Brad Pitt válik és visszatér Jennifer Anistonhoz?
2016. június 14. 17:45
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Remélem, hogy ez nem így lesz és, hogy mind a 2 sztárpár együtt marad.
2016. június 14. 18:53
"A színésznő szerint a házassága körüli botrány csak a média agyszüleménye, ennek ellenére sokakban él a remény, hogy a két sztárpár mégiscsak elválik, Brad Pitt és Jennifer Aniston pedig ismét egymásra talál."- na jó, csak szerintem nincs ennek a mondatnak értelme? Ha konkrétan megcáfolta, hogy házassági problémák lennének, akkor egyáltalán mi az alapja az egész cikknek? Az, hogy néhány " bennfentes" így még úgy "nyilatkozott" elvileg? Hát ez engem nem győz még.
2016. június 14. 20:59
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Nem tudom, mennyire biztos/biztosak ez a forrás/ezek a források. A cikk utolsó mondatából ítélve egyáltalán nem az.
Nem hiszek az ilyen pletykáknak. Én mondjuk soha nem hagytam volna ott Jent Angelináért, de ez egyéni vélemény.
2016. június 15. 17:21
Ez már egy szappanopera!
Újra együtt lesz Jen és Brad? Érdekes lesz!
Rájöttek, hogy mégis együtt volt a legjobb!
2016. június 16. 07:52
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet
A színésznő szerint a házassága körüli botrány csak a média agyszüleménye, ennek ellenére sokakban él a remény, hogy a két sztárpár mégiscsak elválik, Brad Pitt és Jennifer Aniston pedig ismét egymásra talál.
Mi az isten? Mi az, hogy sokakban él a remény, hogy elválnak? Csak azért mert pár ember szerint Jennifer és Brad egy álompár, Angelina és Justin nem fog hirtelen kámforrá válni, ahogy a gyerekeik sem. Ez az egész dráma, hogy mindkettejüknek hirtelen problémájuk akadt hirtelen a házasságukban, véleményem szerint a média egy újabb kitalációja, hogy így hívják fel az emberek figyelmét. Csak természetes, hogy megint egy "bennfentes" (ki más?) áll a háttérben, aki leadta a drótot.
2016. június 16. 17:11
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ahhhhha...a bennfentesek már megint sok "fontos és megbízható" információval szolgáltak
2016. június 25. 20:42
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Szerintem ez csak Pletyka.Melyik nap meg azt olvastam valahol ,hogy tokéletesen meg vannak. Attól ,hogy ezt írják még nem biztos a sajtó nagyrésze pedig hazugság..
Azt azért szomorú látni ,hogy ennyien válnak/szakítannak vagy megcsalják a másikat. :/
Azt azért szomorú látni ,hogy ennyien válnak/szakítannak vagy megcsalják a másikat. :/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: