Brad Paisley és Demi Lovato egy imádnivaló kisfilmmel kedveskedett rajongóinak a tegnapi nap folyamán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Brad Paisley – Without a Fight ft. Demi Lovato
2016. június 18. 09:32
2016. június 18. 11:37
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Már érzem, hogy ez lesz az új kedvenc dalom. Mind a ketten fenomenálisan énekelnek. Gratulálok, a videókliphez is.
2016. június 19. 17:14
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én nem bírok betelni Brad hangjával. Valamiért nagyon megfogott. A klip fantasztikus, alig várom már, hogy élőben is elénekeljék. Remélem, hogy 3:25-től 3:38-ig tartó résszel bővül Demi Crazy vocals című listája.
2016. június 19. 17:53
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.06.19. 17:14)
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én nem bírok betelni Brad hangjával.
off: Dettó.
on: Egészen idáig nem is tudtam, hogy mennyire szükségem van Brad és Demetria ismertségére. Csak pár hónapja találkoztak először, mégis van köztük valami különleges kötelék. Öröm volt őket nézni a klipben, végig mosolyogtam.
ps: kár, hogy Brad 20 évvel idősebb tőle, és nős.
2016. június 20. 14:55
Háát.. Szóhoz sem jutok. Mindketten fantasztikusak, Demi hangjától ismét kirázott a hideg. Na, szerintem neki kéne az 1. helyen szerepelnie, nem Miss Gomez-nek, aki csak vagy nyivákol a koncertjein és a klipekben (meg úgy általában mindenhol), vagy csak rátátog. Demi hangja élőben is fantasztikus. Büszke vagyok rá. Brad hangjáról szintén nem tudok mit mondani.. Csodálatos hangja van. Demi és Brad kihozzák együtt a maximumot! <33
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: