A színészt nemrég New Yorkban kapták lencsevégre a paparazzók, akiknek elárulta: valóban együtt vannak az énekesnővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddleston megerősítette: Valóban egy párt alkotnak Taylor Swifttel
2016. június 20. 07:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 20. 07:19
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Kicsit csalodtam Tomban, hogy leallt ezzel a cafkaval.
2 honapot adok ennek a kapcsolatnak
2 honapot adok ennek a kapcsolatnak
2016. június 20. 08:14
Gratulálok Taylor.
Olyan egy utolsó k*rva vagy hogy az nem igaz...
Lehet nagynak mutatod a szíved,hogy te milyen rendes meg kedves "sztár" vagy,de nem mindenkit tudsz ezzel a kamu maszkkal megtéveszteni,én átlátok a szitán..
Legyetek mellesleg nagyon boldogok,bár nem adok két hónapot és már is más férfira fogja csurgatni a nyálát..De úgy merjen ezek után Calvinról egy rossz szót is elejteni a dalaiban hogy esküszöm elmegyek és ott helyben kitekerem a nyakát....
Szánalmas,sajnálom Tomot egy újabb áldozat..
Olyan egy utolsó k*rva vagy hogy az nem igaz...
Lehet nagynak mutatod a szíved,hogy te milyen rendes meg kedves "sztár" vagy,de nem mindenkit tudsz ezzel a kamu maszkkal megtéveszteni,én átlátok a szitán..
Legyetek mellesleg nagyon boldogok,bár nem adok két hónapot és már is más férfira fogja csurgatni a nyálát..De úgy merjen ezek után Calvinról egy rossz szót is elejteni a dalaiban hogy esküszöm elmegyek és ott helyben kitekerem a nyakát....
Szánalmas,sajnálom Tomot egy újabb áldozat..
2016. június 20. 08:37
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Na tessék Taylor még h nem ez ribizli, nyilvánosan alá támasszák h félre ment...
bakker ez azárt über nagy égés már...
2016. június 20. 09:09
Oké, remek, köszönjük ezt a 2 szó köré épített cikket.
Majd miután már kihűlnek kettejükről a hírek Taylor gyorsan szakít vele. Jó drámaian, ahogy azt kell.
Majd miután már kihűlnek kettejükről a hírek Taylor gyorsan szakít vele. Jó drámaian, ahogy azt kell.
2016. június 20. 09:52
majd ha szakít t.h-val is, megírhatja, h. milyen galád módon csábította el, fűt fát ígért, lehazudta a csillagokat neki, mellette különlegesnek érezte magát, de minden csak hazugság volt, ő pedig szegény kis naiv lány bedőlt neki
2016. június 20. 09:59
Na jó, már én szégyellem magam Taylor helyett. És nem értem, hogy ezek után hogy képes bármilyen pasi is kapcsolatot kezdeni vele...
2016. június 20. 10:08
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Én Calvint sajnálom a legjobban...mekkora egy szemét dög ez a csaj. Majd ez a Tom is rá fog jönni, hogy értelmetlen vele járnia.
2016. június 20. 10:09
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Régen imádtam Taylort. Annyira szimpatikus volt, nem szállt el a hírnévtől, megmaradt szerénynek, amilyen volt.. De most? Alig ismerek rá.
Véleményem szerint inkább úgy viselkedik mint egy tini, mintsem egy 26 éves nő. Nekem már túlzás a viselkedése.
A cikktől kicsit eltérve megjegyezném, hogy én ezzel az új hajával sem vagyok túlzottan kibékülve.
A cikktől kicsit eltérve megjegyezném, hogy én ezzel az új hajával sem vagyok túlzottan kibékülve.
2016. június 20. 10:11
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Nem vagyok nagy Taylor fan. Féltem Tom-ot, ezért nagyon remélem sokáig kitartanak egymás mellett és ha vége is lesz, nem lesz körülöttük ekkora felhajtás meg dráma.
S látom Calvin is átvette a szakítós dal írást.
S látom Calvin is átvette a szakítós dal írást.
2016. június 20. 10:17
Ez a Taylor egy igazi r*b*nc. Ennyi. Nem kell tovább firtatni. Egyszer ezzel van, egyszer azzal van. Mit képzel ez magáról? Calvin-t nagyon-nagyon sajnálom. Szerintem már írja is a dalait Calvin-ről és a kettejük kapcsolatáról, de ha ezzel a Tom-mal szakít, akkor meg kettejükről fog dalt írni, és megint átmegy egy pénzes pasihoz. Egyszerű.
Szerintem jobb, ha visszavesz ez magából, mert már érzem, hogy a rajongói fogynak ezerrel.
2016. június 20. 10:34
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Tessék...ez az oka hogy Taylor minden félév után lecsereli a partnerét...az hogy nem volt elég egy cikk hanem máris itt van a második aztán majd jön hogy milyen jol megvannak meg pár lesifitó es Taylor már megint a középpontban van. Már csak azt nem értem hogy mindezek után valaki képes komolyan venni őt és bedőlni neki...és pont Tom...akit eddig egy teljesen normális es értelmes embernek gondoltam. Persze ettől még az is csak én egy kicsit csalodtam benne,hogy képes leállni ezzel a ku*vaval. Amugy szerintem ezzel a sajat rajongóit is elveszíti mert azért ez már nem hiszem hogy túl sok embernek tetszik...
2016. június 20. 10:35
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Bírom hogy még most is itt járunk hogy "óóóh Taylor ezzel van meg azzal". Oké, ezzel a döntésével én sem értek egyet. De miért kell ribancozni, kurvázni meg sorolhatnám? Lehet hogy össze van zavarodva, de szerintetek milyen érzés lehet mindenhol ezt olvasnia? Ti élveznétek? Meg miért kéne neki másnak a pénze? Valószínűleg háromszor gazdagabb mint ők már nem azért
:D Annyira gyerekesek, előítéletesek vagytok hogy az már fáj. Nőjünk már fel. Nem is ismeritek, csak azt tudjátok amit a neten hallotok róla. Lehet hogy teljesen más van a dolgok mögött, mint sokan gondolják.
2016. június 20. 10:35
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ez volt az a momentum, amikor csalódtam Tomban :\ Olyan kifinomult ember, miért pont Taylor?! Oké, nem azt vártam, hogy a rajongói közül válasszon, vagy valami, de sokkal normálisabb nőt érdemel.
Taylor meg? Na Ő elásta magát a szememben. Undorító... Megértem, hogy hamar feldolgozta a szakítást, barátnőm is ilyen, de barátnőm nem jött össze még máig a sráccal, mert nem akarja elsietni! Fél évet adok nekik... Ha tovább együtt maradnak, akkor ott valami gubanc van... De nem akarom pár hónap múlva azt olvasni, hogy Taylor terhes!!!
Taylor meg? Na Ő elásta magát a szememben. Undorító... Megértem, hogy hamar feldolgozta a szakítást, barátnőm is ilyen, de barátnőm nem jött össze még máig a sráccal, mert nem akarja elsietni! Fél évet adok nekik... Ha tovább együtt maradnak, akkor ott valami gubanc van... De nem akarom pár hónap múlva azt olvasni, hogy Taylor terhes!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: