Starity

Tévésorozat készül Michael Jackson utolsó napjairól

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 21. 09:19 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Szinte hihetetlen, de négy nap múlva már hét éve lesz, hogy eltávozott a popkirály.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. június 21. 09:39 #2
pergerhanna05
pergerhanna05
visszatérő vendég

StátuszEgy álom akkor a legszebb, ha valóra is válik.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 161
Csatolások: 0
Azonosító: 242693
Michael...
2016. június 21. 10:54 #3
- törölt felhasználó -    
Szerintem jó ötlet. :'(
2016. június 21. 11:13 #4
Nory13
Nory13
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj mindenen ha nem mutatod a fájdalmad nem tudnak bántani!
Hozzászólás: 134
Azonosító: 257085
nem az én korosztályom volt michael, de szerettem a zenéit és még mindig elhallgatom. Láttam már egy kis filmet az utolsó napjairól, de ezt is várom. Michael egy igazi legenda a zene történetében
2016. június 21. 11:16 #5
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem kéne felbolygatni a múltat..sad.gif
2016. június 21. 11:32 #6
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Szerintem nem lenne okos döntés, hogy újra elővennék az ügyet (és pénzt csinálnak belőle)!
2016. június 21. 12:04 #7
- törölt felhasználó -    
Hát kíváncsi vagyok mit hozznak ki belőle...
2016. június 21. 13:13 #8
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
Megérdemli, de csak akkor, ha jól sikerül. Ha megszégyenítenék őt egy gyatra tévés produkcióval, eléggé bosszús és csalódott volnék.sad.gif
Michael nyugodjék békében!
2016. június 21. 14:15 #9
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Kíváncsi vagyok milyen lesz, megérdemli. De remélem nem csak valami gagyi sorozat lesz.
2016. június 21. 14:37 #10
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Nem lesz gondolom hétévados sorozat, de nagy esélyt látok rá, hogy belenézzek, vagy a könyvet legalább elolvassam, mert mindigis érdekelt a téma.
2016. június 21. 17:28 #11
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Remélem hogy egy hozzá méltó sorozatot hoznak össze...
2016. június 21. 18:34 #12
- törölt felhasználó -    
Én nem tartom feltétlenül jó dolognak felbolygatni a múltbéli dolgokat, de remélem valami hozzá méltó, színvonalas produkcióval állnak elő.
2016. június 22. 09:37 #13
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
Hozzászólás: 186
Azonosító: 255979
soha nem szerettem jacksont, sot utalom a mai napig. ha nem nyult volna rendszeresen a drogokhoz akkor talan meg elne es nem kellene sorozat en nem latom az ertelmet. kivancsi vagyok h hanyan fogjak nezni.............................talan 10-20 ember? max 100 nem akarok vitatkozni ez az en velemenyem.
2016. június 22. 09:50 #14
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
DrectionFanGirl először is nem drogokhoz hanem fájdalomcsillapítókhoz nyúlt.Kicsit olvass már utánna miken ment keresztül és akkor nem írsz ilyen hülyeségeket.
És nem hiszem hogy 10-20 embert érdekelne a sorozat ami róla szól,mert a google leállt a halála napján,a könyve egyből bestseller lett,a Bad turné minden idők legsikeresebb koncertturnéja,neki volt a világon a legnagyobb rajongótábora, az utolsó koncertjére rekordsebességgel keltek el a jegyek és ő csábította a legnagyobb amerikai nézőközönséget a tv-k elé szóval szerintem elég sok embert érdekel smileeee.gif
Azt meg pláne nem értem hogy lehet utálni valakit aki a fél életét jótékonykodással töltötte.
2016. június 22. 15:16 #15
Enella X
Enella X
új tag

StátuszKövesd az álmaidat, csak ügyelj arra, hogy közben jól is érezd magad.
Hozzászólás: 5
Azonosító: 257009
Nagyon szerettem Michael Jacksont minden nap hallgatom a zenéit ,egy igazi legenda.Remélem ,hogy normálisan megcsinálják.Megérdemelné <3
2016. június 23. 10:45 #16
majtpetra
majtpetra
új tag

StátuszJó színészek azok, akik a jó és rossz szerepekben egyránt jól alakítanak
Hozzászólás: 57
Csatolások: 1
Azonosító: 227765
Remélem jó lesz, mert érdekelne a dolog. Forever MJ <3
2016. június 24. 23:20 #17
- törölt felhasználó -    
Remélem normálisan el tudják készíteni.^^
2016. június 26. 13:51 #18
Csenge02
Csenge02
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 237283
DrectionFanGirl!
Már megint te? Látszik, hogy egy csökött agyú pisis vagy...
Annyira szánalmas vagy. Kérlek nézzél már magadba és gondolkodjál!
Drogok? Hülye vagy te? Olvass már utána!
Kezd elegem lenni belőled, te csitri... Minden Michael Jackson-os poszthoz odakommentelsz valamit, amivel lejáratod magad, sőt még meg is sértesz embereket.
Térj már észhez!
Meg most komolyan... Mi az, hogy utálod? Max. nem kedveled, de Mike esetében inkább csak semleges számodra.
De ha belegondolok, nem is lepődök meg, mert Michael Jackson zenéit 1D rajongó P*csák nem érthetik.
Meg most mi az, hogy 10, 20, max. 100 ember??? Hasonlítsd már össze Mike-ot a rohadt, amatőr 1D-vel!!! Hasonlítsd össze az albumokat, zenéket, rajongók számát, és majd megtudod, te hülye!
Bocsánat, ha durva voltam. Nem akarlak megbántani, de ez nagyon kihoz a sodromból...
Most pedig gondolkodj, kisgyerek!
2016. június 26. 19:51 #19
LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.
új tag

Státuszi don't wanna be like that--
Hozzászólás: 99
Azonosító: 243382
DrectionFanGirl
Én teljes mértékben megértem, hogy ez a te saját véleményed.
Mivel avval, hogy azt mondom Mike-ról dögivel lehet valótlan alapú pletykákat terjesztgetni, nem lepek meg senkit. Garantálom nem haragszik meg ép eszű ember ha elhitted ezeket (mert te nem vagy rajongó és neked oly mindegy mit hiszel el)
Viszont mikor egy hozzászólásban megosztod ezeket a mondatokat akkor gondolom tisztában vagy vele, hogy a te kis véleményed nyilvános. Biztos eljutott az agyadig, hogy akit érdekel a cikk az rákattint. Akkor most jön az az 50-50%, hogy vagy lenéz a kommentbe vagy nem. Innentől már akkor nincs az a "Jaj, b*szki utána kellene olvasni mit hagyok magam után, nem? A végén még lejáratom saját magam..vagy hagyjuk a fr*ncba az egészet ha f*ngom sincs arról akiről szó van"?
Komolyan nem tudom felfogni mi húzott fel téged annyira benne, hogy az "utálom" szóval illeted.
2016. június 27. 17:40 #20
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Idézet (DrectionFanGirl @ 2016.06.22. 09:37)
soha nem szerettem jacksont, sot utalom a mai napig. ha nem nyult volna rendszeresen a drogokhoz akkor talan meg elne es nem kellene sorozat en nem latom az ertelmet. kivancsi vagyok h hanyan fogjak nezni.............................talan 10-20 ember? max 100 nem akarok vitatkozni ez az en velemenyem.

Jó isten XDDDDD Annyira szánalmas vagy, leírod hogy "utálod" Michael-t, amiből ki lehet következtetni hogy nem olvastál utána az életének meg nem tudsz róla semmit, hiszen akit utálsz azzal miért akarnál bármennyit is foglalkozni? Logikus biggrin.gif Már a második mondatodnál kiderült, hogy rettentően nem vagy képben XDDDDDD ami amúgy nem baj csak sztem ne hangoztass olyat amiről te azt gondolod, hogy az úgy volt, mert lehet h esetleg tévedsz és hülyének fognak nézni. Ami meg is történt enyhén szólva. De meg is érdemled, ha már így lejárattad magad biggrin.gif Mike meg a drog XDDD komolyan nem tudom hogy sírjak vagy nevessek, Sok rosszindulatú nevetséges pletykát olvastam már róla (ez rajongóként sajnos elkerülhetetlen, főleg az ő esetében) de ez magasan veri az öszeset. Csak egy síkhülye állít ilyet róla, gratulálhatsz magadnak wink.gif meghajolo.gif thumbsup.gif closedeyes.gif

Ja, amúgy biztosíthatlak róla hogy többmillióan fogják nézni, szóval emiatt ne aggódj smileeee.gif smileeee.gif
Puszika
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok