Gondoltad volna, hogy a legtöbb lesifotó beállított? Egy New York-i fotós legújabb interjújából most kiderült, mi is történik igazából a kamerák mögött.
A teljes cikkhez kattints ide!
A paparazzi képek egy fotós szemszögéből: gondoltad volna, hogy a legtöbb beállított?
2016. június 20. 13:26
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. június 20. 13:31
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
A cikk jó lett na de már megint Taylor......
2016. június 20. 13:39
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Ha beállított, akkor nem paparazzi kép... A kettő üti egymást, olyan nincs, hogy beállított paparazzi kép. Kész fogalomzavar az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 20. 13:54
Idézet (I Love Paris @ 2016.06.20. 13:39)
Ha beállított, akkor nem paparazzi kép... A kettő üti egymást, olyan nincs, hogy beállított paparazzi kép. Kész fogalomzavar az egész.
Ennyi, igazad van!
2016. június 20. 14:09
Na, mik derültek ki. Máris máshogyan látom a mindig tökéletesen kinéző sztárocskákat.
2016. június 20. 14:47
|
|
KawaiiPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 256013 offline
|
Én arra gondoltam, hogy ilyen jó minőségű nem lehet egy paparazzi kép...
2016. június 20. 15:06
Van olyan hogy "beállított Paparazzi" kép??
Te jó isten,mik vannak!!
Szerintem ami már előre be van állítva az nem nevezhető "Paparazzi" képnek..De am okii...
Te jó isten,mik vannak!!
Szerintem ami már előre be van állítva az nem nevezhető "Paparazzi" képnek..De am okii...
2016. június 20. 15:28
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Értem, hogy "remek marketingfogás", üzlet, meg minden... Viszont engem speciel elkeserít. Azok az emberek, fiatalok, akik olvassák az újságokat vagy rendszeresen interneteznek, csak ezt a beállított tökéletességet látják, semmi mást, és ezzel együtt fogalmuk sincs, hogy milyen mű valójában a világ.
Mindenesetre a cikk érdekes, tetszik.
Mindenesetre a cikk érdekes, tetszik.
2016. június 20. 15:56
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
gratulálok a szerzőnek, nagyon jó cikk lett
2016. június 20. 16:21
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Bírom Taylot gondolkodását nem hiába ő napjaink legnépszerűbb legbefolyásosabb celebe és a titka.. logikusan gondolkodik (vagy ha nem ő akkor az aki mind ezt kitalálta mert rohadt jól csinálja bizonyos nézőpontból)
Taylor a zenei világban is elég "kegyelten" pl nem engedi a zenéit YT-ra vagy Spotify-ra feltenni ezzel arra kényszerítve a fanokat hogy vegyék meg persze hogy sok pénz bejött így (persze vannak kiskapuk)
A Paparziakat is a maga hasznára fordítja logikusan így olyan képet alkotva magáról amilyent ő akar és amiket szintén eltud adni pénzért.
Ahogy fent is mondja a fotós: "elfogadják, hogy a paparazzik az életük részesei, hanem megpróbálnak előnyt kovácsolni belőlük,"
Minden celebnek ezt kéne tennie
Taylor a zenei világban is elég "kegyelten" pl nem engedi a zenéit YT-ra vagy Spotify-ra feltenni ezzel arra kényszerítve a fanokat hogy vegyék meg persze hogy sok pénz bejött így (persze vannak kiskapuk)
A Paparziakat is a maga hasznára fordítja logikusan így olyan képet alkotva magáról amilyent ő akar és amiket szintén eltud adni pénzért.
Ahogy fent is mondja a fotós: "elfogadják, hogy a paparazzik az életük részesei, hanem megpróbálnak előnyt kovácsolni belőlük,"
Minden celebnek ezt kéne tennie
2016. június 20. 18:29
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Igazából nem is lep már meg engem Kim ügye, az a nő eléggé hiú és figyeleméhes ahhoz hogy ilyeneket csináljon.
Taylor meg valahogyan inkább csak undorral tölt el, de igazán nem is lepett meg engem. Soha sem szerettem azokat a sztárokat akiknek úgy van megépítve a karrierje hogy azon nem léphet túl. Nem léphet túl a kereteken mert szorítja őt a nyilvánosság és a rajongók véleménye, éppen ezért sakkban éli le az egész életét. Nem csak hogy gusztustalan, de valamilyen szinten rettenetes is belegondolni hogy mennyire szomorú lehet egy olyan életet élni, ahol folyamatosan azon kell aggódnod hogy mikor milyen képet mutatsz magadról. Eddig sem volt valami sok szimpátiám iránta, ezután sem lesz. Hogyan lehetne egy olyan celebbel azonosulni, aki bármit mutat csak a nyilvánosság és a sajtó nyomására mutatja azt? Hogyan lehet egy ilyen emberrel szimpatizálni? Értem én hogy ő egy zenész és nem azért csinálja ezt az egészet hogy az emberek a szárnyaló személyiségéért szeressék, de mint a cikkben is áll, Taylor pontosan az a celeb aki minden alkalmat megragad arra hogy villogjon és rajongókat gyűjtsön. Ugyan ez Gwyneth-el is... Miért...? Miért..? Nem tudom milyen lehet celebnek lenni és ezért nem is érthetem meg maximálisan hogy ez mégis mire jó nekik, de ha ezzel jár híresnek lenni nem kívánom senkinek...
Taylor meg valahogyan inkább csak undorral tölt el, de igazán nem is lepett meg engem. Soha sem szerettem azokat a sztárokat akiknek úgy van megépítve a karrierje hogy azon nem léphet túl. Nem léphet túl a kereteken mert szorítja őt a nyilvánosság és a rajongók véleménye, éppen ezért sakkban éli le az egész életét. Nem csak hogy gusztustalan, de valamilyen szinten rettenetes is belegondolni hogy mennyire szomorú lehet egy olyan életet élni, ahol folyamatosan azon kell aggódnod hogy mikor milyen képet mutatsz magadról. Eddig sem volt valami sok szimpátiám iránta, ezután sem lesz. Hogyan lehetne egy olyan celebbel azonosulni, aki bármit mutat csak a nyilvánosság és a sajtó nyomására mutatja azt? Hogyan lehet egy ilyen emberrel szimpatizálni? Értem én hogy ő egy zenész és nem azért csinálja ezt az egészet hogy az emberek a szárnyaló személyiségéért szeressék, de mint a cikkben is áll, Taylor pontosan az a celeb aki minden alkalmat megragad arra hogy villogjon és rajongókat gyűjtsön. Ugyan ez Gwyneth-el is... Miért...? Miért..? Nem tudom milyen lehet celebnek lenni és ezért nem is érthetem meg maximálisan hogy ez mégis mire jó nekik, de ha ezzel jár híresnek lenni nem kívánom senkinek...
2016. június 20. 18:49
Érdekes cikk lett
Amúgy ez szerintem gáz, hogy beállított paparazzi képeket csinálnak... de hát Taylortól és Kimtől mit vártunk? Szánalom mindkét nő...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.