Úgy tűnik, továbbra sem áldozott le a botrányos kamaszéveknek, ugyanis az énekes megint nem tudta kordában tartani dühét, és ököllel próbált elégtételt venni egy konfliktushelyzetben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrány! Justin Bieber bunyóba keveredett
2016. június 10. 10:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 10. 10:17
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Pedig már kezdtem örülni, hogy jól elverték a nyálas kis buzi fejét. Na ami késik nem múlik!
2016. június 10. 10:19
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Mit kell ebből ekkora ügyet csinálni?
2016. június 10. 10:57
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Amúgy ajánlom a cikk írójának hogy jobban is utána lehetne nézni,mert nem Bieber ütött előszőr hanem az a nagy szekrény ajtó.Nem vagyok fan de azért respect neki hogy vissza ütött neki de azt nem mondom hogy sajnálom mert nem lehet tudni miért verekedtek össze vagy ki kezdte a szóváltást.
2016. június 10. 11:04
Erről szólnak mindenhol a bulvár hírek... Selena Gomez sem örült ennek!
De Justin tényleg már egy botrányhős...
2016. június 10. 11:11
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Hát ha jól láttam akkor a felvételen látszik hogy nem Justin ütött előbb. És amúgy is két kosárlabda rajongó pasi aki nem ugyannak a csapatnak szurkol es nézeteltérése van nem fog elmenni és egy tea társaságba megbeszélni a dolgokat. Ilyen szituba természetes az hogy összeverekedtek. Főleg hogy a verekedő társ vagy ki egy akkora melák látszik az agresszió az arcán.
2016. június 10. 12:31
"Nagisa"
XXDD A szívemből szóltál..
Én sem nézem ki Justinból hogy valakit képes lenne úgy megverni hogy annak komoly következményei lennének..
Justin részéről az inkább cica harcnak minősült..XXD
XXDD A szívemből szóltál..
Én sem nézem ki Justinból hogy valakit képes lenne úgy megverni hogy annak komoly következményei lennének..
Justin részéről az inkább cica harcnak minősült..XXD
2016. június 10. 13:27
|
Fackyeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 237585 offline
|
Justinnal szóljon már valaki, hogy ha ennyire keményre énekelte magát és még verekedni is akar, akkor nem ártana edzeni is. Mert így ha nem szedik szét őket a nigger igencsak megveri...
2016. június 10. 13:49
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ez a vad oldala? ez feltünési viszketekség, Én a férfi helyében jól összevertem volna, annyira elvan szálva magátol h azt hiszi bárkit letud csapni csak ugy büntetlenül.. szánalom ami csinál, ez a kiirása meg h csini pofa... hááát bakker én nem tudom ez nem lett biszexuális véletlenül?? Egyszer porul fog járni és jol helyben hagyják segitség nélkül aztán majd akkor felfogja h azért mert kicsit kigyurta magát még ugyanugy gyenge...
2016. június 10. 15:35
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A csini kis pofikájára igazán kaphatna már egy ütést, attól talán helyre jön, és nem sajnáltatja majd magát.
2016. június 10. 15:41
A csini pofiját szívesen kidekorálnám.
Kár, hogy a kedves és mélyen tisztelt bunyóspartnere nem adott neki egy életre elegendő taslit. Feltűnés viszketegség a köbön.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: