Az, hogy egy médiasztár, színész, énekesnő vagy műsorvezető könyvet ír, a mai világban már természetes. Arról, hogy milyen témában, azt személye válogatja, de a legtöbb talán mégis magáról az írójáról szól. Akad azonban, aki inkább egy olyan területet választ, ami az embereket, olvasókat talán a legjobban érdekli, ez pedig a szakácskönyv.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sütés, főzés kezdőknek
2016. június 09. 14:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 09. 15:08
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ó, a jó öreg mikrós torta. És egyéb gyors, ám finom nyalánkságok! Az exem elég ötletes volt főzés szempontjából, pár receptet lestem el tőle a megismerkedésünk ideje alatt. Ebből az időszakból a tepsis bundás kenyér maradt meg kitörölhetetlenül.
Egyébként muffin mániás vagyok. A Félszáz muffin recept c. könyv nálam alap.
A világ legjobb borsos tokány receptje pedig az alábbi az én olvasatomban: csinálj mindent a szakácskönyv szerint, aztán ülj le messengerezni az aktuális kiszemelttel. Fél órával később ordíts fel és mentsd a menthetőt.
Én tejfölös rántást készítettem hozzá, a legeslegjobb tokány lett a világon, a család egyre tudni akarta, hogy csináltam ilyen finomra.
A főzés remek elfoglaltság, bár nem túl sűrűn művelem, és nem is vagyok egy mesterszakács, de egyre ritkábban használok recepteket. Kész feltaláló vagyok néha, jóformán bármiből tudok jó kaját rettyinteni.
2016. június 09. 15:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Általában én sem szoktam mérni. Szemre mérem a hozzávalókat. Ha valami híg, sűrű, édes vagy savanyú, azon úgyis lehet javítani
A muffint én is imádom. Főleg az édes fajtákat.
A spontán dolgokból sokszor jó dolgok sülnek ki. Na nem mindig. Egyszer kipróbáltam a répafőzeléket. Na olyan is lett, amilyennek hangzik.
Persze van amivel nem bíbelődnék, megveszem inkább készen: pl.: rétestészta...
A spontán dolgokból sokszor jó dolgok sülnek ki. Na nem mindig. Egyszer kipróbáltam a répafőzeléket. Na olyan is lett, amilyennek hangzik.
2016. június 09. 18:27
Én fiú létemre szeretnék megtanulni főzni! Azt mondják, hogy nem nagy dolog ez! Meglátjuk, bár ma már nem szokatlan a férfi szerepe sem a családoknál a konyhában!
2016. június 10. 21:18
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Szerintem (így kezdőként) hasznos volt ez a cikk, én nagyon szeretek főzni(bár inkább sütni
) de én sem mindig mérem ki az adott anyagot, hanem szemmértékre csinalom, bár nem mintha olyan sokszor sütnék.
2016. június 13. 17:17
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szeretek sütögetni, a gofrit pedig imádom, így ennek a receptnek nagy hasznát veszem:)
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: