Yolanda Hadid januárban ünnepelte 52. születésnapját, nemrég pedig az Instagramon mutatta meg, hogy az ötödik x és három gyerek után is lehet dögös egy nő.
A teljes cikkhez kattints ide!
52 évesen is csúcsformában van Gigi és Bella Hadid édesanyja
2016. június 07. 10:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 07. 10:49
Tényleg jól tartja magát! A lányai közül Gigi nagyon bejön nekem!
2016. június 07. 13:18
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Jól tartja magát
2016. június 07. 14:12
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
nem értem, hogy a jó alak mióta határoz meg így egy embert. ilyen anyagi háttr és munka mellett minen anya így nézne ki--nem kéne naponta min-8 órát dolgozni
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2016. június 07. 14:57
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ha nekünk lenne annyi pénzünk mint amit ezek már generációkon keresztül összekerestek egészen biztos vagyok benne hogy még a dédnagyim is lehetett volna bombázó! Nem nehéz azért úgy formában maradni hogy nem kell dolgozni, korlátlan pénzed és lehetőséged van mindenféle mozgás és sport végzéséhez és egészséges ételek vásárlásához. Az átlagembernek a hétköznapokban természetesen nem sikerülhet mindez olyan jól mint neki. Kinek van pénze az eliten kívül hogy mindenféle fogyókúrás, bio, vega meg vegán ételeken éljen?! Szóval nem csoda ha nem úgy néz ki mint egy normális ötven éves nő...
2016. június 07. 15:26
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Azért a plasztikai sebész szép munkát végzet a nő egyetlen tehetsége ,hogy mindig pénzes pasikhoz ment hozzá így volt aki fizesse a műtéteket. A külső nem minden ha az egyetlen dolog amiért pasik összeállnak vele a teste akkor tulajdonképpen eladja magát régen az ilyen nőknek volt neve ma már sztárok
Jolie_77
2016. június 07. 17:14
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ennyi plasztikai beavatkozás után szerintem minden ötven éves nő így nézne ki, már ne haragudjatok. Ja, igen és amit előttem említettek a hírérték...
Jolie_77
2016. június 07. 22:16
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Egyetrértek Pityang!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.