Starity

Újabb elismerésben részesült Palvin Barbi

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 13. 06:39 #1
- törölt felhasználó -    
Hazánk világszerte ismert topmodellje újabb jelentős elismerést kapott – ezúttal a Sports Illustrated magazintól.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. június 13. 10:17 #2
- törölt felhasználó -    
Én egyet nem értek. Annyi gyönyörű nő van ebben a világban, aki smink nélkül is tényleg gyönyörű, Barbi még csak sminkkel se szép, mégis híres lett. Kérdezem én: Miért? Mi szeretni való van ebben a lányban?
2016. június 13. 10:54 #3
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszHate, is a feeling Miss Addams
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 784
Csatolások: 0
Azonosító: 193823
-S.S.Teljesen egyetértek!
2016. június 13. 14:16 #4
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
Barbi gyönyörű heart.gif
2016. június 13. 14:30 #5
Hushpush
Hushpush
visszatérő vendég

StátuszÉéééééééééééés! Nem.....
Hozzászólás: 295
Azonosító: 853
Idézet (S.S. @ 2016.06.13. 10:17)
Én egyet nem értek. Annyi gyönyörű nő van ebben a világban, aki smink nélkül is tényleg gyönyörű, Barbi még csak sminkkel se szép, mégis híres lett. Kérdezem én: Miért? Mi szeretni való van ebben a lányban?

Én nem vagyok modell szakértő, általánosságban tudok csak a szépségről beszélni, no meg persze férfi szemmel, mert nekem, mint nő, mint a másik nem képviselője is kifejezetten tetszik.

Rengeteg gyönyörű nő van ebben a világban, rengeteget látok nap, mint nap, de vannak tucat szépségek és vannak egyedi, különleges arcú lányok, például Barbi. A szemei, a szája, az arccsontja együttvéve nagyon különleges összhatást kölcsönöz neki, ráadásul az alakja is jó, ha vékonyabb, ha teltebb épp, de az adottságai nagyon jók. A tekintete valahogy megfogja az embert és nem utolsó sorban lazán, könnyedén mozog a kamerák előtt, ami egy modellnél ( gondolom én ) nem utolsó dolog.

Személyiségéről nem tudok sokat mondani. Láttam vele ezernyi interjút. A magyar szennylapok és szenny internetes riporterek nagyon rossz képet adnak Barbaráról, mivel Magyarország szeret utálkozni, ezért etetik a népet. Nem mellesleg pletykákat gerjesztenek és ez engem nagyon felháborít, de jelen pillanatban ez a mocsok magyar bulvár, nem lehet ellene mit tenni.
A külföldi interjúk és riporterek sokkal kellemesebb színben tüntetik fel Barbarát, egyszerűen nem hülye kérdésekkel bombázzák ( a legtöbb esetben ) és hagyják kibontakozni, nem vágnak a szavába, nem a rosszindulat sugárzik a riporterből, emiatt én ezeket szívesebben nézem, de aki nem tud angolul, az csak a magyar rosszindulatú interjúkat tudja megnézni és máris kialakul egy rossz kép.
Nem azt mondom, hogy Barbara a világ legokosabb, legszebb, mindenből a "leg" modellje. Csak én meg azt nem értem, miért van ekkora utálat körülötte?
Mivel jobb, vagy rosszabb, mint egy Candice Swanepoel ( akit nem mellesleg nagyon szeretek szintén )?
Lehet ezen vitatkozni, de egy biztos a világ, beleértve engem is, szereti Palvin Barbit és ez jó dolog, örüljünk neki együtt elvégre valahol a "miénk".
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2016. június 13. 15:00 #6
- törölt felhasználó -    
Megérdemelte smileeee.gif
2016. június 13. 15:04 #7
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
megköszöni a szavazatokat: https://www.instagram.com/p/BGeSgVMHAfd/
2016. június 13. 16:14 #8
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Más sokkal jobban megérdemelte volna :/
2016. június 13. 16:17 #9
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
Nem nagy szám ez a Palvin Barbi. Szép, de tucat, photoshoppolt és agyonsminkelt. De tény, hogy ezek segítségével (meg nélkül is, na) szép, de szerintem nem éppen egyedi arcú leányzó. Mert nekem mondhattok bármit, de Rajzák Kinga (aki azért szintén magyar modell, mág ha Szlovákiából is származik, de MAGYAR), bár lehet, nem olyan babaszépség, mint Barbi, karakteres arcú, okos lány. Barbi példaképe lehetne Kinga.wink.gif
2016. június 13. 16:54 #10
- törölt felhasználó -    
Gratulálok neki. smileeee.gif
2016. június 13. 17:27 #11
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
nem értem meg miert kell ennyire isteniteni oké szép de nem annyira h ennyire híre legyen (nem irigykedni akarok ) fel van mind photoshoppolva plusz erre még rá jön az 5 kiló vakolat és smink nélkül szegénykém bűn ronda plusz nem is annyira magas mint egy igazi modell sőt nem is magas (nem irigykedni akarok de ez már túlzás )!
2016. június 13. 17:36 #12
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Sütikexdd @ 2016.06.13. 17:27)
nem értem meg miert kell ennyire isteniteni oké szép de nem annyira h ennyire híre legyen (nem irigykedni akarok ) fel van mind photoshoppolva plusz erre még rá jön az 5 kiló vakolat és smink nélkül szegénykém bűn ronda plusz nem is annyira magas mint egy igazi modell sőt nem is magas (nem irigykedni akarok de ez már túlzás )!

Túlzás, hogy "bűn ronda", az viszont már egyéni ízlés dolga, kinek mennyire "jön be". És nemcsak ő kap photoshop-segítséget és vakolatot, ha ez megnyugtat. Most őt kapták fel, ezért szerepel ennyi helyen, ez van, ezt kell szeretni.
2016. június 13. 20:07 #13
- törölt felhasználó -    
Hushpush Hát örülnék, ha nem lenne ennyire ellenszenves nekem ez a csaj. Figyelj, photoshoppal még a nagyanyám is tökéletes lenne, ebből a csajból meg ezerrel sugárzik a nagyképűség és az álszentség. Szerintem nem velem van a baj, mert sokan nem szeretik Barbit, és szerintem néhányan is ugyanazt írják/látják, amit én!
2016. június 13. 20:13 #14
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Hihetetlen... Eddig mindig Taylor Swift volt a téma, mostmeg Palvin Barbi...
2016. június 13. 20:32 #15
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Szerintem megérdemelte mert tényleg ő egy különlegesen szép lány és ahelyett,hogy ócsároljuk őt, büszkének kéne lennünk rá,hogy egy magyar lány is el tud érni ilyen eredményeket smileeee.gif
2016. június 13. 21:46 #16
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
Ahelyett hogy most is ócsárolni kezditek őt, inkább legyetek rá büszkék.
2016. június 14. 08:35 #17
vattacukorfelhő20
vattacukorfelhő20
új tag

StátuszHARLEY QUINN
Hozzászólás: 19
Azonosító: 257042
Megérdemelte:)
2016. június 14. 08:56 #18
- törölt felhasználó -    
Tőlem.. nekem ugyan mindegy. biggrin.gif ^-^
2016. június 14. 13:59 #19
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Azonosító: 177606
Istenem,mit kell ezt a csajt sztárolni?Ez a csaj még beszélni sem tud xD Nem tudtam kivenni mit mond a videóban angolul xD
2016. június 14. 16:40 #20
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
Legyünk büszkék rá? Ugyan mire? Ja, arra hogy illegeti- billegeti magát és minden héten más pasival kapják lencsevégre? Oké, mostantól tiszta büszke leszek rá, és ha lesz egszer lányom azt mondom majd neki: ,,Tudod, szívem, amikor én fiatal voltam, nagyon felkapott volt egy bizonyos Palvin Barbara. Buta volt, mint a föld, átlagos, de egész szép, és csak úgy sugárzott belőle az önteltség. Világhírű modell lett belőle. Kicism, büszke leszek rád, ha olyan leszel, mint Barbi.'' Pfff.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok