Csekély 9,5 millió dollár, és akár te is ott élhetsz, alhatsz és ehetsz, ahol a 2009-ben elhunyt világsztár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eladó Michael Jackson Las Vegas-i otthona - Fotók!
2016. június 19. 13:36
2016. június 19. 13:42
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A nappali kész giccsparádé, a többi helyiség viszont tetszik.
2016. június 19. 14:03
Én tartalmasabb cikket írtam, bezzeg az nem jelent meg. Ez persze megjelent, ami egy elkésett koppintás, ahogy Timi love is írja.. Pff.. Azt hittem már velem van a baj. A ház viszont nem kéne.
2016. június 19. 14:04
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
olyan szar mint o maga
2016. június 19. 14:19
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
DrectionFanGirl. Ismered-e azt a mondast, hogy "halottrol jot vagy semmit"
2016. június 19. 14:23
|
|
AnabellaBella4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 182747 offline
|
Kedves DrectionFanGirl..Az elöbbi mondatod,amiben leszaroztad a világ legtehetségesebb emberét,akihez hasonló sose lesz még a földön-csak azért mert nem tetszik a lakása (megnézném a tiéd)-csak azt bizonyítsa,hogy te magad vagy egy nagy darab szar.
2016. június 19. 14:56
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
DirectionFanGirl. Ismerted őt valaha? Mármint tudsz róla bármit is, azon kívül, hogy nem tetszik a lakása? Kétlem, hogy annyira bővek az ismereteid, hogy meg is tudd állapítani, mennyire szar ember. Minek kezdjek róla ódákat írni, rajtad az úgysem segít. Megmosolyognád és leszaroznád, s mennél tovább. Úgy teli van már a hócipőm az ilyennekkel.
Egyébként meg nekem sem nagyon tetszik.
A nappali legalábbis, a többi szoba nem rossz. De végülis nem a házválasztásból kereste a kemyerét.
Egyébként meg nekem sem nagyon tetszik.
2016. június 19. 15:18
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
A lakás szép régebbi stílusú bár nekem se kéne.DirectionFanGirl te meg ne ítélj meg senkit addig amígnem ismered. Kétlem hogy Te jobb lennél a világ legtehetségesebb pop királyánál.
2016. június 19. 15:21
Idézet (DrectionFanGirl @ 2016.06.19. 14:04)
olyan szar mint o maga
Remélem ezt nem gondoltad komolyan.
2016. június 19. 15:37
Idézet (DrectionFanGirl @ 2016.06.19. 14:04)
olyan szar mint o maga
Nem gondolhattad komolyan.
Szerintem jól néz ki a ház
2016. június 19. 17:56
Srácok, hagyjátok. Ne vesztegessétek az időtöket rá. Csak nézzétek meg a profilját. Egy kisgyerekről van szó, aki rendesen nyáladzik az 1D-ért. De mindezek mellett én azt ajánlom, hogy húzzon vissza az oviba... vagy a suliba.
DrectionFanGirl szívem. Azt megértem, hogy a házra azt mondod esetleg, hogy NEM JÓ, de hogy SZAR? Vicces. Mindnyájan kíváncsiak vagyunk a TE házadra.
Michael Jackson szar? Miért lenne az? Azért, mert LEGENDA volt? Inkább álljál be a sarokba és gondolkozz el azon amit tettél. Te még gyerek vagy, és szerintem még a "szar"-nak a jelentését sem tudod, és Ő többet tett le az asztalra, mint TE valaha is fogsz.
Puszii
DrectionFanGirl szívem. Azt megértem, hogy a házra azt mondod esetleg, hogy NEM JÓ, de hogy SZAR? Vicces. Mindnyájan kíváncsiak vagyunk a TE házadra.
Michael Jackson szar? Miért lenne az? Azért, mert LEGENDA volt? Inkább álljál be a sarokba és gondolkozz el azon amit tettél. Te még gyerek vagy, és szerintem még a "szar"-nak a jelentését sem tudod, és Ő többet tett le az asztalra, mint TE valaha is fogsz.
Puszii
2016. június 19. 18:19
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
DirectionFanGirl kíváncsi vagyok te mit tettél le eddig az asztalra hogy csak így leszarozol egy legendát.Aki meghalt.Legalább ezt tisztelhetnéd.Megjegyzem anélkül az ember nélkül akit te szarnak gondolsz nem tartana ott a popzene ahol most tart.De inkább ne alkoss véleményt úgy egy emberről hogy fogalmad sincs hogy ki is volt ő.Hogy miket vitt véghez.Hogy mennyit segített ő másokon.
2016. június 19. 19:29
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
DrectionFanGirl...inkább nem mondok semmit, mert olyat tudnék most mondani hogy magam is megbánom!!! 1-2-3....10.
2016. június 19. 20:12
|
|
Csenge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 237283 offline
|
DrectionFanGirl
Te hülye vagy! Ez szánalmas volt! Előbb ismerd meg, és aztán mondd! Talán rád férne egy kis zenei művelődés, talán nem folyton azt "szart" kéne hallgatnod.
Te hülye vagy! Ez szánalmas volt! Előbb ismerd meg, és aztán mondd! Talán rád férne egy kis zenei művelődés, talán nem folyton azt "szart" kéne hallgatnod.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: