Botrány! Justin Bieber bunyóba keveredett
2016. június 10. 16:50
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Dia28: Férfiak között lehet megesik de Justint nem momdanám annak. Főleg nem egy ilyen kép után
de most komolyan neked ez a férfi?? Amugy meg gratulalok Justinnak. Megint nem bírta ki hogy ne róla beszéljenek...
2016. június 10. 16:54
Kár, hogy a férfi nem adott neki egy rendes ütést. Pedig igazán megérdemelné. A csini kis pofija? Látszik mennyire egy beképzelt ember.
2016. június 10. 19:08
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Belieber vagyok, de azert latszik, hogy Justin ütött elobb!! Es azert most ne legyek fake belieber mert leírom amit lattam.. Bar ennek is biztosan megvan az oka, Hal istennek nem tortent nagyobb baj.!!!!!
2016. június 10. 20:58
OMG. Ezen a videon teljesen jol lehet latni a verekedest. Nem semmi az biztos!
2016. június 10. 21:00
eszter05 én is erre gondoltam vagy a Sorry #2-vel jön majd
2016. június 10. 21:12
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
,,Egy karcolás sem esett ezen a csini pofin"
najó, ez már röhejes
, meg amugy is ő ütött először, szval ne csodálkozzon, hogyha valaki vissza mer neki ütni
najó, ez már röhejes
2016. június 11. 06:31
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Birom ezeket a kommenteket hogy "kár hogy nem verték meg jobban"de arra senki nem gondol hogy ez a melák lelőhette volna vagy épp leszúrja.Nem tudom ti hogy vagytok vele de én akármennyire is utálok valakit nem szeretném hogy meghaljon.
2016. június 11. 10:10
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Be lehet gecire fogni a szátokat odalent. Elhiszem hogy nem kedvelitek őt, és semmi jót nem kívántok neki de ő is ember ő is hibázhat blabla.. Szoval, attol még mert sértő kommenteket írtok nem fog változni, talán annnyi hogy miattatok pár ember elkezd bőgni. (pl. én) Jaaj egy taknyos tizenéves elkezdett bőgni hát nem leszarom.. nem, nemérdekel. Igenis rosszul esik ha így bántok vele, velem. Semmi köze nincs ennek a kommentnek a poszthoz, ahogy a többi kommentnek sem. Akármennyire utálok valakit, nem kívánom ennyire a halálba mint ti.
2016. június 11. 11:00
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Hát ez a cikk egy kicsit pontatlan, mivel nem Justin ütött elsőnek , hanem az a férfi, és ő erre ütött vissza :S
2016. június 11. 12:22
Gyanúsan nagy volt már a nyugi körülötte, nem tudott ez az eset meglepni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: