13 titok, amire választ kapunk a Pretty Little Liars ma kezdődő hetedik évadában
2016. június 21. 21:24
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Ne már, égy még kíváncsibb vagyok*-*
2016. június 21. 21:34
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Hú, hát remélem, hihetünk Marlene-nek, már sokszor bedőltem ezeknek az ilyenfantaaztikusattemégnemláttál-szövegeknek, aztán nem egészen ez lett a végeredmény. Meglátjuk, de szerintem az első évadok voltak a legizgalmasabbak, hiába erőltették mostanában bele ezt a sok epic-nek kikiáltott pillanatot. Reménykedem!
2016. június 22. 09:35
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Már nagyon várom!
Remélem igaz, amit Marlene mondott és választ válaszra fog halmozni, mert eddig mindig csak ígérte, de csak még több kérdést kaptunk. Viszont jó lenne, ha fény derülhet néhány 1-2. évad beli titokra is, én ezekre is kíváncsi lennék, de félek ez már a feledésbe veszett. Kíváncsi vagyok a fordulatokra is. Abban is reménykedem, hogy Spoby vagy Haleb esküvő lesz, ők tényleg megérdemelnék egymást. De félek a 8. pontban leírtak alapján Spencer szakít Toby-val, mert a megfogalmazás alapján vele volt szorosabb kapcsolatban. Spaleb esküvőt meg nem szeretnék, valahogy én köztük nem láttam olyan nagy szerelmet. De félek Ezra és Aria fognak összeházasodni, aminek nem nagyon örülnék, mert ők állandóan szétmentek. Plusz Aria többször meg is csalta. Emison-nak sem örülnék annyira, hiszen szerintem Ali nem szeretné "úgy" Emily-t, főleg, hogy egy férfival házas. Hanna meg csak túlélő, remélem ő nem lesz áldozat. Attól a "szereplők hullani fognak"-tól eléggé megijedtem, remélem ez az 5 lányra nem vonatkozik.
2016. június 23. 09:25
|
|
Petruccccc_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 252531 offline
|
Omg nagyon várom tegnap este alig bírtam magammal a premier után.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: