
2016. június 30. 17:57
Tudjátok, őszintén szólva, az ilyen semmilyen, tehetségtelen embereknek kéne meghalniuk 2016-ban, nem a tehetségeseknek, pl. Christina Grimmie, Bud Spencer, stb.
2016. július 02. 15:58
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Már várom hogy a baba megnőjön, és elmondja az anyjának, hogy ezek a képek anya létére elég gázak. Amúgy is, miért pont ő? Annyi mindenről lehetne cikket írni, miért az ilyenekre pazaroljátok az időtöket?
2016. július 09. 08:54
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Gureka10: nekem is ez jutott az eszembe:
Amúgy is, miért pont ő?
Ja,szerintem más is így szurkolt kivételesen,és szerintem minden magyar szerette ezt a csapatot.
Egyébként én is úgy jártam,mint Adél:D
Amúgy is, miért pont ő?
Ja,szerintem más is így szurkolt kivételesen,és szerintem minden magyar szerette ezt a csapatot.
Egyébként én is úgy jártam,mint Adél:D
2016. július 12. 17:15
Idézet (Napfény01 @ 2016.06.30. 17:57)
Tudjátok, őszintén szólva, az ilyen semmilyen, tehetségtelen embereknek kéne meghalniuk 2016-ban, nem a tehetségeseknek, pl. Christina Grimmie, Bud Spencer, stb.
Megértem hogy nem szereted (én például kedvelem), de a halálát azért ne kívánd senkinek sem...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.