A pletykák szerint Brad Pitt és Angelina Jolie alig több mint két év házasság után a válást fontolgatja, Brad Pitt pedig azt tervezi, hogy visszatér exfeleségéhez, Jennifer Anistonhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brad Pitt válik és visszatér Jennifer Anistonhoz?
2016. június 14. 11:30
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
És megint a drága névtelen források... Megértem én, hogy a hírességek készüljenek csak fel, mert nem lesz sok magánéletük, de ezeket a szintű információ kiteregetéseket túlzásnak tartom. Ha pedig kacsa, akkor meg pláne bújjon el a forrás, mielőtt a feje vétetik
Amúgy meg az tény, hogy Jolie lassan élőhulla kinézettel jelenik meg a vörös szőnyegen, de kétlem, ha ilyen régóta gondjaik lennének, akkor valóban megoldásnak tekintették volna a házasságot.
2016. június 14. 11:30
Annyira fura lenne ha elválnának. Mármint őket mindig együtt emlegetik, mindenki megszokta őket így ketten. Sajnálom hogy így megromlott a kapcsolatuk, de ha így nekik jobb, akkor csinálják. Csak a gyerekeket sajnálom, nehéz lehet nekik.
2016. június 14. 11:37
Idézet (arlene @ 2016.06.14. 11:30)
És megint a drága névtelen források... Megértem én, hogy a hírességek készüljenek csak fel, mert nem lesz sok magánéletük, de ezeket a szintű információ kiteregetéseket túlzásnak tartom. Ha pedig kacsa, akkor meg pláne bújjon el a forrás, mielőtt a feje vétetik
Amúgy meg az tény, hogy Jolie lassan élőhulla kinézettel jelenik meg a vörös szőnyegen, de kétlem, ha ilyen régóta gondjaik lennének, akkor valóban megoldásnak tekintették volna a házasságot. 
Én is erre gondoltam
2016. június 14. 11:40
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ez az egész olyan zavaros.
Én nem hiszem el hogy Brad újra Jennyvel lenne.
De mire ez a nagy cirkusz házasok gyerekük is van komolyan én nem értem az embereket.
Képesek mindent feladni egy 3 fél miatt.
Az ilyenben nincsen kitartás sem szeretett.
Ha pedig magánéleti problémájuk van oldják meg felnőtt emberek.
Lehet hogy nehéz de ők egymást választották mutassanak példát én eddig csak jót gondoltam róluk,azt hittem hogy tökéletes pár.
A gyerekeket sajnálom a legjobban
Én nem hiszem el hogy Brad újra Jennyvel lenne.
De mire ez a nagy cirkusz házasok gyerekük is van komolyan én nem értem az embereket.
Képesek mindent feladni egy 3 fél miatt.
Az ilyenben nincsen kitartás sem szeretett.
Ha pedig magánéleti problémájuk van oldják meg felnőtt emberek.
Lehet hogy nehéz de ők egymást választották mutassanak példát én eddig csak jót gondoltam róluk,azt hittem hogy tökéletes pár.
A gyerekeket sajnálom a legjobban
2016. június 14. 13:13
maradjanak csak úgy ahogy most vannak. nem fog válni itt senki.
2016. június 14. 14:01
Azóta változtak a dolgok. Szerintem nincs és nem is lesz köze egymáshoz a két (ha igaz) válásnak.
2016. június 14. 14:31
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Maradjanak ahogyan vannak.
2016. június 14. 15:31
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Már a címnél csak legyintettem...ha tényleg elválnának, amikor csak megírják a lapok, vagy 20-szor elváltak már volna. Szerintem nevetséges, az állítólagos bennfentes vagy ki, pedig csak akart némi pénzt keresni. Szerintem ezen az érintettek is csak nevetnek.
2016. június 14. 15:33
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Senki se fog válni. Mind a két házaspár úgy szép, ahogy van. Sajnálnám, ha elválnának. A Jennifer és Brad közti dolog meg szerintem nem igaz.
2016. június 14. 15:41
Nem hinném hogy ez a cikk igazsag alapu lenne, vagy ha megis...
jok igy ahogy vannak!
A vicc kedveert: 20 évvel ezelőtt jöhetett volna hozzám is
A vicc kedveert: 20 évvel ezelőtt jöhetett volna hozzám is
2016. június 14. 15:48
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Maradjon csak Pit és Jolie.
Jennifer Anistonnal sincs bajom, de akkor is.
Jennifer Anistonnal sincs bajom, de akkor is.
2016. június 14. 15:52
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nah már elnézést
de az aki reménykedik abban,hogy elválnak mind2-en és majd újra egymás karjaiban találják meg a boldogságot... pff... száljanak már le a magas lóról könyörgöm
... szerintem egy cseppet se illenek össze... és Angelina meg Brad nagyonis igen! ... Aniston meg ha azt nyilatkozta,hogy ez csak agyatlan pletyka... akkor meg mégis mi a fene van ?
... néha tényleg kitudok akadni a "benfentesek" szövegeitől
ha már pletykázik hülyeségeket..akkor válalja fel magát
..nahde mind1
sztem úgyse válik egyik fél se.. remélem
2016. június 14. 16:09
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem értem az emberek logikáját: még HA mind a két sztár elválna párjátol, miért mennének rögtön vissz egymás karjaiba?
2016. június 14. 16:09
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Most komolyan....... Bírom az ilyen embereket. Van hat mondom hat gyerekük és elválnának. Nagyon remélem hogy együtt maradnak hisz össze illenek. És amúgy is eléggé zavaros ez az egész. Es egy bennfentes akinek semmi köze nincs Angelina es Brad éltéhez. ( próbálom győzködi magam )

2016. június 14. 16:47
Szerintem azért elég nagy túlzások vannak itt. Még ha mindkét házasság is tönkremenne, semmi garancia nem lenne arra, hogy újra egymásra találnak. Én remélem, hogy nem lesz válás egyik oldalon sem.
2016. június 14. 17:23
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Remélem hogy Angeline és Brad nem vállnak el. Nagyon szeretem őket együtt, annyira összeillenek.
Szerintem amúgy kamu az egész, ezek a "benfentesek" álltalában semmit nem tudnak, és közük sincs az életükhöz.
Szerintem amúgy kamu az egész, ezek a "benfentesek" álltalában semmit nem tudnak, és közük sincs az életükhöz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: