Kedden került sor a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek című színdarab premier előtti bemutatására, Dan azonban nem volt ott, és nem is számíthatunk a felbukkanására a jövőben sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daniel Radcliffe nem fogja megnézni a Harry Potter-színdarabot! Tudd meg, miért döntött így!
2016. június 09. 14:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 09. 14:27
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
teljesen igaza van!
2016. június 09. 16:26
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Teljesen mértékben egyetértek Dannel. Nagyon remélem, hogy a könyv magyarul is meg fog jelenni.
2016. június 09. 16:27
Miért lenne nagyképű? A nagyképűség nem itt kezdődik. Ha nagyképű lenne, akkor azt mondta volna, hogy "jó, én azért is elmegyek, úgyis én számítok" stb. Tehát ilyen dolgokat mondott volna. Szerintem nagyon jó fej, imádom őt! <33333333
2016. június 09. 17:28
|
|
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline
|
Én belenéztem miről szól.. És enyhén olyan mint ha egy rossz vicc lenne. Oda vaiyok mindenért ami HP, de ez már nekem is sok.. Az egész HP-s világot összetöri. Rowling úgy nyilatkozott az utolsó kötet után, hogy pl a Mardekár ház a csata után már egyenrangúként jelenik meg az iskolában, nem fogják kinézni, megkülönböztetni aki oda kerül. Hát most nem annak tűnik. Oké, kell a vérfrissítés, de ez az egész olyan, mintha rosz fanfiction-ökből lenne egybe gyúrva. Daniel amúgy nagyon rendes volt:-)
2016. június 09. 19:09
|
Fackyeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 237585 offline
|
Nem tudom miért akarná bárki is látni az erőltetett, még egy bőrt lehúzós darabot. Csak a bevétel a célja és nem a HP-nek valami folytatás. A másik meg, hogy Nigamionét ki akar nézni... Emma Watson után nem kicsit esett a színvonal
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: