Tom Hiddleston megerősítette: Valóban egy párt alkotnak Taylor Swifttel
2016. június 20. 18:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem is azt mondta, hogy hey, man. Ha tényleg járnának nagyot csalódnék Tomban. Taylor félévente váltogatja a pasijait, és mégis ő Miss Jókislány. Majd Tomról is ír egy dalt...
2016. június 20. 18:45
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Visszonylag hamar jött és ismét egy brit.
2016. június 20. 19:29
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (SpecialError @ 2016.06.20. 16:08)
Én csak a ribiket utálom, mindegy, hogy Taylor, Ariana, Selena, Miley vagy bármi más a neve. Azt kellene felfognia nekik is, meg nektek is, hogy ők fiatal lányok példaképei, akik úgy akarnak viselkedni, kinézni, ahogyan ők. Így igenis felelősek azért, amit a külvilágnak mutatnak. Ariana és Miley a magamutogatás nagymesterei, Rihannaval egyetemben, valóban nagyon pozitív minta az a 14 éveseknek, hogy nyugodtan lehet melltartóban flangálni a szigeten. Jah csak hogy ezeket a csajokat 3-4 testőr védi, akik kezét-lábát törik annak, aki csak csúnyán néz rájuk. De a szigeten flangáló forrónacis melltartós kislányokra tudtommal nem vigyáznak testőrök. Taylor pedig nagyon jól mutatja azt, hogy mennyit ér egy kapcsolat... Ugyan dehogy ciki, hogy egyik pasi ágyából a másikba fekszel, hiszen Taylornak 15 hónap kapcsolat után sikerült kb 2 hetet várnia azzal, hogy másik pasi szájában/ágyában kössön ki. Gratulálok, és akkor megy a csodálkozás, hogy 13 évesen egy lány már 4-5 pasival is lefeküdt, hiszen Taylor is ezt teszi! Ha ő megteheti akkor más is. Éljenek az értékek!
Félreértés ne essék nem vagyok én konzervatív vagy prűd sőt, de azért nem ártana, ha ennél valamivel jobb példát mutatnának, ha már példaképekké akartak válni.
Félreértés ne essék nem vagyok én konzervatív vagy prűd sőt, de azért nem ártana, ha ennél valamivel jobb példát mutatnának, ha már példaképekké akartak válni.
Mért kell az alapján elítélni egy nőt, hogy hány pasija volt? Meg úgy egyáltalán, mi köze van itt a fórumban bárkinek is ahhoz, hogy mit csinál, nemcsak Taylor, de bármelyik sztár a magánéletében? Minden héten mással akar henteregni? Henteregjen. Befolyásolja itt bárki életét is? Drágább lett tőle a kenyér vagy mi?
Hihetetlen ez a rosszindulat, ami egyesekből árad, ez a végtelen r*bancozás meg k*vázás, mintha egyeseknek az élete múlna rajta. Ennyire be van feszülve mindenki?
Ezt a példakép dolgot teljesen felesleges idekeverni. Több millió rajongója van, nem lehet ennyi emberért felelősséget vállalni. Bele is hülyülne. Aki korán kezdi a nemi életet, az Taylor nélkül is korán fogja kezdeni.
Nem értem miért böki a csőrét úgy mindenkinek, hogy a világ másik végén Taylor mit csinál. Biztos nehéz feldolgozni, hogy Tom nem egy rajongóval jár (
2016. június 20. 19:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (ciel @ 2016.06.20. 19:29)
Mért kell az alapján elítélni egy nőt, hogy hány pasija volt? Meg úgy egyáltalán, mi köze van itt a fórumban bárkinek is ahhoz, hogy mit csinál, nemcsak Taylor, de bármelyik sztár a magánéletében? Minden héten mással akar henteregni? Henteregjen. Befolyásolja itt bárki életét is? Drágább lett tőle a kenyér vagy mi?
Hihetetlen ez a rosszindulat, ami egyesekből árad, ez a végtelen r*bancozás meg k*vázás, mintha egyeseknek az élete múlna rajta. Ennyire be van feszülve mindenki?
Ezt a példakép dolgot teljesen felesleges idekeverni. Több millió rajongója van, nem lehet ennyi emberért felelősséget vállalni. Bele is hülyülne. Aki korán kezdi a nemi életet, az Taylor nélkül is korán fogja kezdeni.
Nem értem miért böki a csőrét úgy mindenkinek, hogy a világ másik végén Taylor mit csinál. Biztos nehéz feldolgozni, hogy Tom nem egy rajongóval jár (
), de majd úgyis felnőnek az ilyenek, és majd szét fog pukkadni ez az álomvilág.
Itt az a probléma, hogy két héttel egy 15 hónapos párkapcsolat felbontása után már más pasival enyeleg, pedig elvileg borzasztóan összetörték a szívét és nem akar egy darabig új kapcsolatot.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2016. június 20. 20:39
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Calvin 10 nappal az előző barátnője kirúgása után már Taylorral járt és ő sem volt éppen a hűség mintaképe. Oké Taylornak sok pasija volt de miért kell ezért megszólni ha egy férfi fekszik össze minden útjába akadó nővel az oké de ha egy nőnek kettőnél több párkapcsolata volt az már ku---va
2016. június 20. 21:02
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
), de majd úgyis felnőnek az ilyenek, és majd szét fog pukkadni ez az álomvilág.
Először is, hadd tisztázzak valamit, ez egy sztárhírekkel foglalkozó oldal, így bizony lesznek olyan cikkek, amelyek a hírességek magánéletével dolgozik. Hiába hívják magánéletnek, a hírességek nagy százaléka bizony nem tudja, hogyan is kéne a kettő között egyensúlyoznia. Egyfelől tehát egyetértek veled, másfelől viszont azért értek egyet a felháborodókkal, mert ha ez a turbékoló gerlepár, mondjuk nem a lehető legnyilvánosabb helyeken tűnt volna fel rögtön a szakítás híre után, talán nem lenne ilyen negatív visszhangja sem. Bőven akadnak olyan celebek, akik sikeresen tudják az intim zónába tartozó érintkezéseket a négy fal között tartani, de legalábbis nem a sajtó szájában. Példának okáért Emma Watson képes volt úgy egyetemi bulit tartani, hogy egy videó sem szivárgott ki, vagy került fel a netre. Sőt, Daniel Craig és Rachel Weisz nagyon nagy békességben és sajtómentesen nevelgetik csemetéjüket New Yorkban (tudtommal ott laknak). Nem lehetetlen elvonulni a paparazzók elől. Ebben tehát ez a gusztustalan, hogy Taylor valószínűleg meg se próbálta, és emiatt (is) teljesen jogosak Calvin érzései. Ha már a sajtó orra alá tolja Taylor az új románcát, akkor viselje el, hogy a megrögzött Swiftie-ken kívül nem fogják sokan tapsikolva körültáncolni a kisasszonyt.
A példakép ügyről pedig, hát van aki azt emeli a sajtó elé, hogy hányszor jótékonykodik, hogy beteg gyerekeknek énekel, álmokat vált valóra. Szó, mi szó, nem ír alá szerződést, hogy saját gyerekeiként tekint a rajongóira, de azt lássuk be, hogy kizárt, hogy Taylor-ka ezt az egyetlen utat tudná járni.
2016. június 20. 22:10
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Én eddig nemtudtam ezt Calvinről hogy 10 nap alatt túl volt az előző barátnőjén, de itt nem is az a téma, lejárt lemez. És már nagyon sokszor felhúztam magamat ezen a Taylor nőcskén, Tomot imádom és nemtudom mi láthat benne, nagyon remélem őt nem kergeti őrületbe ez a nő.
2016. június 20. 22:28
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Mostanában mindenki "haver"-ozik?Calvin is ezt mondta.Hát őszintén szólva úgy gondolom hogy Taylor tényleg megcsalta Calvint hiszen nem hinném hogy 2 hét elteltéveé már annyira megismerte volna Tomot...
2016. június 21. 08:46
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Akkor újra mert úgy látom nem voltam egyértelmű: ők példaképei tiniknek, 13-14 éves kislányoknak. Ha akarják ha nem ez van és igenis úgy kell viselkedniük, hogy ezt figyelembe veszik. Az a gond hogy azt hiszitek ez senkit nem befolyásol pedig nem igaz. Nézd meg Taylornák hány követője van pl instán vagy nekem 8 bármely másik közösség portálon. Itt is a 10. legnépszerűbb sztár. Ha tetszik ha nem, sokan figyelnek arra amit csinál és sokan követik, ez pedig felelősség. Bár tudom manapság nem divat a felelősségvállalás, pedig nagyon fontos dolognak kellene lennie. Az a gond, hogy Taylor azt mutatja, hogy ő bárki érzésein keresztülgázolhat csak azért hogy neki jó legyen. Hahó, empátiáról meg tiszteletről hallottatok már? Ha azt az embert akivel 15 hónapig alkotott egypárt annyira nem becsüli, hogy a szakítás után 2 héttel már más pasival smacizik akkor mit várhatunk más kevésbé fontos emberekkel való hozzáállásában? Jah és nem mellesleg, azokat a lányokat/nőket, akik így váltogatják a pasijaikat bizony ribinek tartják. Csak akkor van a nagy száj, amikor a kedvencekről beszélünk, de szerintem te is ugyan így vélekednél mondjuk ha egy osztálytársad vagy éppen egy kollégád csinálná ezt.
2016. június 21. 12:01
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát én nem mondok semmit, de egy kicsit hamar találtak rá egymásra...
2016. június 21. 12:43
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
És még Taylor ír dalokat a szakításról, és annak velejárójáról, amikor Ő csalja meg a pasikat..
2016. június 21. 13:56
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Amúgy szerintem is "hey, man"-t mond és nem "yeah, man" szóóóval
:D:D:D
2016. június 21. 17:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na,jó...
Taylor mikor lesz már elég érett ehhez a családos,párkapcsolatos ügyhöz???
Na,most mondok nektek valamit, és ez minden sztárnak szól!
Ne úgy viselkedjetek,mint a celebek. A celebek k_rvák,bulizósak,és átlagban véve tehetségtelenek. Felelőségtudatuk nincs,buliznak,és egy éjszakás kalandokba keverednek. Na,meg isznak. De a sztár MÁS. A sztár sikeres és elismert. Ezért kapnak díjakat(pld Gramy,Oscar,stb...) A celebek azok,akik nem csak nem jelölték őket még egyre se, hanem nem is lenne esélye(van olyan sztárkedvencem,akit még nem jelöltek,nem celeb,de lenne esélye)
Szóval aki sztár(még egyszer leírom,hogy értsétek: a sztár az,aki sikeres és elismert) ne celebeskedjen! Ne kavarjon 2 hónaponta mással, hanem alapítson családot valakivel,és őt szeresse örökké!
Taylor mikor lesz már elég érett ehhez a családos,párkapcsolatos ügyhöz???
Na,most mondok nektek valamit, és ez minden sztárnak szól!
Ne úgy viselkedjetek,mint a celebek. A celebek k_rvák,bulizósak,és átlagban véve tehetségtelenek. Felelőségtudatuk nincs,buliznak,és egy éjszakás kalandokba keverednek. Na,meg isznak. De a sztár MÁS. A sztár sikeres és elismert. Ezért kapnak díjakat(pld Gramy,Oscar,stb...) A celebek azok,akik nem csak nem jelölték őket még egyre se, hanem nem is lenne esélye(van olyan sztárkedvencem,akit még nem jelöltek,nem celeb,de lenne esélye)
Szóval aki sztár(még egyszer leírom,hogy értsétek: a sztár az,aki sikeres és elismert) ne celebeskedjen! Ne kavarjon 2 hónaponta mással, hanem alapítson családot valakivel,és őt szeresse örökké!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.