Tyler Hoechlin lesz az új Superman!
2016. június 20. 13:53
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Akkor én vagyok az egyetlen aki vonakodva olvasta a hírt? Nekem Tyler nem nagyon tűnik jó választásnak Kal-El szerepére. Mint színész bírom, meg minden, de valahogy nem tűnik jó választásnak. Persze Kara is elég érdekes a sorozatban, úgyhogy ez a mix talán be is fog jönni a fiatal korosztálynak.
2016. június 21. 12:13
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Jönne inkább vissza a Teen Wolfba
De nekem csak az a lényeg, hogy boldog legyen:3
De nekem csak az a lényeg, hogy boldog legyen:3
2016. június 25. 17:56
Meg kell majd néznem a Supergirlt!
Még nem láttam semmit ebből a sorozatból! A Superman? Biztos jó lesz, nem vagyok lány, így erről nem tudok véleményt formálni!
2016. június 26. 23:48
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Még mikor kiszivárgott az első része a sorozatnak, akkor néztem bele, de nem jött be úgy igazán. Pedig Melissa (és karaktere) a Glee-ben szimpatikus volt, de ebben már annyira nem. Tylert viszont nagyon imádom, úgyhogy miatta talán folytatom majd, aztán lehet kellemesen csalódom.
2017. március 01. 20:08
|
|
LucaMendes03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 256511 offline
|
Sajnos még nem volt időm elkezdeni a Supergirl-t de biztos vagyok benne,hogy kiemelkedő szerepet nyújt/nyújtott. Ha jó vérfarkas volt,jó superman is lesz. Ebben biztos vagyok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: