Tom Hiddleston megerősítette: Valóban egy párt alkotnak Taylor Swifttel
2016. június 20. 10:36
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Egyébként ha valaki más kerülne ilyen helyzetbe pl. Selena, akkor már egyből védenétek és a másik nemet támadnátok. Vicces. Csak már Taylorra ráragadt ez a "pasifaló" címke, és ez így fog menni örökre.
2016. június 20. 10:41
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Ez a csaj remekül példázza a mai világot. A pasik mindig az ilyen csajokra kattannak rá, szép a pofja meg teszi az agyát, hogy ő milyen jó csaj, meg laza meg minden. Aztán meg megy a rinya a pasiktól, hogy a csaj kihasználta őket, meg ilyenek.
De most komolyan? Én sajnálom Calvint és előre sajnálom Tomot is, bár egyikük sem olyan nagy kedvencem, de na. Lassan celebet nem tudok mondani, akivel még nem hozták szóba és még mindig bedőlnek neki?? Miért??
De most komolyan? Én sajnálom Calvint és előre sajnálom Tomot is, bár egyikük sem olyan nagy kedvencem, de na. Lassan celebet nem tudok mondani, akivel még nem hozták szóba és még mindig bedőlnek neki?? Miért??
2016. június 20. 10:50
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
csviki18, Egyetértek. ^^
Most ez a két szó, az emberek szemében mindent megmagyarázott. Egyébként én tisztára úgy hallom, mintha azt mondaná yeah helyett, hogy "hy". :'D
Most ez a két szó, az emberek szemében mindent megmagyarázott. Egyébként én tisztára úgy hallom, mintha azt mondaná yeah helyett, hogy "hy". :'D
2016. június 20. 11:37
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Igazán hosszú megerősítés voltXD,mondjuk én se lennék büszkék ha ilyes valakivel randiznék
2016. június 20. 11:43
Nemrég szakított Calvinnel, és máris egy másik pasival jár? Ez egy kicsit fura, nem?
2016. június 20. 12:04
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Nekem csak az a véleményem, hogy nem minden az, aminek látszik.
2016. június 20. 12:23
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Régebben szerettem Taylort, de őszintén mondva nem hiába töröltem a kedvenceim közül. Voltak szép, aranyos dolgai, de már ő is elszállt magától. Mostanában minden harmadik cikk róla szól, és szinte mindegyik negatív. Ezeket már csak azért csinálja, hogy a középpontban maradhasson. Nagyon sajnálom Calvint, és szerintem igaza volt. Lehet Taylor csalta kapcsolatuk végén. Ritka, hogy valaki ilyen rövid idő alatt túllépjen egy szakításon, aztán találjon is valakit. Ehhez minimum kell 3-4 hónap, de ez csak a személyes véleményem. Én ettől függetlenül nem utálom, csak nagyot csalódtam benne.
2016. június 20. 12:38
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
anonymous_unicorn teljesen egyetértek veled!
2016. június 20. 12:39
Akkora divat lett,hogy utálják Taylort. Megértem,hogy az embereknek elegük van belőle(mert amúgy nekem is). Csak azt nem tudom megérteni,hogy tulajdonképpen miért is kell most őt szídani? Azért,mert nem otthon ül és siratja az a körül-belül 6 hónapot? Mit kéne csinálnia? Mégis csak egy "sztár" emberek! Persze,amikor Ariana csinálja ezt,Őt nem szabad szídani. Bárki más megtehetné ezt,csak Taylor nem. Hogy miért?! Azért,mert most az a menő,ha valaki utálja. Igen-igen ronda dolog volt,amit tett,de más mit tett volna? Példának mondjuk Gigi Hadidet. Mindenki tudja mit tett, és hogy kivel,szóval nem kell elmondanom.
2016. június 20. 12:49
Most komolyan! Írni kellett egy cikket 2 szóról? Nem volt elég az a 600 cikk, amit ez a hülye 'szerelmi' (vagy mi a francnak nevezzem) háromszög kapott? Az benne a legvicesebb, hogy ennek annyira nem volt már értelme, hogy ide kellett linkelni az összes régi cikket erről az egész baromságról. Jó, hogy a paprikáskrumpli receptjét nem írták le! Habár, attól csak TÖBB értelme lett volna a cikknek.
Köszönjük az újabb fölösleges cikket erről az érdekes témáról.
Köszönjük az újabb fölösleges cikket erről az érdekes témáról.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: