Nem titok, hogy a pophercegnő az évek során számtalanszor küzdött súlyproblémákkal, ám az elmúlt időszakban nemcsak visszanyerte bombasztikus alakját, hanem még saját magán is túltett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears elárulta szexi alakjának titkát
2016. június 07. 13:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 07. 13:33
Sok mozgással tényleg jó alakja lesz az embernek! Tényleg jól néz ki és ő pontosan tudja, hogy milyen az, amikor megszólják a formája miatt... Ez azért példaértékű változás, de nemcsak az ő elhatározása volt szerintem, hanem a stábja is ezt javasolta neki!
2016. június 07. 13:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tényleg jó alakja van, ehhez kétség sem fér. Ennek hátterében akár műtét is állhat, viszont nagyon szépen karban tartja a testét. A sok mozgás és voltaképp az amit megeszel, nagyban befolyásolja az egészségedet. Britney-nek gyönyörű alakja van évek óta, nem is értem, hogy miért cikkeznek arról, hogy dagi, mert egyáltalán nem igaz. Annyira örülök, hogy sikerült kimásznia abból a gödörből, amibe került az alkohol és a drogok miatt.
2016. június 07. 14:11
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Jól néz ki....
2016. június 07. 16:33
Nagyon sokat változott (jó irányba) le a kalappal előtte
Viszont,azt a zöld bikinit szerintem hanyagolja,nem az ő színe,viszont jól áll a neki fazonja ..
Viszont,azt a zöld bikinit szerintem hanyagolja,nem az ő színe,viszont jól áll a neki fazonja ..
2016. június 07. 18:19
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nagyon sokat változott.
2016. június 07. 18:25
Ha ezt tényleg önerőből érte el, akkor le a kalappal.
2016. június 07. 20:36
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szerintem kicsit vékony!
2016. június 08. 17:59
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Igen, a sport tényleg jót tesz a formában maradáshoz. Bár nem hiszem, hogy csak ennyi az oka...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: