Idézet (Haydee. @ 2016.06.20. 12:39)
Akkora divat lett,hogy utálják Taylort. Megértem,hogy az embereknek elegük van belőle(mert amúgy nekem is). Csak azt nem tudom megérteni,hogy tulajdonképpen miért is kell most őt szídani? Azért,mert nem otthon ül és siratja az a körül-belül 6 hónapot? Mit kéne csinálnia? Mégis csak egy "sztár" emberek! Persze,amikor Ariana csinálja ezt,Őt nem szabad szídani. Bárki más megtehetné ezt,csak Taylor nem. Hogy miért?! Azért,mert most az a menő,ha valaki utálja. Igen-igen ronda dolog volt,amit tett,de más mit tett volna? Példának mondjuk Gigi Hadidet. Mindenki tudja mit tett, és hogy kivel,szóval nem kell elmondanom.

Én csak a ribiket utálom, mindegy, hogy Taylor, Ariana, Selena, Miley vagy bármi más a neve. Azt kellene felfognia nekik is, meg nektek is, hogy ők fiatal lányok példaképei, akik úgy akarnak viselkedni, kinézni, ahogyan ők. Így igenis felelősek azért, amit a külvilágnak mutatnak. Ariana és Miley a magamutogatás nagymesterei, Rihannaval egyetemben, valóban nagyon pozitív minta az a 14 éveseknek, hogy nyugodtan lehet melltartóban flangálni a szigeten. Jah csak hogy ezeket a csajokat 3-4 testőr védi, akik kezét-lábát törik annak, aki csak csúnyán néz rájuk. De a szigeten flangáló forrónacis melltartós kislányokra tudtommal nem vigyáznak testőrök. Taylor pedig nagyon jól mutatja azt, hogy mennyit ér egy kapcsolat... Ugyan dehogy ciki, hogy egyik pasi ágyából a másikba fekszel, hiszen Taylornak 15 hónap kapcsolat után sikerült kb 2 hetet várnia azzal, hogy másik pasi szájában/ágyában kössön ki. Gratulálok, és akkor megy a csodálkozás, hogy 13 évesen egy lány már 4-5 pasival is lefeküdt, hiszen Taylor is ezt teszi! Ha ő megteheti akkor más is. Éljenek az értékek!
Félreértés ne essék nem vagyok én konzervatív vagy prűd sőt, de azért nem ártana, ha ennél valamivel jobb példát mutatnának, ha már példaképekké akartak válni.