Tyler Hoechlin lesz a CW legújabb sikersorozatának, a Supergirlnek a legújabb hőse, aki nem más, mint maga Clark Kent, avagy Superman!
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyler Hoechlin lesz az új Superman!
2016. június 19. 15:34
Tyler baromi jó színész,de nem hinném,hogy szuperhősnek jó lenne
2016. június 19. 19:23
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Basszus, nagyon örülök, hogy megkapta a szerepet, nézni is fogom, de így már valószínű nem megy vissza a Teen Wolfba.:/
2016. június 19. 21:33
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Sajnálom hogy otthagyta a Teen Wolfot, mióta kilepett már nem is nézem. Nem csak miatt de többek között az elmenetele miatta sem.. De örülök hogy ő kapta a szerepet mert nagyon jó színész es majd lehet bele is nézek a sorozatba.
2016. június 19. 22:37
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Matt Cohen-nek jobban örültem volna...
De Tyler-nek is gratulálok!
2016. június 19. 23:15
Ulala:3 Teen Wolf sztár Warning!!.. Gratulàlok neki , remélem jól teljesít mint mindig
de azért vissza jöhetne a Teen Wolfba mert úgy nem annyyira érdekes ha Dylan is elmegy meg ő is :/
2016. június 19. 23:36
|
|
Screamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.24. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 255882 offline
|
Ez szuper (: Mikor otthagyta a Teen Wolfot én abbahagytam a sorozatot :,D Ha másért nem is, de miatta meg fogom nézni a Supergirlt... Imádom ezt a pasast. Tyler nagy arc (:
2016. június 20. 09:51
Én nagyon szeretem Tyler-t, csodás színész. Örülök neki, hogy megkapta ezt a szerepet. Ha másért nem is, de miatta még az is lehet, hogy belenézek a sorozatba.
2016. június 20. 11:32
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
De jó. Örülök, hogy megkapta a szerepet. Biztos jól fog alakítani.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: