A Disney-nek köszönhetően végre bepillantást kaptunk a legújabb Disney-hercegnő életébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Moana első előzetese
2016. június 14. 07:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 14. 08:12
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Én már nagyon nem szeretem az ilyen hercegnős felé Disney meséket, de a kistestvéremnek biztos tetszeni fog.
2016. június 14. 08:47
A grafika az valami eszméletlen, a történetet nem tudom megmondani előre, hogy tetszene-e és.. és.. ennyi. Én nagyon nem vagyok oda az "új Disney-rt". Ha már egyáltalán így kell nevezni őket. Nekem inkább a régiek visznek mindent, természetesen.
2016. június 14. 08:56
Már nagyon várom ezt a mesét. Az előzetes nagyon tetszik, ez alapján egy igazán aranyos és szép történetnek tűnik. A grafika egyszerűen gyönyörű. Nagyon szeretem a Disney meséket és biztos, hogy ez is jó lesz.
2016. június 14. 09:28
Kíváncsi vagyok a mesére, a grafika tényleg eszméletlen, ahogy az előzetese is; Úgy is kellett terveznem egy esti programot.
2016. június 14. 11:10
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Mint mindig, a Disney - ahogyan az elmúlt években is - lehengerlő grafikát hozott össze
Már nagyon várom, nem vagyok kimondottan az a Disney-hercegnős fajta, de van egy olyan érzésem ő olyasmi lesz majd mint mondjuk Merida, ettől pedig nekem rögtön szimpibb lett egy kicsit
Várom már hogy mit hoznak össze ebből!
2016. június 14. 13:20
Én már kinőttem a hercegnőkből, de a kishugomnak bisztos tetszeni fog. A grafika pedig elképesztő
2016. június 14. 16:01
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
A figurákat nagyon jól eltalálták és a történet is viccesnek ígérkezik.
2016. június 14. 16:28
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Azért nem érheti fel a Hamupipőkét vagy a Szépség és a szörnyet, csak ha Disney- hercegnőkről van szó.
2016. június 14. 18:18
Egyik Disney mesét sem vártam korábban ennyire, mint a Moanat. Bár az előzetes ahogy lenni szokott ilyenkor nagyon keveset mutat, de azt már ez alapján a szösszenet alapján is látom, hogy látványvilágban elképesztő lesz (mondjuk Hawaiiról beszélünk, a földi Paradicsomról
). A hercegnő pedig különleges a maga nőies alakjával és egyszerű szigetlakóhoz méltó ruhájával. Szóval nagyon várós
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: