Starity

Tom Hiddleston megerősítette: Valóban egy párt alkotnak Taylor Swifttel

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 20. 18:25 #61
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Szerintem is azt mondta, hogy hey, man. Ha tényleg járnának nagyot csalódnék Tomban. Taylor félévente váltogatja a pasijait, és mégis ő Miss Jókislány. Majd Tomról is ír egy dalt...
2016. június 20. 18:45 #62
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Visszonylag hamar jött és ismét egy brit. cool.gif
2016. június 20. 18:50 #63
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
WHY? WHHHHHYYYY?
Hihetetlen, hogy ez a csodás ember pont Taylorért van oda, akinél ezer különb csaj flangál az utcákon.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. június 20. 19:26 #64
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég

StátuszWhy so serious?
Hozzászólás: 241
Azonosító: 232003
Még mindig remélem, hogy nem, de ha igen, akkor nagyon várom a cikket, amiben bejelentik, hogy szakítottak.
2016. június 20. 19:29 #65
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (SpecialError @ 2016.06.20. 16:08)
Én csak a ribiket utálom, mindegy, hogy Taylor, Ariana, Selena, Miley vagy bármi más a neve. Azt kellene felfognia nekik is, meg nektek is, hogy ők fiatal lányok példaképei, akik úgy akarnak viselkedni, kinézni, ahogyan ők. Így igenis felelősek azért, amit a külvilágnak mutatnak. Ariana és Miley a magamutogatás nagymesterei, Rihannaval egyetemben, valóban nagyon pozitív minta az a 14 éveseknek, hogy nyugodtan lehet melltartóban flangálni a szigeten. Jah csak hogy ezeket a csajokat 3-4 testőr védi, akik kezét-lábát törik annak, aki csak csúnyán néz rájuk. De a szigeten flangáló forrónacis melltartós kislányokra tudtommal nem vigyáznak testőrök. Taylor pedig nagyon jól mutatja azt, hogy mennyit ér egy kapcsolat... Ugyan dehogy ciki, hogy egyik pasi ágyából a másikba fekszel, hiszen Taylornak 15 hónap kapcsolat után sikerült kb 2 hetet várnia azzal, hogy másik pasi szájában/ágyában kössön ki. Gratulálok, és akkor megy a csodálkozás, hogy 13 évesen egy lány már 4-5 pasival is lefeküdt, hiszen Taylor is ezt teszi! Ha ő megteheti akkor más is. Éljenek az értékek! dry.gif 
Félreértés ne essék nem vagyok én konzervatív vagy prűd sőt, de azért nem ártana, ha ennél valamivel jobb példát mutatnának, ha már példaképekké akartak válni.

Mért kell az alapján elítélni egy nőt, hogy hány pasija volt? Meg úgy egyáltalán, mi köze van itt a fórumban bárkinek is ahhoz, hogy mit csinál, nemcsak Taylor, de bármelyik sztár a magánéletében? Minden héten mással akar henteregni? Henteregjen. Befolyásolja itt bárki életét is? Drágább lett tőle a kenyér vagy mi?
Hihetetlen ez a rosszindulat, ami egyesekből árad, ez a végtelen r*bancozás meg k*vázás, mintha egyeseknek az élete múlna rajta. Ennyire be van feszülve mindenki?
Ezt a példakép dolgot teljesen felesleges idekeverni. Több millió rajongója van, nem lehet ennyi emberért felelősséget vállalni. Bele is hülyülne. Aki korán kezdi a nemi életet, az Taylor nélkül is korán fogja kezdeni.

Nem értem miért böki a csőrét úgy mindenkinek, hogy a világ másik végén Taylor mit csinál. Biztos nehéz feldolgozni, hogy Tom nem egy rajongóval jár ( rohog.gif ), de majd úgyis felnőnek az ilyenek, és majd szét fog pukkadni ez az álomvilág.
2016. június 20. 19:32 #66
- törölt felhasználó -    
SpechialError, egyetértek
2016. június 20. 19:59 #67
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (ciel @ 2016.06.20. 19:29)
Mért kell az alapján elítélni egy nőt, hogy hány pasija volt? Meg úgy egyáltalán, mi köze van itt a fórumban bárkinek is ahhoz, hogy mit csinál, nemcsak Taylor, de bármelyik sztár a magánéletében? Minden héten mással akar henteregni? Henteregjen. Befolyásolja itt bárki életét is? Drágább lett tőle a kenyér vagy mi? 
Hihetetlen ez a rosszindulat, ami egyesekből árad, ez a végtelen r*bancozás meg k*vázás, mintha egyeseknek az élete múlna rajta. Ennyire be van feszülve mindenki?
Ezt a példakép dolgot teljesen felesleges idekeverni. Több millió rajongója van, nem lehet ennyi emberért felelősséget vállalni. Bele is hülyülne. Aki korán kezdi a nemi életet, az Taylor nélkül is korán fogja kezdeni.
Nem értem miért böki a csőrét úgy mindenkinek, hogy a világ másik végén Taylor mit csinál. Biztos nehéz feldolgozni, hogy Tom nem egy rajongóval jár ( rohog.gif ), de majd úgyis felnőnek az ilyenek, és majd szét fog pukkadni ez az álomvilág.

Itt az a probléma, hogy két héttel egy 15 hónapos párkapcsolat felbontása után már más pasival enyeleg, pedig elvileg borzasztóan összetörték a szívét és nem akar egy darabig új kapcsolatot.
1 felhasználónak tetszik: Diala
2016. június 20. 20:25 #68
lilibell
lilibell
új tag

Státusz"Don't get emotionally attached to a band. You'll get pregnant and die."
Hozzászólás: 89
Csatolások: 5
Azonosító: 257072
Nem tudom Calvin miért volt meglepve...
2016. június 20. 20:30 #69
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
ciel, egyetértek!
2016. június 20. 20:39 #70
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Calvin 10 nappal az előző barátnője kirúgása után már Taylorral járt és ő sem volt éppen a hűség mintaképe. Oké Taylornak sok pasija volt de miért kell ezért megszólni ha egy férfi fekszik össze minden útjába akadó nővel az oké de ha egy nőnek kettőnél több párkapcsolata volt az már ku---va
2016. június 20. 20:40 #71
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Ez a nő egyszerűen borzasztó.. nem csodálom, hogy egy pasi se bírja nála.. vigyázz Tom, mert ha szakítassz Taylorral, rólad is jön egy új album!
2016. június 20. 21:02 #72
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997

Először is, hadd tisztázzak valamit, ez egy sztárhírekkel foglalkozó oldal, így bizony lesznek olyan cikkek, amelyek a hírességek magánéletével dolgozik. Hiába hívják magánéletnek, a hírességek nagy százaléka bizony nem tudja, hogyan is kéne a kettő között egyensúlyoznia. Egyfelől tehát egyetértek veled, másfelől viszont azért értek egyet a felháborodókkal, mert ha ez a turbékoló gerlepár, mondjuk nem a lehető legnyilvánosabb helyeken tűnt volna fel rögtön a szakítás híre után, talán nem lenne ilyen negatív visszhangja sem. Bőven akadnak olyan celebek, akik sikeresen tudják az intim zónába tartozó érintkezéseket a négy fal között tartani, de legalábbis nem a sajtó szájában. Példának okáért Emma Watson képes volt úgy egyetemi bulit tartani, hogy egy videó sem szivárgott ki, vagy került fel a netre. Sőt, Daniel Craig és Rachel Weisz nagyon nagy békességben és sajtómentesen nevelgetik csemetéjüket New Yorkban (tudtommal ott laknak). Nem lehetetlen elvonulni a paparazzók elől. Ebben tehát ez a gusztustalan, hogy Taylor valószínűleg meg se próbálta, és emiatt (is) teljesen jogosak Calvin érzései. Ha már a sajtó orra alá tolja Taylor az új románcát, akkor viselje el, hogy a megrögzött Swiftie-ken kívül nem fogják sokan tapsikolva körültáncolni a kisasszonyt. 110.gif
A példakép ügyről pedig, hát van aki azt emeli a sajtó elé, hogy hányszor jótékonykodik, hogy beteg gyerekeknek énekel, álmokat vált valóra. Szó, mi szó, nem ír alá szerződést, hogy saját gyerekeiként tekint a rajongóira, de azt lássuk be, hogy kizárt, hogy Taylor-ka ezt az egyetlen utat tudná járni. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, SpecialError
2016. június 20. 21:46 #73
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
jézusom..mostanában nagyon megváltozott a véleményem Taylorról..És nem jó irányba..:/
nem mondok inkább semmit.
2016. június 20. 22:10 #74
Bbb8
Bbb8
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 253080
Én eddig nemtudtam ezt Calvinről hogy 10 nap alatt túl volt az előző barátnőjén, de itt nem is az a téma, lejárt lemez. És már nagyon sokszor felhúztam magamat ezen a Taylor nőcskén, Tomot imádom és nemtudom mi láthat benne, nagyon remélem őt nem kergeti őrületbe ez a nő.
2016. június 20. 22:28 #75
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Mostanában mindenki "haver"-ozik?Calvin is ezt mondta.Hát őszintén szólva úgy gondolom hogy Taylor tényleg megcsalta Calvint hiszen nem hinném hogy 2 hét elteltéveé már annyira megismerte volna Tomot...
2016. június 21. 08:46 #76
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434

Akkor újra mert úgy látom nem voltam egyértelmű: ők példaképei tiniknek, 13-14 éves kislányoknak. Ha akarják ha nem ez van és igenis úgy kell viselkedniük, hogy ezt figyelembe veszik. Az a gond hogy azt hiszitek ez senkit nem befolyásol pedig nem igaz. Nézd meg Taylornák hány követője van pl instán vagy nekem 8 bármely másik közösség portálon. Itt is a 10. legnépszerűbb sztár. Ha tetszik ha nem, sokan figyelnek arra amit csinál és sokan követik, ez pedig felelősség. Bár tudom manapság nem divat a felelősségvállalás, pedig nagyon fontos dolognak kellene lennie. Az a gond, hogy Taylor azt mutatja, hogy ő bárki érzésein keresztülgázolhat csak azért hogy neki jó legyen. Hahó, empátiáról meg tiszteletről hallottatok már? Ha azt az embert akivel 15 hónapig alkotott egypárt annyira nem becsüli, hogy a szakítás után 2 héttel már más pasival smacizik akkor mit várhatunk más kevésbé fontos emberekkel való hozzáállásában? Jah és nem mellesleg, azokat a lányokat/nőket, akik így váltogatják a pasijaikat bizony ribinek tartják. Csak akkor van a nagy száj, amikor a kedvencekről beszélünk, de szerintem te is ugyan így vélekednél mondjuk ha egy osztálytársad vagy éppen egy kollégád csinálná ezt.
2016. június 21. 12:01 #77
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Hát én nem mondok semmit, de egy kicsit hamar találtak rá egymásra...
2016. június 21. 12:43 #78
Purple Princess
Purple Princess
visszatérő vendég

StátuszNéha az idő oszt be engem, máskor meg én őt. Hol ő az én főnököm, hol én az övé.
Hozzászólás: 128
Azonosító: 253164
És még Taylor ír dalokat a szakításról, és annak velejárójáról, amikor Ő csalja meg a pasikat.. biggrin.gif
2016. június 21. 13:56 #79
anonymous_unicorn
anonymous_unicorn
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 200296
Amúgy szerintem is "hey, man"-t mond és nem "yeah, man" szóóóval biggrin.gif:D:D:D
2016. június 21. 17:00 #80
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Na,jó...
Taylor mikor lesz már elég érett ehhez a családos,párkapcsolatos ügyhöz???
Na,most mondok nektek valamit, és ez minden sztárnak szól!
Ne úgy viselkedjetek,mint a celebek. A celebek k_rvák,bulizósak,és átlagban véve tehetségtelenek. Felelőségtudatuk nincs,buliznak,és egy éjszakás kalandokba keverednek. Na,meg isznak. De a sztár MÁS. A sztár sikeres és elismert. Ezért kapnak díjakat(pld Gramy,Oscar,stb...) A celebek azok,akik nem csak nem jelölték őket még egyre se, hanem nem is lenne esélye(van olyan sztárkedvencem,akit még nem jelöltek,nem celeb,de lenne esélye)
Szóval aki sztár(még egyszer leírom,hogy értsétek: a sztár az,aki sikeres és elismert) ne celebeskedjen! Ne kavarjon 2 hónaponta mással, hanem alapítson családot valakivel,és őt szeresse örökké!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok