Barátai nemrég úgy nyilatkoztak, hogy az énekesnő szingliként szeretné tölteni a nyarat, ám a Sors keresztülhúzta számításait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddlestonnal randizik Taylor Swift
2016. június 16. 07:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 16. 08:45
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
ennek minden hónapban más pasija van
2016. június 16. 08:48
Loki megidézte Taylort!
Na a viccet félretéve Tom szimpatikus fickó! Meglátjuk, hogy mi lesz ebből!
2016. június 16. 08:51
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
és ki az aki elhitte hogy swift egy nyarat szingliként tölt majd el? -.-
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. június 16. 09:00
Én már csak csalódni tudok Taylorban. Mert nem elég,hogy szakított Calvinnal - aki szinte legtöbb ideig bírta- de máris túlléppet. Nem azt mondom,hogy otthon kell ülnie a macskáival és siratni azt a kb. 6 hónapot,amit együtt töltöttek,de máris túllépni? Kezd szánalmas lenni.
D
2016. június 16. 09:10
Eléggé szánalmas.Pár nappal ezelőtt még arról cikkeztek hogy őt "mennyire megviselte a szakítás" meg mit tudom én..(Ohh oda nem rohanjak) erre meg most be vág egy ilyet..
Szánalmas,nem tudok mit mondani,úgy cserélgeti a pasikat mint más a zokniját...
Szánalmas,nem tudok mit mondani,úgy cserélgeti a pasikat mint más a zokniját...
2016. június 16. 09:11
Nem szeretem őt, de most nagyot csalódtam. Ha már a gálán is flörtölt másvalakivel, akivel máris ilyen hamar összejött, akkor meg miért játszotta megint az összetört szívű tinilányt? Nem tudok rajta kiigazodni.
2016. június 16. 09:21
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Elég hamar sikerült "túltennie" magát rajta...
2016. június 16. 09:26
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Eddig se szerettem taylort, de most hogy a kedvencemmel van és valószinűleg ez se fog sokáig tartani aztán majd megint előadja a sérült pillangót vagy nemtudom. Remélem Tomnak több esze van:(. Mondjuk azt is eltudom képzelni hogy egy marketingfogás, mindkettőjük rajongótábora teljesen különböző így még bevállhat egymás megismertetésében. Ettől függetlenül nem támogatom.
2016. június 16. 09:26
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Swiftről mindenki tudja hogy egy ribizli, kell az ihlet az új szerelmes és szakítós siratóballadákhoz, na de hogy Tom ilyen mélyre süllyedjen.. az az ember egy két lábon járó intelligens szépirodalmi lexikon, olyan művelt, olyan értelmes, erre az a piszkafa még őt is behálózza.. komolyan, lehet hogy boszorkány, nem akarom elhinni hogy Hiddleston bácsi ennyire leadta volna az elvárásait
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.