Starity

Harry Styles alakíthatja Mick Jaggert a Rolling Stonesról készülő filmben

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 16. 12:58 #21
Werchy11
Werchy11
visszatérő vendég

Státusz~Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér.~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 113
Csatolások: 0
Azonosító: 255145
Jelenleg szüneten van a csapat, és mimdenki rögtön az összes ötletével lerohanja Harryt.. Azt hittem pihenni fognak, legalább egy kicsit.. De azért sok sikert neki! ♥
2016. június 16. 14:15 #22
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Hoxa18 @ 2016.06.16. 11:46)
Kedves ToTo! Ha egy kicsiz is ismernéd Harryt (az írásodból az jött le, hogy nem) akkor tudnád, hogy Harry hatalmas rajongója a Stones-nak és Jaggernek. Mick rendkívül tehetséges fiatalembernek tartja őt, és tőbb ízben is elismerően nyilatkozott róla. Rengetegszer hívták már Harryt az új Mick Jaggernek. Nem hiába. Harry nem egy tipikus tucat előadó, és a stílusa sem mindennapi. Ha Mick-nek csak egy kicsi beleszólása is lesz szerintem mindenképp Harryé a szerep. Egyébként meg rengeteg zenész vált aztán nagyon jó színésszé, és fordítva. Miért kell leszólni???

Úgy látom Te meg akkor 'túl jól ismered' vagy inkább túl sokat hiszel róla, de tény, hogy egy komoly életrajzi film komoly kihívás. Egy b kategóriás tv filmben szódával elmenne... talán...

Kiss Ádám és Bochkor Gábor is nagy Stones rajongó, mégsem akarják eljátszani, ahogy több millió másik ember sem. Az nem jó jel, ha Jagger is beleszól, az általam említett 2 zenész is aktívan részt vett a film munkálataiban, de a bemutatót egyik sem érte meg...
2016. június 16. 14:22 #23
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Kissé váratlanul ért engem ez az egész, bár nem tudom hogy ebből a pletykából egyáltalán mennyi igaz, ameddig nem hallom a saját fülemmel az ő, vagy pedig a rendező szájából, ameddig nem látok képeket a forgatásról, addig nekem ez amúgy is csak egy szép pletyka marad, jóllehet, büszke vagyok rá így is úgy is smileeee.gif
Attól még hogy Harry - még - nem tudott olyat alkotni, ami miatt majd úgy kapkodnak érte évtizedek múltán is mint karrierje csúcspontján, nem kell őt ennyire alábecsülni. Itt nem arról van szó hogy ő az "Új Mick Jagger"-e, vagy nem, hanem hogy képes lenne-e egy ennyire összetett szerepet eljátszani, mint amilyet a kezébe adnának. A nagy filmrendezők nem sokszor nyúltak még mellé ha nagy szerepek osztogatásáról volt szó, én bízok abban hogy jó döntést hoztak. Bár mint ahogyan itt látom még egyik oldalról sem lett megerősítve hogy ennek egyáltalán bármiféle valóságalapja lenne. Hozzátenném hogy Harry jó választás volt erre a szerepre, szerintem kinézetben, és lehet hogy kissé elfogultan, de még azt is meg merem kockáztatni hogy tehetségben is felérhet hozzá. Bár ez egy szubjektív vélemény... Attól még hogy neki nem volt harminc-negyven éve a szakmában hogy valami maradandót alkothasson, mert egyenlőre egy fiúbandában zenél, amiknek alapjában nem adnak túl sok elismerést a zeneiparban és nem is veszik őket komolyan, még nem jelenti azt hogy azzal a tehetséggel, amivel megáldották őt, ne lenne képes mindarra amit Mick valaha letett az asztalra. Mindemellett Harry nagy rajongója a Rolling Stonesnak, Mick pedig már rengetegszer nyilatkozott Harryről elismerő szavakkal, már pedig nem gondolom hogy csak úgy a levegőbe beszélt volna.
Ha pedig mindez igaz, már két film is ki van tűzve amit meg kell majd néznem! smileeee.gif
2016. június 16. 14:29 #24
Peyker
Peyker
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 249790
Attól, hogy színésznek még nem befutott attòl még lehet jó. Gondolom már unja a tini sztár dolgot.
2016. június 16. 16:01 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Liana410 @ 2016.06.16. 10:48)
Flower...Love nem kell utálkoznod!Honnan tudod,hogy nem volt meghallgatáson?Honnan tudod,hogy nincs színészi képessége?smileeee.gif)
Abszolút nem utálkozva mondtam. Mick Jagger egy legenda és egy ilyen kaliberű filmben nem érzem helyénvalónak, hogy egy olyan fiúcskát szerepeltessenek, aki épphogycsak továbbjutott az XFaktorban és eddig nem is a színészi pályán tevékenykedett. _ToTo_-nak igaza van, tényleg csak a pénzt látják benne. Nem tudom, ki emlékszik rá, amikor az 1D az ICarly-ban szerepeltek, régen volt, mikor láttam, de bennem megmaradt- akkoriban nagy Nickelodeon-néző voltam-, és én ott nem fedeztem fel semmi "színészi képességet", amit te emlegettél. wink.gif
2016. június 16. 16:27 #26
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Idézet (Flower...Love @ 2016.06.16. 16:01)
Abszolút nem utálkozva mondtam. Mick Jagger egy legenda és egy ilyen kaliberű filmben nem érzem helyénvalónak, hogy egy olyan fiúcskát szerepeltessenek, aki épphogycsak továbbjutott az XFaktorban és eddig nem is a színészi pályán tevékenykedett. _ToTo_-nak igaza van, tényleg csak a pénzt látják benne. Nem tudom, ki emlékszik rá,  amikor az 1D az ICarly-ban szerepeltek, régen volt, mikor láttam, de bennem megmaradt- akkoriban nagy Nickelodeon-néző voltam-, és én ott nem fedeztem fel semmi "színészi képességet", amit te emlegettél. wink.gif

Már bocs, tényleg nem azért hogy az iCarly-n utálkozzak de szerintem az neked is tiszta hogy nem a végtelen színészi képességek kiaknázásának mintapéldánya egyetlen Nickelodeonos sorozat sem. Le merném ide tenni neked a nagy esküt hogy rendes forgatókönyvet sem adtak szerencsétlenek kezébe még mielőtt kamera elé állították volna őket. Azon kívül majdnem semmiféle tapasztalatuk nem volt a szakmában, nem hogy a színészkedésben. Az imidzsük sem volt még valami kiforrott, direkt úgy állították be a szerepeiket hogy rettentő bárgyúnak tűnjenek és megvehessék velük a tininézők legjavát. Nem lehet egy évekkel ezelőtt készült kisgyerekes sorozat alapján megítélni Harry színészi képességeit, ezt te sem gondolhatod komolyan!
2016. június 16. 16:56 #27
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Pityang, teljesen így gondolom én is smileeee.gif
2016. június 16. 19:17 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pityang @ 2016.06.16. 16:27)
Már bocs, tényleg nem azért hogy az iCarly-n utálkozzak de szerintem az neked is tiszta hogy nem a végtelen színészi képességek kiaknázásának mintapéldánya egyetlen Nickelodeonos sorozat sem. Le merném ide tenni neked a nagy esküt hogy rendes forgatókönyvet sem adtak szerencsétlenek kezébe még mielőtt kamera elé állították volna őket. Azon kívül majdnem semmiféle tapasztalatuk nem volt a szakmában, nem hogy a színészkedésben. Az imidzsük sem volt még valami kiforrott, direkt úgy állították be a szerepeiket hogy rettentő bárgyúnak tűnjenek és megvehessék velük a tininézők legjavát. Nem lehet egy évekkel ezelőtt készült kisgyerekes sorozat alapján megítélni Harry színészi képességeit, ezt te sem gondolhatod komolyan!

Van benne igazság, amit leírtál, de még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy másik, tapasztaltabb színésznek kellene adni a szerepet, nem egy olyan személynek, aki épp szünetet tart a bandájával, helyette pedig színészkedőst játszik. Jópár szerep az ölébe hullik; sajnos fogalmam sincs, miért és mivel érdemelte ki ezt. Bár a filmet nem hiszem, hogy látni fogom, de a kritikákat szívesen elolvasom, ha a film tényleg Harryvel a főszerepben jelenik még a vásznon. Ha azt olvasom, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtott, megígérem, hogy megnézem a filmet. smileeee.gif De, a címből kiderült, még csak feltételes módban beszélünk a dologról.
2016. június 16. 20:27 #29
Stradlin
Stradlin
új tag

Státusz"Nincs jobb dolog annál, mint kihányni egy 65 mérfölddel száguldó busz ajtaján."
Hozzászólás: 8
Azonosító: 256015
Huh, nagyon szeretem Micket, és a Rolling Stonest. Styles barátunk a másik véglet, nem nagyon bírom a fizimiskáját. Az biztos, hogy ha ő játszik majd a filmben, akkor inkább kihagyom - de ha nem is, akkor se fog kifejezetten tetszeni a dolog.
2016. június 16. 21:54 #30
- törölt felhasználó -    
Biztos jól játszana smileeee.gif
2016. június 17. 07:39 #31
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Flower...Love

Szerencsére nem Te fogsz arról dönteni ki játsza el a szerepet! Nagy a valószínűsége, hogy Harry, de majd kiderül.
2016. június 17. 08:40 #32
vattacukorfelhő20
vattacukorfelhő20
új tag

StátuszHARLEY QUINN
Hozzászólás: 19
Azonosító: 257042
Remélem megkapja a szerepet,mert ha lesz lehetőségem rá biztos,hogy meg fogom nézni ezt a filmjét is!smileeee.gif
2016. június 17. 09:36 #33
- törölt felhasználó -    
Egyetértek Flower...Love. Mick Jagger tényleg egy legenda, és egy még ha nem is tapasztalt, de legalább tehetséges színésznek kellene játszania, nem pedig egy tinisztárnak akit csak a pénz miatt akar mindenki. Nyilván ilyen esetben számítanak arra hogy majd minden 1D rajongó meg fogja nézni,nekik ez meg csak jó. Szerintem nem ez a legjobb ötlet, de végülis mindegy senkit nem érdekel hogy nem valami tapasztalt, csak híres és jó sok pénzt hoz.
2016. június 17. 09:43 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Myria @ 2016.06.17. 09:36)
Egyetértek Flower...Love. Mick Jagger tényleg egy legenda, és egy még ha nem is tapasztalt, de legalább tehetséges színésznek kellene játszania, nem pedig egy tinisztárnak akit csak a pénz miatt akar mindenki. Nyilván ilyen esetben számítanak arra hogy majd minden 1D rajongó meg fogja nézni,nekik ez meg csak jó. Szerintem nem ez a legjobb ötlet, de végülis mindegy senkit nem érdekel hogy nem valami tapasztalt, csak híres és jó sok pénzt hoz.

Köszönöm. meghajolo.gif Végre valaki érti a lényeget. Többet nem is akarok vitatkozni.
2016. június 17. 14:32 #35
BellaJ.z
BellaJ.z
új tag

Státusz#IAmWithJohnnyDepp #deppheadsneverdie
Hozzászólás: 69
Azonosító: 245255
Nagyon szeretem a Stonest és a 1D-nek is pár számát. Egyelőre nem tudom mit mondjak jó-e Harry színészként vagy sem, én a jövőre bízom smileeee.gif
2016. június 17. 16:07 #36
Sz.Petra
Sz.Petra
visszatérő vendég

Státusz"The Best That I Can" Time can not tear us apart we're stronger , than yesterday
Hozzászólás: 486
Azonosító: 229971
Jó lesz smileeee.gif wink.gif
2016. június 17. 23:47 #37
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
mikor korábban felmerült, h harry a hosszú göndör hajával elég rockos külsőre váltott,és mick jagerre hasonlít, már akkor éreztem, h ő játszhatná egy filmben smileeee.gif
2016. június 18. 08:37 #38
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Szerintem egy ilyen legendáról szóló filmben nem egy totálisan kezdő, sehol nem bizonyított "sikeres énekes voltam, mert a kislányok szerettek, most feloszlottunk, úgyhogy színészkedni fogok, mintha lenne hozzá tehetségem" fiúnak kéne játszania dry.gif
Attól, hogy elvileg szereti a Stonest, nem jelenti azt, hogy neki kéne játszania...
És ne haragudjatok, de egy hosszú hajtól nem lesz senki se rocker, se Mick Jagger ><"
2016. június 18. 09:24 #39
Liana410
Liana410
visszatérő vendég

StátuszMusic is such a big part of my life but i can't sing.
Hozzászólás: 143
Azonosító: 235744
Szerintem inkább ne mondjunk semmit sem,mivel egyikőnk sem tudja milyen képességei vannak Harrynek!Nem ismerjük szó al így elég érdekes lenne megítélni,hogy milyen ember is ő!Lehet,hogy a róla kialakított saját képünk rohadtul eltérő az igazi Haroldtól...Szóval szerintem hagyjuk azt,hogx mindenki megmondja milyen képességei vannak smileeee.gif Csak jó szándékkal mondom ezt!
2016. június 18. 09:29 #40
Liana410
Liana410
visszatérő vendég

StátuszMusic is such a big part of my life but i can't sing.
Hozzászólás: 143
Azonosító: 235744
Ja...s ezt a hitetlenkedő népnek mondom,hogy azért esélyes a szerepre,mert stílusával hasonlít Mickre,illetve emellett jóban vannak!A Stones-osok látnak benne valamit akkor az igen is kiemelkedő dolog,mivel legendák!Szerintem várjuk meg Harry első filmes szereplését,s aztán ítélkezzünk.Az ICarlys szerepléséről annyit,hogy akkor még nem volt ennyire nyílt a világfelé,a tv felé,mert még csak akkor kóstolt bele a a népszerűségbe..
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok