Starity

Tévésorozat készül Michael Jackson utolsó napjairól

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 29. 20:31 #21
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 186
Csatolások: 0
Azonosító: 255979
Csenge02 belőled már végleg elegem van már csak azért nem fejtem ki a véleményemet jobban rólad, mert az idő érték. de mivel az ember nem csinálhat mindent úgy, hogy másnak jó legyen, ezért úgy a legjobb, ha mindent úgy csinálok, ahogy nekem jó!

ez az én véleményem, sajnálom, ha valakit megbántottam

azok, akik rendszeresen fikázzák az 1D-t, azoknak üzennék: Megnézem, hogy ki tud eljutni odáig, ameddig az 1D! utána talán beszélgethetünk!Talán....

aztán jönnek az emberek azzal,hogy nézzem meg jackson életét. Ha nem érdekel, akkor minek?

tényleg nem akarok senkit megbántani, de Csenge02 te csak lenézed, és üzenetben zaklatod a másikat. Inkább te nézz magadba. Mert a hozzászólás gomb azért van, hogy a véleményedet legyen hova leírni. sajnálom, hogy kihasználtam ezt a lehetőséget. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rajtad csak röhögni tudok kínomban.biggrin.gif csúnya szóval szidod a másikat, lehet hogy nálad jóval értékesebb embert. és ezzel le kellene állnod. ez már beteges.

Szóval ez úttal is bocsánatot kérek mindenkitől, csak kifejtettem a véleményemet. aki ezt nem veszi komolyan, ezt a bocsánatkérést, az meg már magára vessen. mert bennem volt annyi, hogy vállaltam a felelősséget, és bocsánatot kértem. SAJNÁLOM.
2016. június 30. 12:08 #22
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
DrectionFanGirl annak ellenére hogy nem akarsz megbántani senkit eléggé sok embert megbántottál a kommenteddel.A felháborodást meg pláne nem értem miszerint akkor fikázzuk a 1D-t (megjegyzem én nem szoktam) ha mi is odáig jutottunk el holott te ugyanúgy fikáztad MJ-t amikor te se jutottál odáig mint ő.És nem bántásból írom de a 1D sem ért el még annyi mindent mint MJ.Azzal pedig nincs semmi gond hogy téged nem érdekel Michael élete,de akkor ha semmit nem tudsz róla akkor ne alkoss róla véleményt.És abban igaza van hogy nem kellett volna másoknak csúnya szavakkal szidni téged de azért nem mondhatjuk hogy nem szolgáltál rá.Te is leszaroztad Michael Jackson-t aki hidd el nekem borzasztó értékes ember volt.
(Amúgy meg a bemutatkozásodban az áll hogy zenei stílusod:pop.Ugye tudod hogy Michael a mai napig emberek millióinak szemében a pop egyetlen királya,és számos popénekes példaképe.)
2016. június 30. 18:35 #23
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Idézet (DrectionFanGirl @ 2016.06.29. 20:31)
Csenge02 belőled már végleg elegem van már csak azért nem fejtem ki a véleményemet jobban rólad, mert az idő érték. de mivel az ember nem csinálhat mindent úgy, hogy másnak jó legyen, ezért úgy a legjobb, ha mindent úgy csinálok, ahogy nekem jó!
ez az én véleményem, sajnálom, ha valakit megbántottam
azok, akik rendszeresen fikázzák az 1D-t, azoknak üzennék: Megnézem, hogy ki tud eljutni odáig, ameddig az 1D! utána talán beszélgethetünk!Talán....
aztán jönnek az emberek azzal,hogy nézzem meg jackson életét. Ha nem érdekel, akkor minek?
tényleg nem akarok senkit megbántani, de Csenge02 te csak lenézed, és üzenetben zaklatod a másikat. Inkább te nézz magadba. Mert a hozzászólás gomb azért van, hogy a véleményedet legyen hova leírni. sajnálom, hogy kihasználtam ezt a lehetőséget. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rajtad csak röhögni tudok kínomban.biggrin.gif csúnya szóval szidod a másikat, lehet hogy nálad jóval értékesebb embert. és ezzel le kellene állnod. ez már beteges. 
Szóval ez úttal is bocsánatot kérek mindenkitől, csak kifejtettem a véleményemet. aki ezt nem veszi komolyan, ezt a bocsánatkérést, az meg már magára vessen. mert bennem volt annyi, hogy vállaltam a felelősséget, és bocsánatot kértem. SAJNÁLOM.

Nem akarok kötekedni, meg továbbra is tartom a véleményem, hogy igazán szép dolog volt tőled a bocsánatkérés, egy dolog viszont most szemet szúrt abban amit írtál szóval azt most tisztázzuk.
Nem igazán értem, hogy mi alapon akadsz ki ha mások szidják az 1D-t, miközben te ugyanúgy szidod mondjuk Michaelt. És most nem az a lényeg elsősorban, hogy Michaelt szidod mert igazából tök mindegy kit szidnál, mert mindenkinek vannak rajongói és ha nyilvánosan szidsz valakit, akkor a rajongói meg fognak bántódni amit gondolom nem akarsz. Mert (mint mondtad) nem azért írsz ilyen kommenteket, hogy másokat megbánts, hanem mert az a te véleményed. Ami egyáltalán mem baj, csak negatív véleménynek is hangot lehet adni olyan stílusban ami nem sértő mások számára, hisz neked se esik jól, ha valaki leszarozza mondjuk az 1D-t, vagy bárkit akit te nagyon szeretsz. Ennyi.
Egyébként továbbra sincs harag, de ezt le kellett írnom.
2016. július 01. 14:35 #24
Csenge02
Csenge02
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 237283
Már ne is haragudj, 1Dgirl, de én a kommentem végén bocsánatot kértem tőled! Nem mindenki mástól, hanem tőled! Érted? De amit előtte írtam azt nem bántam meg, ne értsd félre!
2016. július 10. 23:41 #25
MrsFelton
MrsFelton
visszatérő vendég

Státuszhollander
Hozzászólás: 124
Azonosító: 255981
DirectionerFanGirl tényleg elhiszem, ha te nem szereted, nem kötelez rá se ki hogy szeresd. Igen, kimondhatod a véleményedet. De normális hangnemben. Én is szeret(t)em a 1D-t, de azért meg kell hagyni, nem mostanában fognak annyit elérni, mint Michael :/
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok