Tom Hiddleston megerősítette: Valóban egy párt alkotnak Taylor Swifttel
2016. június 21. 18:55
|
DoDoDóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 220097 offline
|
Bár Taylor munkásságát nem követem és nem is szimpatizálok vele annyira, azt kell mondjam nem hibáztatom a sok kapcsolata miatt. Ez egy embertípus. Vannak olyan emberek akik nehezen találnak párt és jobban is érzik magukat egyedül, meg olyanok akiknek muszáj valakivel lenniük. Emiatt nem kell őt mindennek elmondani. Ő jobban tudja a szerelmi életét.
2016. június 21. 22:18
Bírom Taylort, Tom pedig az egyik kedven színészem, szóval ha nekik így jó, hát egészségükre.. XD mondjuk mikor először olvastam a hírt, kb lefordultam a székről, de sebaj...
2016. június 25. 12:11
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Jobban örültem volna ha Tom Emma Watsonnal jön össze de ő jár Taylorral nem én.Taylor egész hallgatható zenéket csinál és Karlie Kloss legjobb barátnője szóval remélem nem veri át Tommot.Bár amitt Calvinnel csinált kicsit gonosz húzás volt...
2016. június 26. 00:46
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nah xDD jön az újabb hiszti rohamú zene xDD ,de ! Lehet lesz benne az újra szerelemre találálásról is valami... kérem szépen cirka 2 hét után! xDD Mondjuk igaz nemkell sokáig csüggedni ha nemjött össze a kapcsolat,nahde nem is ilyen ygorsan xD Sebaj..azért kíváncsi vagyok arra zenére és a klippre!
huh! xDD
2016. június 26. 16:23
|
|
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline
|
Taylor egyszer azt nyilatkozta, hogy azért volt már ennyi pasija (kb 15-20, és csak azok, akikről tudunk), mert keresi a nagy őt... Ha a nagy őt keresné, nem csalná meg a pasiját és nem is randizna nyíltan a szakítás után 2 HÉTTEL. Ennek a nőnek olyan feltűnési viszketegsége van, hogy már klinikai eset. Remélem legközelebb egy dokival jön össze.
2016. június 26. 16:31
|
|
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline
|
Ciel felhasználónak: aki HÍRES, annak NEM maradhat meg a magánélete. Pont attól ismert valaki, hogy jobban az életébe lát a társadalom, hiszen szerepel nyilvánosság előtt. Taylor összedolgozik a lesifotósokkal is és minden dala az exeiről szól. A pofánkba tolja a "magánéletét", úgyhogy miről is beszélsz tulajdonképpen?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: