Elizabeth Olsen főszereplésével önálló filmet kaphat a nagy erejű Marvel-karakter, a Skarlát Boszorkány.
A teljes cikkhez kattints ide!
Önálló filmet kaphat a Skarlát Boszorkány
2016. június 10. 13:47
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Nagyon örülnék egy filmnek, imádom Elizabeth-et!
2016. június 10. 15:44
|
|
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline
|
De jó lenne, ha saját filmet készítenének neki. Meg amúgy is a karakternek van múltja, és jó lenne még egy film ahol Wanda és Pietro Maximoff újra együtt szerepel. Szerintem nagy sikere lenne.
2016. június 10. 15:59
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Én nagyon megkedveltem Elizabethet a filmben.
Szép lány és tehetséges. Én örülnék neki.
2016. június 10. 16:23
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Tetszett a karaktere a Bosszúállókban, de inkább mellékszereplőnek mondanám. Ha esetleg mégis készül folytatás, biztos meg fogom nézni, mert kedvelem Elizabethet.
2016. június 10. 18:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Én látok lehetőséget a karakterében, csak azt kihozni is ki kell tudni. Egyetértek vele abban, hogy ha egy érdekes sztorit sikerülne írni hozzá a forgatókönyvíróknak, érdemes lenne filmet készíteni vele. De csak azért, hogy "legyen", na az teljesen felesleges. Biztosan sokan megnéznék, köztük sajnos vagy sem én is, mert nagyon kedvelem Elizabethet és a karakterét is, de végigunatkozni másfél/két órát nem érne meg.
2016. június 10. 18:21
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Az a baj csak, hogy nekem már nagyon össze van kavarodva a fejem. De kezdjük az elején.
Nyitott vagyok minden Marvel képregényre/filmre, de legyen jó története!
Nyitott vagyok minden Marvel képregényre/filmre, de legyen jó története!
2016. június 10. 18:39
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Hűha, szóval az előző folytatása, bocsi.
Az a baj csak, hogy nekem már nagyon össze van kavarodva a fejem. De kezdjük az elején.
Nyitott vagyok minden Marvel képregényre/filmre, de legyen jó története! Egyetértek Elizabethel abban, hogy ne csinálja csak azért meg, mert kell. Ma már annyi szuperhős filmet tolnak az arcunkba, hogy a végén már csak a fanatikusok mennek el rájuk (pl. én), hiszen a minőség lecsökken történetileg, vagy inkább úgy mondanám, hogy a történetek lapossá válnak, már nem sok újat láthatunk.
Ugyanakkor, mint minden szuperhősből, belőle is sokat ki lehet hozni. Csak hozzáértő csinálja, please.
A második észrevételem, hogy a kánon szerint Higanyszál (vagyis Pietro) és a Skarlát Boszorkány (vagyis Wanda) ikrek, mint a Bosszúállókban, de eközben Magneto gyermekei is. Na hát ezt az Ultron korában ugye teljesen kicsavarták. Hát oké, legyen, ráadásul Pietro meg is hal.
De ott van az új X-Men rész is. Ki szerepel benne? Higanyszál. De szintén nem mint Magneto kicsi fia.
(Legalábbis úgy tudom, még nem láttam az új részt.) Ráadásul más idősíkban járunk és ugye mondhatjuk, hogy ez akkor egy alternatív történetszál, vagy pont a Bosszúállókos az, vagy mindkettő. De mindegy is.
Bár úgy tudom, hogy a kánonban az X-Menek világa és a Bosszúállóké nem egy világban játszódik úgymond, de ez meg cáfolva van a filmek által, amiben már összehozták a két univerzumot.
Egyébként meg úgy tudom, hogy a Bosszúállók ugye hamarabb kijött, és az X-men stábja csak nézett ki a fejéből, mert ők rohadtul nem tudták, hogy beleteszik az ikreket az Age Of Ultronba. De már mindegy volt, mert meg volt írva a forgatókönyve az X-mennek.
Szóval ez is csupa csavar.
Na mindegy, én minden hogy örülök ennek, mert szeretem Higanyszált, rossz volt, hogy a Bosszúállókban meghalt.
És ennyit az eszmefejtésemről, bocsi, csak már nagyon le akartam írni.
Visszatérve a cikkre, nekem jöhet. Valami jó kis románccal megfűszerezve (spoiler...lsd. Vision).
Nyitott vagyok minden Marvel képregényre/filmre, de legyen jó története! Egyetértek Elizabethel abban, hogy ne csinálja csak azért meg, mert kell. Ma már annyi szuperhős filmet tolnak az arcunkba, hogy a végén már csak a fanatikusok mennek el rájuk (pl. én), hiszen a minőség lecsökken történetileg, vagy inkább úgy mondanám, hogy a történetek lapossá válnak, már nem sok újat láthatunk.
Ugyanakkor, mint minden szuperhősből, belőle is sokat ki lehet hozni. Csak hozzáértő csinálja, please.
A második észrevételem, hogy a kánon szerint Higanyszál (vagyis Pietro) és a Skarlát Boszorkány (vagyis Wanda) ikrek, mint a Bosszúállókban, de eközben Magneto gyermekei is. Na hát ezt az Ultron korában ugye teljesen kicsavarták. Hát oké, legyen, ráadásul Pietro meg is hal.
De ott van az új X-Men rész is. Ki szerepel benne? Higanyszál. De szintén nem mint Magneto kicsi fia.
Bár úgy tudom, hogy a kánonban az X-Menek világa és a Bosszúállóké nem egy világban játszódik úgymond, de ez meg cáfolva van a filmek által, amiben már összehozták a két univerzumot.
Egyébként meg úgy tudom, hogy a Bosszúállók ugye hamarabb kijött, és az X-men stábja csak nézett ki a fejéből, mert ők rohadtul nem tudták, hogy beleteszik az ikreket az Age Of Ultronba. De már mindegy volt, mert meg volt írva a forgatókönyve az X-mennek.
Szóval ez is csupa csavar.
Na mindegy, én minden hogy örülök ennek, mert szeretem Higanyszált, rossz volt, hogy a Bosszúállókban meghalt.
És ennyit az eszmefejtésemről, bocsi, csak már nagyon le akartam írni.
Visszatérve a cikkre, nekem jöhet. Valami jó kis románccal megfűszerezve (spoiler...lsd. Vision).
2016. június 10. 21:13
Elsőszámú kedvenc bosszúállóm, szóval én nagyon örülnék, ha összehoznának egy jó kis mozit Skarlát Boszi előéletéből. Azonban ehhez kell egy jó kis sztori, mert nem lehet mindent a látvánnyal elintézni...az könnyen átmegy unalmasba.
2016. június 10. 21:20
|
|
Petra Beifongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 251691 offline
|
Én nagyon örülnék neki, végre kiaknázhatnák a Marvel univerzum egyik legerősebb karakterének erejét a filmekben is. Csak ugye, a jogi vitákat kéne már lebonyolítani, hiszen ott van az X-Men Univerzum, ahol Wanda apája tengeti mindennapjait... Na, azért meglátjuk, mi lesz még ebből! És egyet kell értsek Elizabeth-el, ha már önálló filmet akarnak, legyen értelme, lehengerlő cselekménye, és ne csak a pénz miatt menjen
2016. június 10. 23:31
Nem tudom, hogyan álljak a dologhoz. Valahol örülök, mert Wanda egy remek karakter és sok potenciál van benne, de valahol azt érzem nem tudnák jól kezelni. Ennek ellenére nyitott lennék egy Skarlát Boszorkány filmre. Lizzie biztos ezerszer át fogja gondolni még a dolgot, ez a nyilatkozatából is látszik, és ez nem is baj, mert szerintem nagyon precízen választott szerepeket és eddig nem is csalódtam benne. Remek színésznő.
2016. június 11. 10:40
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Örülnék neki, de annak még jobban, ha Vision is benne lenne
2016. június 11. 15:12
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Örülnék ha lenne, de ha Lizzie nem akarja akkor pártolni fogom.
Addig is hajrá #scarlettwitchfilm
Addig is hajrá #scarlettwitchfilm
2016. június 12. 14:58
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
De jó lenne *-*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: