Starity

Sütés, főzés kezdőknek

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 09. 14:55 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Az, hogy egy médiasztár, színész, énekesnő vagy műsorvezető könyvet ír, a mai világban már természetes. Arról, hogy milyen témában, azt személye válogatja, de a legtöbb talán mégis magáról az írójáról szól. Akad azonban, aki inkább egy olyan területet választ, ami az embereket, olvasókat talán a legjobban érdekli, ez pedig a szakácskönyv.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. június 09. 15:08 #2
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Ó, a jó öreg mikrós torta. És egyéb gyors, ám finom nyalánkságok! Az exem elég ötletes volt főzés szempontjából, pár receptet lestem el tőle a megismerkedésünk ideje alatt. Ebből az időszakból a tepsis bundás kenyér maradt meg kitörölhetetlenül. biggrin.gif Egyébként muffin mániás vagyok. A Félszáz muffin recept c. könyv nálam alap. pardon.gif A világ legjobb borsos tokány receptje pedig az alábbi az én olvasatomban: csinálj mindent a szakácskönyv szerint, aztán ülj le messengerezni az aktuális kiszemelttel. Fél órával később ordíts fel és mentsd a menthetőt. _nevet.gif Én tejfölös rántást készítettem hozzá, a legeslegjobb tokány lett a világon, a család egyre tudni akarta, hogy csináltam ilyen finomra. _nevet.gif A főzés remek elfoglaltság, bár nem túl sűrűn művelem, és nem is vagyok egy mesterszakács, de egyre ritkábban használok recepteket. Kész feltaláló vagyok néha, jóformán bármiből tudok jó kaját rettyinteni.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2016. június 09. 15:42 #3
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Általában én sem szoktam mérni. Szemre mérem a hozzávalókat. Ha valami híg, sűrű, édes vagy savanyú, azon úgyis lehet javítani biggrin.gif A muffint én is imádom. Főleg az édes fajtákat.
A spontán dolgokból sokszor jó dolgok sülnek ki. Na nem mindig. Egyszer kipróbáltam a répafőzeléket. Na olyan is lett, amilyennek hangzik. rohog.gif Persze van amivel nem bíbelődnék, megveszem inkább készen: pl.: rétestészta...
2016. június 09. 18:27 #4
- törölt felhasználó -    
Én fiú létemre szeretnék megtanulni főzni! Azt mondják, hogy nem nagy dolog ez! Meglátjuk, bár ma már nem szokatlan a férfi szerepe sem a családoknál a konyhában! smileeee.gif
2016. június 10. 21:18 #5
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 479
Csatolások: 0
Azonosító: 202486
Szerintem (így kezdőként) hasznos volt ez a cikk, én nagyon szeretek főzni(bár inkább sütni biggrin.gif ) de én sem mindig mérem ki az adott anyagot, hanem szemmértékre csinalom, bár nem mintha olyan sokszor sütnék.
2016. június 10. 22:26 #6
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
én nem tudok sem sütnis em főzni de valóban inspiráló ha egy sztár "tanít" főzni smileeee.gif
2016. június 13. 17:17 #7
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Szeretek sütögetni, a gofrit pedig imádom, így ennek a receptnek nagy hasznát veszem:)
2020. február 15. 20:07 #8
- törölt felhasználó -    
Éhes lettem, jaj smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok