Felfedték Christina Grimmie gyilkosának kilétét – fotó!
2016. június 12. 10:53
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Pontosítsunk, ugyanis nem elhanyagolandó körülmény és tény az, hogy nem direkt ölte meg magát az elkövető, ugyanis az előre eltervezett gyilkosságon túl a visszautat is megtervezte, haza akart térni, szóval nem szándékozott véget vetni ott, akkor az életének. A Christina testvérével való dulakodás közepette sült el feltehetőleg a fegyver.
Hihetetlen... Még mindig nem tudom felfogni. Nyugodjon békében!
Hihetetlen... Még mindig nem tudom felfogni. Nyugodjon békében!
2016. június 12. 10:56
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Hogy lehet valaki ennyire szívtelen? Inkább végzett volna magával, ha nem szerette Christina-t. Nyugodjon békében!
:'(
2016. június 12. 11:09
|
|
LJoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 256217 offline
|
Nem ismertem, de a hírességek körében elég nagy népszerűségre tehetett szert az interneten talált képek alapján. Elképesztő... Csak azért megölni valakit, mert épp nem tetszik a zenéje vagy a stílusa...
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2016. június 12. 11:12
Számomra az egész még mindig felfoghatatlan. Rettenetes, hogy milyen elmebeteg ember lehetett a férfi, hogy külön ezt kitervelte, odautazott, majd végrehajtotta. Ráadásul a halála miatt, még a konkrét indíték is ismeretlen, pedig annak fényében ennél komolyabb büntetést érdemelt volna. Christina egy végtelenül nagy tehetséggel bíró énekesnő volt, nagyon sajnálom őt.
2016. június 12. 11:18
Istenem, ez felfoghatatlan. Olyan fiatal volt... Nyugodjon békében! :,(
2016. június 12. 11:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"A rendőrség szerint a férfi azért utazott Orlandóba, hogy megölje az énekesnőt, és már hónapok óta tervezhette a felfoghatatlan."
Csak szerintem érelmetlen ez a mondat?
2016. június 12. 11:29
Szánalmas és vicces egyben... Úgy értem az, ahogyan megölte és amiért megölte... Remélem sokat fog szenvedni a gyilkos!
2016. június 12. 11:32
Az az ember nyilvánvalóan valami mentális betegséggel küzdött, de akkor sem bocsánatos bűn, hogy egy ekkora tehetséget fosztott meg az élet örömeitől... Nyugodjon békében!
2016. június 12. 11:38
Idézet (_ToTo_ @ 2016.06.12. 11:23)
"A rendőrség szerint a férfi azért utazott Orlandóba, hogy megölje az énekesnőt, és már hónapok óta tervezhette a felfoghatatlan."
Szerintem is
2016. június 12. 11:57
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Borzalmas abba belegondolni, hogy akar az en imadott hires emberem ellen is lehetett volna ez a merenylet.
Christina halalat meg most sem tudom felfogni. Hiheteltne, hogy egy ilyen fiatal artatlan lanyt megolnek. Nem tudok mast mondani csak annyit h borzalmas.
Christina halalat meg most sem tudom felfogni. Hiheteltne, hogy egy ilyen fiatal artatlan lanyt megolnek. Nem tudok mast mondani csak annyit h borzalmas.
2016. június 12. 12:05
Meghalni egy nappal az álmod beteljesülése előtt... Fogalmam sincs mit kellen most mondanom. Fel sem tudom fogni ezt az egészet.Nem ismertem ezt a szegény szerencsétlen lányt,de nagyon sajnálom és felháborít ami vele történt. Nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: