Kétségtelen tény, hogy Los Angeles egyik legnépszerűbb utcája a Nyugat-Hollywoodban található Hírességek Sétánya, ahol megközelítően 2500 csillag foglal helyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Többszörösen megrongálták a hollywoodi Hírességek Sétányát
2016. június 15. 05:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 15. 06:47
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Hát sajnos ilyen a mai világ.
2016. június 15. 07:58
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nem értem h ezzel mit értek el , az ilyeneknek azt tudnám javasolni h felnőtt filmek bal kéz és szorakozzon.. De ez h rongálnak. pff még csak hires se lett tőle 4 percre se... Szánalom...
2016. június 15. 08:42
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Csillagot a sétányon az a baj, hogy ma már boldog boldogtalannak osztogatnak, sajnos oda bekerülni ma már nem bír olyan jelentőséggel, mint anno. Ettől függetlenül, azért ez egy érdem.
Ez a "kutyaürülékes" dolog pedig borzasztóan primitív. Az aki ezt kitalálta és erre büszke, csak gratulálni tudok, fejlődünk vissza az őskorba. Kulturáltan nem lehet?
Ez a "kutyaürülékes" dolog pedig borzasztóan primitív. Az aki ezt kitalálta és erre büszke, csak gratulálni tudok, fejlődünk vissza az őskorba. Kulturáltan nem lehet?
2016. június 15. 10:42
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
2016. Miért?
Mondta Hayley Williams, én pedig egyet értek vele.
Oké, sokan nem kedvelik Trump-ot, de na, ez sok.
Mondta Hayley Williams, én pedig egyet értek vele.
Oké, sokan nem kedvelik Trump-ot, de na, ez sok.
2016. június 15. 12:52
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Én sem értek egyet Trump nézeteivel, de attól meg fog változni bármi is, ha megrongálják a csillagát? Nem. Ez a kutyaürülékes dolog is csak a kutya gazdájának intelligenciáját mutatja.
2016. június 15. 13:26
Ez a Hírességek Sétánya is leadhatta a színvonalát, ha Trump is helyet kapott. Mindenesetre nagyon unintelligens dolog ilyet művelni és még dicsekedni is vele.
2016. június 15. 16:32
Nem tudom, hogy került fel Trump oda, ezzel nem értek egyet, de ilyen gusztustalan módon nem kéne viselkedni. Ha nem tetszik, nem kell nézni.
2016. június 15. 17:15
Meglepődtem, hogy Trumpnak is van csillaga...
Mindenesetre azokról az emberekről is kiállít egy szegénységi bizonyítványt, akik így rongálják a csillagát... Hihetetlen!
2016. június 15. 19:04
Szégyen gyalázat!
És.. Trumpnak miért is van csillaga? O.o Jézus!
És.. Trumpnak miért is van csillaga? O.o Jézus!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: