Szinte hihetetlen, de négy nap múlva már hét éve lesz, hogy eltávozott a popkirály.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tévésorozat készül Michael Jackson utolsó napjairól
2016. június 21. 09:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 21. 09:39
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Michael...
2016. június 21. 11:13
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
nem az én korosztályom volt michael, de szerettem a zenéit és még mindig elhallgatom. Láttam már egy kis filmet az utolsó napjairól, de ezt is várom. Michael egy igazi legenda a zene történetében
2016. június 21. 13:13
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Megérdemli, de csak akkor, ha jól sikerül. Ha megszégyenítenék őt egy gyatra tévés produkcióval, eléggé bosszús és csalódott volnék.
Michael nyugodjék békében!
Michael nyugodjék békében!
2016. június 21. 14:37
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem lesz gondolom hétévados sorozat, de nagy esélyt látok rá, hogy belenézzek, vagy a könyvet legalább elolvassam, mert mindigis érdekelt a téma.
2016. június 21. 17:28
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Remélem hogy egy hozzá méltó sorozatot hoznak össze...
2016. június 21. 18:34
Én nem tartom feltétlenül jó dolognak felbolygatni a múltbéli dolgokat, de remélem valami hozzá méltó, színvonalas produkcióval állnak elő.
2016. június 22. 09:37
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
soha nem szerettem jacksont, sot utalom a mai napig. ha nem nyult volna rendszeresen a drogokhoz akkor talan meg elne es nem kellene sorozat en nem latom az ertelmet. kivancsi vagyok h hanyan fogjak nezni.............................talan 10-20 ember? max 100 nem akarok vitatkozni ez az en velemenyem.
2016. június 22. 09:50
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
DrectionFanGirl először is nem drogokhoz hanem fájdalomcsillapítókhoz nyúlt.Kicsit olvass már utánna miken ment keresztül és akkor nem írsz ilyen hülyeségeket.
És nem hiszem hogy 10-20 embert érdekelne a sorozat ami róla szól,mert a google leállt a halála napján,a könyve egyből bestseller lett,a Bad turné minden idők legsikeresebb koncertturnéja,neki volt a világon a legnagyobb rajongótábora, az utolsó koncertjére rekordsebességgel keltek el a jegyek és ő csábította a legnagyobb amerikai nézőközönséget a tv-k elé szóval szerintem elég sok embert érdekel
Azt meg pláne nem értem hogy lehet utálni valakit aki a fél életét jótékonykodással töltötte.
És nem hiszem hogy 10-20 embert érdekelne a sorozat ami róla szól,mert a google leállt a halála napján,a könyve egyből bestseller lett,a Bad turné minden idők legsikeresebb koncertturnéja,neki volt a világon a legnagyobb rajongótábora, az utolsó koncertjére rekordsebességgel keltek el a jegyek és ő csábította a legnagyobb amerikai nézőközönséget a tv-k elé szóval szerintem elég sok embert érdekel
Azt meg pláne nem értem hogy lehet utálni valakit aki a fél életét jótékonykodással töltötte.
2016. június 26. 13:51
|
|
Csenge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 237283 offline
|
DrectionFanGirl!
Már megint te? Látszik, hogy egy csökött agyú pisis vagy...
Annyira szánalmas vagy. Kérlek nézzél már magadba és gondolkodjál!
Drogok? Hülye vagy te? Olvass már utána!
Kezd elegem lenni belőled, te csitri... Minden Michael Jackson-os poszthoz odakommentelsz valamit, amivel lejáratod magad, sőt még meg is sértesz embereket.
Térj már észhez!
Meg most komolyan... Mi az, hogy utálod? Max. nem kedveled, de Mike esetében inkább csak semleges számodra.
De ha belegondolok, nem is lepődök meg, mert Michael Jackson zenéit 1D rajongó P*csák nem érthetik.
Meg most mi az, hogy 10, 20, max. 100 ember??? Hasonlítsd már össze Mike-ot a rohadt, amatőr 1D-vel!!! Hasonlítsd össze az albumokat, zenéket, rajongók számát, és majd megtudod, te hülye!
Bocsánat, ha durva voltam. Nem akarlak megbántani, de ez nagyon kihoz a sodromból...
Most pedig gondolkodj, kisgyerek!
Már megint te? Látszik, hogy egy csökött agyú pisis vagy...
Annyira szánalmas vagy. Kérlek nézzél már magadba és gondolkodjál!
Drogok? Hülye vagy te? Olvass már utána!
Kezd elegem lenni belőled, te csitri... Minden Michael Jackson-os poszthoz odakommentelsz valamit, amivel lejáratod magad, sőt még meg is sértesz embereket.
Térj már észhez!
Meg most komolyan... Mi az, hogy utálod? Max. nem kedveled, de Mike esetében inkább csak semleges számodra.
De ha belegondolok, nem is lepődök meg, mert Michael Jackson zenéit 1D rajongó P*csák nem érthetik.
Meg most mi az, hogy 10, 20, max. 100 ember??? Hasonlítsd már össze Mike-ot a rohadt, amatőr 1D-vel!!! Hasonlítsd össze az albumokat, zenéket, rajongók számát, és majd megtudod, te hülye!
Bocsánat, ha durva voltam. Nem akarlak megbántani, de ez nagyon kihoz a sodromból...
Most pedig gondolkodj, kisgyerek!
2016. június 26. 19:51
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
DrectionFanGirl
Én teljes mértékben megértem, hogy ez a te saját véleményed.
Mivel avval, hogy azt mondom Mike-ról dögivel lehet valótlan alapú pletykákat terjesztgetni, nem lepek meg senkit. Garantálom nem haragszik meg ép eszű ember ha elhitted ezeket (mert te nem vagy rajongó és neked oly mindegy mit hiszel el)
Viszont mikor egy hozzászólásban megosztod ezeket a mondatokat akkor gondolom tisztában vagy vele, hogy a te kis véleményed nyilvános. Biztos eljutott az agyadig, hogy akit érdekel a cikk az rákattint. Akkor most jön az az 50-50%, hogy vagy lenéz a kommentbe vagy nem. Innentől már akkor nincs az a "Jaj, b*szki utána kellene olvasni mit hagyok magam után, nem? A végén még lejáratom saját magam..vagy hagyjuk a fr*ncba az egészet ha f*ngom sincs arról akiről szó van"?
Komolyan nem tudom felfogni mi húzott fel téged annyira benne, hogy az "utálom" szóval illeted.
Én teljes mértékben megértem, hogy ez a te saját véleményed.
Mivel avval, hogy azt mondom Mike-ról dögivel lehet valótlan alapú pletykákat terjesztgetni, nem lepek meg senkit. Garantálom nem haragszik meg ép eszű ember ha elhitted ezeket (mert te nem vagy rajongó és neked oly mindegy mit hiszel el)
Viszont mikor egy hozzászólásban megosztod ezeket a mondatokat akkor gondolom tisztában vagy vele, hogy a te kis véleményed nyilvános. Biztos eljutott az agyadig, hogy akit érdekel a cikk az rákattint. Akkor most jön az az 50-50%, hogy vagy lenéz a kommentbe vagy nem. Innentől már akkor nincs az a "Jaj, b*szki utána kellene olvasni mit hagyok magam után, nem? A végén még lejáratom saját magam..vagy hagyjuk a fr*ncba az egészet ha f*ngom sincs arról akiről szó van"?
Komolyan nem tudom felfogni mi húzott fel téged annyira benne, hogy az "utálom" szóval illeted.
2016. június 27. 17:40
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Idézet (DrectionFanGirl @ 2016.06.22. 09:37)
soha nem szerettem jacksont, sot utalom a mai napig. ha nem nyult volna rendszeresen a drogokhoz akkor talan meg elne es nem kellene sorozat en nem latom az ertelmet. kivancsi vagyok h hanyan fogjak nezni.............................talan 10-20 ember? max 100 nem akarok vitatkozni ez az en velemenyem.
Jó isten XDDDDD Annyira szánalmas vagy, leírod hogy "utálod" Michael-t, amiből ki lehet következtetni hogy nem olvastál utána az életének meg nem tudsz róla semmit, hiszen akit utálsz azzal miért akarnál bármennyit is foglalkozni? Logikus
Ja, amúgy biztosíthatlak róla hogy többmillióan fogják nézni, szóval emiatt ne aggódj
Puszika
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: