A rendőrség és néhány szemtanú is megszólalt a felfoghatatlan tragédia után. A világ elvesztett egy rendkívül gyönyörű és tehetséges énekesnőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felfedték Christina Grimmie gyilkosának kilétét – fotó!
2016. június 12. 00:32
Kár hogy meghalt a barom tettes. Életfogytiglan börtön járt volna neki a sok kanos pasi között annak aki ilyet elkövetett. Szenvedjen csak.
2016. június 12. 00:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szomorú és egyben elkeserítő, hogy egy ember mit képes tenni a saját fajtársával szemben. Mintha genetikailag belénk lenne kódolva az erőszak tulajdonsága. Ha a tettes kifejezetten e célból utazott a koncert helyszínére, akkor ez előre kitervelt, megfontolt gyilkosság. Floridában van halálbüntetés, és az ítélet alapján tuti, hogy méreginjekciót kapott volna. Tragédia. Pont az előző cikkhez írtam, hogyha az USA-ban nem lenne ennyire laza a fegyverszabályozás (Floridában a helyi kis Tescóban is akkora mordályokat láttam anno, hogy elhinni sem akartam), akkor lehet, hogy ez a lány még most is élne.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 12. 00:44
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Úristen, ez a videó most alaposan kikészített.
Alapvetően nem kívánok rosszat senkinek, de most nagyon sajnálom, hogy végzett magával is az illető... az öngyilkosság túl kegyes dolog volt számára. Megérdemelte volna, hogy bűnhödjön a tettéért.
Nem mintha az ilyeneknek olyan hatalmas lelkiismeret furdalása lenne, de hátha...
Egyébként láttam, hogy a cikkhez csatolva van Selena is. Fura, de mikor olvastam a hírt délelőtt, nekem is ő jutott egyből eszembe... két tehetség, akik még sokra vihették volna, ha nem léteznének a fegyverrel bánni nem tudó emberek.
Egyébként láttam, hogy a cikkhez csatolva van Selena is. Fura, de mikor olvastam a hírt délelőtt, nekem is ő jutott egyből eszembe... két tehetség, akik még sokra vihették volna, ha nem léteznének a fegyverrel bánni nem tudó emberek.
2016. június 12. 00:47
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Az arcából ítélve a srác nem volt százas... jobban járt volna a világ, ha annak idején a matracon marad vagy inkább lenyelik. Nyugodjon békében Christina
A példaképem volt
2016. június 12. 00:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2016.06.12. 00:44)
Úristen, ez a videó most alaposan kikészített.
Alapvetően nem kívánok rosszat senkinek, de most nagyon sajnálom, hogy végzett magával is az illető... a halál túl kegyes dolog számára.
A floridai törvények szerint az előre megfontolt gyilkosság halálbüntetéssel büntetendő. Szóval lehet, hogy a srác is tisztában volt azzal, hogy az esküdt szék elítélte volna, és mindenképpen meghal. Mondjuk a halálsor biztosan nem lehet a legkellemesebb. Számolni a napokat és arra várni, hogy mikor végeznek ki... biztos nem a legjobb. Talán ennek ő is tudatában volt, de agyilag sem lehetett százas. Pont ezért kellene valamilyen szinten szabályozni azt, hogy a nem beszámítható vagy az érzelmileg labilis emberek ne vásárolhassanak legálisan fegyvert.
Bátor Ventillátor
2016. június 12. 00:57
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.06.12. 00:52)
A floridai törvények szerint az előre megfontolt gyilkosság halálbüntetéssel büntetendő. Szóval lehet, hogy a srác is tisztában volt azzal, hogy az esküdt szék elítélte volna, és mindenképpen meghal. Mondjuk a halálsor biztosan nem lehet a legkellemesebb. Számolni a napokat és arra várni, hogy mikor végeznek ki... biztos nem a legjobb. Talán ennek ő is tudatában volt, de agyilag sem lehetett százas. Pont ezért kellene valamilyen szinten szabályozni azt, hogy a nem beszámítható vagy az érzelmileg labilis emberek ne vásárolhassanak legálisan fegyvert.
Már szerkesztettem is a hozzászólásom, hogy egyértelműbb legyen, mire gondoltam. Szóval, arra akarok kilyukadni, hogy megérdemelte volna, ha szembenéz a tettei következményeivel és igenis szenvedjen, amíg ki nem végzik.
De egyébként nagyon adom a szabályozásra a javaslatot. Hány halálesetet lehetett volna elkerülni már csak a sztárok körében is, ha az ilyenekre odafigyelnének...
2016. június 12. 01:16
|
Beylacarter |
|
Idézet (Szandi0820 @ 2016.06.12. 00:57)
Már szerkesztettem is a hozzászólásom, hogy egyértelműbb legyen, mire gondoltam. Szóval, arra akarok kilyukadni, hogy megérdemelte volna, ha szembenéz a tettei következményeivel és igenis szenvedjen, amíg ki nem végzik.
De egyébként nagyon adom a szabályozásra a javaslatot. Hány halálesetet lehetett volna elkerülni már csak a sztárok körében is, ha az ilyenekre odafigyelnének...
Ja, bocsi, azt nem is figyeltem. Már egy jó fél éve Obama és Hillary Clinton igyekeznek a fegyverviselési szabályzatot megreformálni, csak az állampolgárok többségének nem tetszik. Pinteresten számtalan olyan képet találni, amelyben azt hirdetik, hogy mindenkinek joga van a fegyvertartáshoz (az önvédelemhez) és ehhez senki engedélye - még a kormányé sem - szükséges. Én is azt mondom, hogy ez a halál túl kegyes volt neki, és bár talán kegyetlenségnek hangzik, de sajnálom, hogy megszüntették a villamosszék általi kivégzést. A kálium-klorid így is túl szép halál.
Bátor Ventillátor
2016. június 12. 01:42
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem mertem megnézni a videót, mert lehet, hogy sokkolna.
Az ember tényleg nem volt százas, ha előre kitervelte mind ezt. Mi alapján? Az a helyzet, hogy én szerintem semmivel sem lehet méltóan megjutalmazni egy gyilkost, mert nem tudják felfogni se mit követtek el.
A fegyvertartásról meg annyit, hogy már Amerikában nem egy ilyen eset történt, amiért engedélyezik a fegyver tartást. Emlékezzünk csak arra az iskolai mészárlásra, amit diákok hajtottak végre. Vagy amikor véletlenségből a gyerek lelőtte a saját anyját. Az ilyen esetek száma valószínű csökkenne, ha korlátozódna a használatuk.
Felfogni nem tudom milyen lehetett az ottani rajongóknak konkrétan azt látni ,hogy a kedvencük a szemük láttára hal meg. Pláne a testvérnek, akkor milyen lehet. Felfoghatatlan, dühítő és azt hiszem ,hogy nem tud törlődni az emlék.
Az ember tényleg nem volt százas, ha előre kitervelte mind ezt. Mi alapján? Az a helyzet, hogy én szerintem semmivel sem lehet méltóan megjutalmazni egy gyilkost, mert nem tudják felfogni se mit követtek el.
A fegyvertartásról meg annyit, hogy már Amerikában nem egy ilyen eset történt, amiért engedélyezik a fegyver tartást. Emlékezzünk csak arra az iskolai mészárlásra, amit diákok hajtottak végre. Vagy amikor véletlenségből a gyerek lelőtte a saját anyját. Az ilyen esetek száma valószínű csökkenne, ha korlátozódna a használatuk.
Felfogni nem tudom milyen lehetett az ottani rajongóknak konkrétan azt látni ,hogy a kedvencük a szemük láttára hal meg. Pláne a testvérnek, akkor milyen lehet. Felfoghatatlan, dühítő és azt hiszem ,hogy nem tud törlődni az emlék.
2016. június 12. 01:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Sajnos még sikerült megnéznem a videót, mielőtt a Youtube levette volna. Bár ne tettem volna.
Csak ugyanazt tudom mondani, mint az előttem hozzászólók: borzalmas és felfoghatatlan. Ez a videó pedig megerősített abban, hogy többet ne is akarjak erről olvasni/tudni. Ami különösképp bánt, hogy a tettes végzett magával, így még az indíték se derülhet ki teljes bizonyossággal, nemhogy méltó büntetést kapna az elkövető.
Nem voltam rajongója, mindössze tudom ki ő és emellett el is ismertem a tehetségét, de ez most nem is számít, mert ettől függetlenül szívem szakad meg érte. Szomorú, hogy egy emberi életnek így kelljen véget érnie. Részvétem a családjának.
Csak ugyanazt tudom mondani, mint az előttem hozzászólók: borzalmas és felfoghatatlan. Ez a videó pedig megerősített abban, hogy többet ne is akarjak erről olvasni/tudni. Ami különösképp bánt, hogy a tettes végzett magával, így még az indíték se derülhet ki teljes bizonyossággal, nemhogy méltó büntetést kapna az elkövető.
Nem voltam rajongója, mindössze tudom ki ő és emellett el is ismertem a tehetségét, de ez most nem is számít, mert ettől függetlenül szívem szakad meg érte. Szomorú, hogy egy emberi életnek így kelljen véget érnie. Részvétem a családjának.
2016. június 12. 06:15
Phú, ha nem végzettvolna magával a gyilkos, életfogytiglant érdemelt volna. Egy csodát vesztettünk el, sajnálom Christinát, de most már jobb hejen van
2016. június 12. 06:17
Olyan kedvesek a sztárok hogy így foglalkoznak vele. ♡ kár hogy nem ismerem a csajszit.
2016. június 12. 06:37
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Jaj, ne! Annyira szerettem...
((((( De a sztárok mennyire szerették! Nagyon aranyosak! Hüpp, hüpp. Az érzéseimet le se lehet írni...Nagyon jó énekesnő volt... ÉS R*HADJON MEG A GYILKOSA! Nagyon aranyosak a barátai... Nyugodj békében, Christina! Hüpp, hüpp...
2016. június 12. 07:07
|
|
Csenge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 237283 offline
|
Nem ismertem ezt a lányt, mert ritkán nézek tévét. Ma reggel láttam, hogy a facebook tele van egy fiatal énekesnő halálhírével, így rögtön rákerestem.
Szörnyű, mikor egy fiatal ember meghal... Részvét a rajongóknak!
Szörnyű, mikor egy fiatal ember meghal... Részvét a rajongóknak!
2016. június 12. 07:09
|
|
KawaiiPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 256013 offline
|
A gyilkos képét kiakasztom a szobámba, és darch (nem tudom hogy kell írni) táblának használom.
2016. június 12. 07:12
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37764 Csatolások: 22355 Azonosító: 252965 offline
|
Sajnos nem tudtam megnézni a videót, de lehet, hogy jobb ez így. Nem értem, hogy ennek a férfinek mit ártott Christina, hogy így megölte. Még az utolsó pillanataiban is a rajongóit tette boldoggá. Nyugodjon békében
2016. június 12. 07:19
|
|
Claire12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 248699 offline
|
Idézet (KawaiiPanda @ 2016.06.12. 07:09)
A gyilkos képét kiakasztom a szobámba, és darch (nem tudom hogy kell írni) táblának használom.
Ez nem is rossz ötlet .
Kapcsolódó sztárok
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.