Minden gonosz felhang nélkül, ez a lány ennyire híres volt külföldön? Lehet csak az én alul műveltségem oka, de a környezetemben is csak névleg hallottak róla. Persze elhiszem, hogy tehetséges volt, de ugyanakkor nekem valahogy furcsa az, hogy ennyi híres énekesnek volt "jó barátja" hirtelen és ennyi mindenki siratja (szó szerint) a koncertjén, annak ellenére hogy szerintem nem volt nagy felhangja a zene világában.
De javítsatok ki ha tévedek, tényleg nem bántásból írom ezeket. A kommentekbőlés cikkekből ítélve biztos tehetséges és kedves lány volt.
Nyugodjon békében.
A Christina Grimmie-t gyászoló Justin Bieber könnyekben tört ki fellépésén
2016. június 15. 21:26
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Ez a mikrofonba suttogás kicsit... figyelemfelkeltés szagú, de nem akarok épp most, épp ezzel kapcsolatban ítélezni. Neki is lehetett fontos Christina, és engem is megérintett a halála, pedig ezelőtt nem is hallottam róla. Sajnálom, ami történt, sajnálom a családját, barátait, a rajongóit, még a kollégáit is, mindazokat, akik ismerték és szerették őt.
2016. június 16. 08:34
Idézet (Eroszi @ 2016.06.15. 20:27)
Minden gonosz felhang nélkül, ez a lány ennyire híres volt külföldön? Lehet csak az én alul műveltségem oka, de a környezetemben is csak névleg hallottak róla. Persze elhiszem, hogy tehetséges volt, de ugyanakkor nekem valahogy furcsa az, hogy ennyi híres énekesnek volt "jó barátja" hirtelen és ennyi mindenki siratja (szó szerint) a koncertjén, annak ellenére hogy szerintem nem volt nagy felhangja a zene világában.
De javítsatok ki ha tévedek, tényleg nem bántásból írom ezeket. A kommentekbőlés cikkekből ítélve biztos tehetséges és kedves lány volt.
Nyugodjon békében.
Nyugodjon békében.
Nagyon elgondolkodtató, amit mondasz, és igazad van. Én is furcsállom, hogy ennyi mindenkinek a barátja volt, és a hangja sem volt valami FANTASZTIKUS. Sajnos sok olyan mentor van (és nem csak itt, Magyarországon), hogyha valaki szimpatikusak nekik , akkor máris továbblép, de annak a személynek sajnos nincs hangja... úgy értem, nem olyan jó. De a NAGYON tehetséges embereket rögtön kivágják. Mai napig nem értem ezt a mentalitást. Ha már te esetleg kimész külföldre (lehet az bárki, nem csak te), elmész egy tehetségkutatóra és eljutsz valameddig, akkor te már ott nagyon híres leszel. Én ezt tapasztaltam. További szép napot!
2016. június 16. 13:21
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Idézet (Eroszi @ 2016.06.15. 20:27)
Nyugodjon békében.
Nyugodjon békében.
Teljesen egyetértek. Halála előtt én sem hallottam a lányról.
Viszont nyugodjon békében
2016. június 16. 13:36
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Legalább a kételkedők számára is kiderült hogy Justinnak van szíve..........
2016. június 16. 15:07
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Idézet (vikcsaa @ 2016.06.16. 13:44)
Nem X-faktor, hanem a the Voice műsorban volt a mentora Adam 
Így igaz! Figyelni kellene az ilyen apróságokra is...
Mindenesetre,én is nagyon meglepődtem Christina halálhírén. Én azok közé tartozom,akik már hallottak róla a meggyilkolása előtt is,sőt én kedveltem a munkásságát. Rajongójának nem,de azt hiszem a "követőjének" vallhatom magam.
Mégis egyet értek abban,hogy most ismerte csak meg igazán a világ. A tragédia előtt alig lehetett róla hallani,bezzeg egy gyilkosságra mindenki felkapja a fejét.
De sajnos ez mindig,mindenkivel így volt és nem lehet rajta változtatni. Sok tehetséget akkor értékelnek igazán ha az már nincs közöttünk :/
2016. június 16. 21:09
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Justin ismét bizonyított. Egyetértek Eroszival,halálaelőttén sem hallottam róla. Amúgy The Voice nem x-faktor..
2016. június 17. 09:49
Justin soha nem tartozott a kedvenceim közé,de mindig bebizonyítja,hogy nagy szíve van. :'(
2016. június 17. 15:32
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ez az állandó pityogás már annyira fárasztó Justintól! Már nem ez az első alkalom, és komolyan ha Selena halt volna meg tuti nem gyászolná ennyire pedig még járt is vele... Bírom hogy most mindenki azt mondja hogy ismerte Christinát közbe meg lehet hogy az életbe nem hallottak róla... Most mindenki így akarja felhívni magára a figyelmet? Szégyen... Más halálából figyelmet szerezni... Hát ehhez már tényleg nagy arc kell! :/
2016. június 18. 10:30
Megértem őt. Bár nem hallgattam sokat a zenéjét ezelőtt, de végtelenül sajnálom és megérintett lelkileg, ami vele történt. Már egy jobb helyen van.
2016. június 18. 11:48
|
Xxxvalakiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 257195 offline
|
Én is nagyon sajnálom Christinát, szerettem a zenéjét. Hatalmas tehetség volt. Viszont ez a mikrofonba suttogás...így eléggé műnek tűnik ez az egész. Enélkül simán bekajálnám.
2016. június 18. 16:54
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
itt szerintem nem justin a lényeg hanem az hogy min fakadt sírva emberek
2016. június 20. 18:56
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Ne legyetek már érzéketlenek! Én is majdnem sírva fakadok, ha csak arra gondolok, hogy mi történt vele, pedig azelőtt egyszer-kétszer hallottam csak énekelni. A halála értelmetlen volt, lehetetlen! Nem tudom elképzelni, hogy valaki azért emlékezne meg róla, hogy magát reklámozza. Ezt még feltételezni is beteges!
2016. augusztus 09. 23:41
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Nekem se a kedvencem Justin de azert ha nem kedvelik valakit attól meg van szíve es lelke
Annyira sajnálom Christinaf
Annyira eszméletlenül jo hangja volt
Nyugodjon békében
Annyira sajnálom Christinaf
Annyira eszméletlenül jo hangja volt
Nyugodjon békében
2016. augusztus 22. 09:57
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
IMÁDOM Justint, olyan megértő tud lenni!!! Nehéz felfogni, hogy nincs többé egy barát. Sorry Christinát <3 Nyugodjon békébe!
Büszke vagyok JB-re hogy ennyire szerette az énekesnőt, ebből is látszik, hogy nem rossz srác Justin. Ha a szeretteiről van szó, mintha kicserélték volna ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Büszke vagyok JB-re hogy ennyire szerette az énekesnőt, ebből is látszik, hogy nem rossz srác Justin. Ha a szeretteiről van szó, mintha kicserélték volna ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: