Soha nem látott fociláz tört ki Magyarországon! Istenes Bencének köszönhetően kedvese, Csobot Adél is nagy szurkolóvá vált a foci ünnepén!
A teljes cikkhez kattints ide!
Csobot Adél is rajong a magyar válogatottért
2016. június 22. 08:03
2016. június 22. 08:08
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Ahaaaaaa.......
2016. június 22. 08:14
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Én is magyar válogatott örült lettem!!!! Lécci ír valaki rólam egy cikket??? Lécci , lécci .Nagyon szeretném. PLS....
Amúgy meg most erről minek cikk?? Mondom, én is rajongok értük. Ennyi erővel akár még rólam is készülhetne egy cikk, sőt másokról is.
Amúgy meg most erről minek cikk?? Mondom, én is rajongok értük. Ennyi erővel akár még rólam is készülhetne egy cikk, sőt másokról is.
2016. június 22. 08:45
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Most ez teljesen felesleges cikk! Rengetegen rajonganak a magyar csapatért, több ezer ilyen cikket lehetne már egyből írni. Én egyébként nem vagyok egy nagy foci rajongó, de a magyaroknak én is nagyon drukkolok, főleg a mai meccset nagyon várom!
2016. június 22. 08:46
Mostanság engem is elkapott a foci-láz, pedig sose szerettem meccset nézni.
2016. június 22. 11:31
Én is így vagyok vele
eddig nem szerettem focit nézni de az EB miatt elkezdtem
2016. június 22. 12:17
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Annyira bírom, hogy még 2 évvel ezelőtt mindenki úgy utálta a válogatottunkat, most meg az egekig marasztalják és mindenki elkezdi nézni.
Jönnek a cikkek, amiben elvannak ájulva tőlük...van szerintem elég sport, amiben sikereket aratunk, sőt győzünk is, de azt vajon ki tudná értékelni? Lassan el kéne fogadnom ,hogy a foci áll a hierarchia élén a sportágak népszerűségében, a többi nagy távolságra követi.
Nem a labdarúgóink ellen mondom ezt, én azt mondom ,hogy jussanak el ameddig tudnak, de a média nem tetszik körülöttük.
Jönnek a cikkek, amiben elvannak ájulva tőlük...van szerintem elég sport, amiben sikereket aratunk, sőt győzünk is, de azt vajon ki tudná értékelni? Lassan el kéne fogadnom ,hogy a foci áll a hierarchia élén a sportágak népszerűségében, a többi nagy távolságra követi.
Nem a labdarúgóink ellen mondom ezt, én azt mondom ,hogy jussanak el ameddig tudnak, de a média nem tetszik körülöttük.
2016. június 22. 13:32
Ó igen igen .. Sztárok és szimpla halandók .. Még jó hogy csak divatból nézik és 'szurkolnak' ..
2016. június 22. 13:40
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Szuper. Sokan- sokan így vannak vele, és? Én mondjuk nem fogom a magyar válogatott miatt megszeretni a focit, mert jöhetnek az ítéletek, de rühellem. De ő ezt tette, csak reklámként, mert hát neki is reklám, hogy jajj, de jó, ez a mostanában Magyarországon igencsak felkapott semmiféle kis énekesnőcske szereti, akkor mi is, hip- hip- hurrá, írjunk róla cikket!, meg a válogatottnak és úgy általában az EB_ nek is. Tiszta biznisz ez is.^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: