A Disney hercegnők ezúttal modern tinédzserekké változtak!
2016. június 23. 08:42
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
nyugodt, relaxált arc? Mindegyik fancsali képet vág, meg grimaszol... miért az a reálisabb test, hogy kövérek és rondák? Miért néznének ki így a tinédzserek a 21. században?
2016. június 23. 17:27
|
|
tkinga06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 11 Azonosító: 194408 offline
|
Én Victoria Evans-el értek egyet nem mindig mosolyoghat az ember! Azért reális a rajza szerintem mert nagyon sok ember nem tudja elfogadni azt hogy a 0-ás méreten kívűl létezik több is, ezért sokan elítélnek embereket úgy hogy nem is ismerik csak egy szempillantást vetettek rájuk! Nekem nagyon tetszenek a rajzai, tehetségesnek tartom! Több hasonló ember kéne aki fel meri vállalni amit gondol, vagy éppen érez!
2016. június 25. 13:28
|
|
KicsiPupu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 190716 offline
|
Teljesen egyet értek, egyáltalán nem gond ha egy alkotó nem vidámra alkotja a műveit, nem kell mindent ugyan olyanra teremteni, akkor lenne unalmas az egész. Nekem nagyon tetszenek, hihetetlenül ügyesen alkot! Van érzéke hozzá és nem fél kimutatni hogy lehet különb is a megszokottnál...
2016. július 22. 06:34
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem jók lettek!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: