Starity

Tom Hiddlestonnal randizik Taylor Swift

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 16. 14:56 #61
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Hát Taylor aztán tud... csak kár, hogy minden kapcsolata pár hónap után véget ér.
Egy kis szikra, egy kis fellángolás és még arra is rávenné a palit, hogy kérje meg a kezét.
2016. június 16. 15:12 #62
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Csatolások: 0
Azonosító: 211915
Taylor Swiftnek bejött az élet az egyszer biztos.
Nincs bajom ezzel a csajjal,de akkor sem illik Tomhoz. Teljesen más személyiségeknek tartom őket,na meg mint tudjuk a pasik nem sokáig maradnak meg Taylor mellett.
Azért kíváncsi vagyok mi lesz a vége...de nem sok jó az is biztos.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. június 16. 15:30 #63
- törölt felhasználó -    
Nos, azt hiszem, aki nem igazi rajongója az most ki is ábrándult belőle.. Én viszont már a twitter-bejegyzéskor sejtettem, hogy valami más van Calvin & Taylor szakítása mögött.. Lehet, hogy már egész májusban nem voltak jóban egymással, de csak június legelején erősítették meg a szakítást.. Egy biztos: szerintem mégsem jóban váltak el egymástól.. Mindig van valami más indok is, amit nyilvánvalóan mi civilek sose tudunk meg, de igazából engem nem is érdekel. Sosem szerettem azokat az embereket, akik csak az ember magánéletére kíváncsiak. Én mindig is szakmailag néztem Taylorra, s távol tartottam magam a privát szférájától. Elvégre a hírességek is megérdemelnék a MAGÁNéletet, amiért mi civilek is "nyafogunk"... Oké, tudom, hogy neki azzal jár a munkája, hogy minden lépését követik, de akkor is. Ezért tisztelem Taylor igazi rajongóit, hogy képesek tiszteletben tartani a magánéletét. Ha őt boldognak látom akkor én ennek csak örülök. Elvégre mi is jó szemmel nézzük, amikor csak úgy ragyogunk a boldogságtól, szerelemtől és ezt mások is látják és pozitívan megyjegyzik vagy csendben hallgatnak, de nem kiálltanak rá kígyót, békát csak mert ezzel vagy azzal jött(ünk) össze.

Nyilván mindannyian követünk el hibákat, ahogyan a hírességek is, ám az ő faltjukról kvázi mindenki tud - még az is aki nem akar. Én mindenesetre sok sikert kívánok a kapcsolatukhoz, bennem semmiféle rosszindulat sincs, hiszen akármennyire is szeretem Tomot (is) valljuk be, sosem járhatok vele (sem), míg a sztároknak nagyobb az esélyük. És inkább örülök mások boldogságának, hiszen úgyis visszakapom, amit adok. smileeee.gif
2016. június 16. 15:34 #64
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Hát szerintem ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. Taylort ismerve, a kapcsolatai hamar véget érnek, Tom pedig egy egész más színvonalú ember. Természetesen ha megélik az egy évet és még többet is, akkor videóra veszem, ahogy megeszek egy kötött sapkát.
2016. június 16. 15:55 #65
Jungi
Jungi
új tag

StátuszTeam STARK ♥
Hozzászólás: 19
Azonosító: 226681
Őszintén? Sokként ért ez az egész.. Imádom Tomot. Taylort kevésbé.. Tom egy rendkívüli személyiség és még jól is néz ki, de viszont Taylor átváltott a k***a szintre... Nemrég szakítottak Calvinnel, aki még a kezét is megakarta kérni, mostmeg mással kavar.. De nem akárkivel hanem TOM HIDDLESTONNAL
SOKKOT KAPTAM
2016. június 16. 16:11 #66
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég

StátuszWhy so serious?
Hozzászólás: 241
Azonosító: 232003
Aj istenkém. Azt hittem ide jövök majd és jól szétaláznak a Taylor fanok, de úgy látszik nem csak én gondolom azt, amit. Jó, nem csípem a csajt, nyilván ezért is vagyok ezen a véleményem, de Tom, miért? Miért pont Taylor Swift? Annyi más csodálatos nő van a világon és neked pont ez kell?
Rosszmájú leszek igen, de remélem nem tart sokáig és csak kavarnak. Iszonyat nagy csalódás lenne. Persze Tomot továbbra is szeretném, csak soha többet nem kattintanék semmi olyanra amiben Taylor is szerepel (így se).
2016. június 16. 16:15 #67
- törölt felhasználó -    
Jézusom, miért?
Tooom, ne tedd ezt o.o
2016. június 16. 16:16 #68
Mammonia
Mammonia

StátuszÉvek óta nem volt frissítve az adatlapom.
Hozzászólás: 518
Azonosító: 154193
Tényleg nem szoktam utálkozós kommenteket hagyni, ha egy sztárpár összejön, mert az ő dolguk, ki vagyok én, hogy beleszóljak. De ne már. Tom pls. Nem is értem..ő annyira intelligens, egyedi,aranyos úriember. Megértem Taylornak miért tetszhet,hiszen Tom főnyeremény,de az ő szemszögéből nem tudom felfogni miért. Nem látta Taylorról szóló cikkeket? Ennek a kapcsolatnak én se adok sok időt. Kicsit lesokkolt azt hiszem.
2016. június 16. 16:29 #69
kíváncsi-fáncsi
kíváncsi-fáncsi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 174
Azonosító: 180904
Huuuu, hát ez kicsit most sokkolt! Érdekes párosítás az biztos. Így mi mint kívülállók nem szabad ítélkeznünk fölöttük, nem mondhatjuk rájuk hogy nincs bennük közös, vagy hogy nem illenek össze, majd meglátjuk meddig maradnak együtt!
Ha Taylor Tom miatt is szakított Calvin-nel, hát istenem van ilyen, valószínű azért lettek érzései egy másik férfi iránt mert köztük már nem volt rendben minden. Ettől még nem picsa. (Bár tény hogy korábban is szerette sűrűn váltogatni a pasikat) biggrin.gif

Egyébként Tom nem Elizabeth Olsennel jár(t)? ohmy.gif
2016. június 16. 16:58 #70
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Én csalódtam Tomban... Ő, aki egy igazi brit úriember, aki intelligens, udvarias, és aki találhatott volna Taylornál ezerszer különb hölgyet, aki mind emberileg, mind műveltségben felér hozzá.
Taylor szánalmas... Most szakított egy hete Calvinnel, erre már mással hetyeg. Egy igazi cafka, már lassan egész Hollywood végigment rajta.
Nem tudom, mit tud nyújtani, hogy rendre befűzi a világ legjobb férfiait...
2016. június 16. 16:58 #71
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Szerintem nem illenek össze, de majd meglátjuk mi lesz.
2016. június 16. 17:01 #72
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Hát ez elég gáz...
2016. június 16. 17:07 #73
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Nagyon kiábrándító, hogy Taylor tehet a szakításukról. Arról meg ne is beszéljünk, hogy pont Tommal randizik Calvin Harris után.
2016. június 16. 17:10 #74
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Idézet (kíváncsi-fáncsi @ 2016.06.16. 16:29)
Egyébként Tom nem Elizabeth Olsennel jár(t)? ohmy.gif

Nem, hivatalosan csak munkakapcsolat volt köztük, viszont szerintem vele sokkal jobban összeillene.
Tudom, magánélet meg minden és Tom nagyfiú, tehát tud vigyázni magára, de azóta sem tudtam visszaragasztani az államat a helyére. laugh.gif Innen a távolból olyan különböző személyiségnek tűnnek. Bár lehet, hogy pont ezért lesz hosszútávon működőképes a dolog. Egyébként nem azt mondom, hogy Taylornak élete végéig egyedül kellett volna maradnia, de rendkívül gyorsan túllépett Calvinen...
2 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs
2016. június 16. 17:26 #75
- törölt felhasználó -    
érdekes egyesek azt írják, h. már rég túl volt calvinen, amikor szakítottak, akkor mért jöttek ki olyan hírek, h. miután cal kiadta az útját t.s. folyamatosan sírt, de végül belátta, h. igaza van harrisnek, mert valóban teljesen ellaposodott a kapcsolatuk? mindkét fél több tucatszor megosztotta c.h. sorait, miszerint békében váltak el és még most is barátként, kölcsönös tisztelettel és szeretettel tekintenek egymásra blabla... majd egy felszarvazott pali pont így fog vélekedni és viseltetni, na ne hülyítsetek már! rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, CandUs
2016. június 16. 17:27 #76
evelyne30
evelyne30
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 170679
Azt teljes mértékig meg tudom érteni, hogy Taylor mit akarhat Tom-tól, de azt hogy Tom mit láthat Taylorban?! Akin végig ment fél Hollywood és senkinek se kell... vajon miért?! De úgy gondolom így jó alanyt választott ahhoz Taylor hogy a középpontban lehessen, így hogy most mindenki azzal foglalkozik ki lesz a következő James Bond. Ha valóban Tom kapná meg a szerepet, Taylor-ról még többet beszélnének... jó marketing fogás!!!!
2016. június 16. 17:34 #77
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de engem mindig képes megmosolyogtatni Taylor Swift szerelmi élete. Köztudott ugye, hogy fél Hollywood megfordult az ágyában és valami okból kifolyólag szegénykének oly szinten nincs ihlete a dalokat illetően, hogy a "félresiklott" románcai úgymond a múzsája. Calvin Harrisszel elég sokáig együtt volt (nem is gondoltam volna, hogy képes hosszabb időre megállapodni), de ha tényleg annyira szerelmes volt, mint ahogyan ő azt mutatta Instagrammon, akkor mit keres ilyen hamar egy másik férfi karjaiban? unsure.gif Valami biztos van benne, amiért egy olyan típusú pasi is szóba állt vele, mint amilyen Tom Hiddleston. Teljesen olyan, mintha Swift menekülne a komoly monogám párkapcsolatoktól, ahol egy idő után már felmerül a házasság és a családalapítás gondolata. Mindenesetre érdekes pár, és bár nem ismerem őket személyesem, ám én is azon a véleményen vagyok, hogy egymás szöges ellentétei.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, LaDySmIth
2016. június 16. 17:53 #78
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Hát ez azért szerintem már gonoszság.
2016. június 16. 19:24 #79
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Hozzászólás: 567
Azonosító: 205328
Szerintem nem nagyon illenek össze...
2016. június 16. 21:43 #80
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
oooooo csak ezt ne! Kérem szépen,legyen ez egy idióta pletyka... Tom meg Taylor? o.O Jesszusom! nemár... ez lehetetlen... egy cseppet se illik a hisztis Taylorka Tomhoz! ..oo anyám,most sokkot kaptam o.O o.O
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok