A Little Mix 22 éves szőke szépsége az Instagramon mutatta meg, hogy néz ki smink nélkül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így néz ki smink nélkül Perrie Edwards
2016. június 07. 09:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 07. 10:06
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Bírom Perrie-t, a Little Mixes lányok közül ő a kedvencem, de tény, hogy azzal, hogy sosem mutatkozott smink nélkül, irreális várakozásokat támasztott az emberekben, akik nyilván azt gondolják, á la nature is olyan szép és vadító, mint egy kiló vakolattal.
Elég baj, ha húszas évei elején járva ennyire nincs önbizalma, hogy meg merje mutatni a világnak, milyen, mikor nincs kifestve. Merthogy ezzel ezt üzeni.
Elég baj, ha húszas évei elején járva ennyire nincs önbizalma, hogy meg merje mutatni a világnak, milyen, mikor nincs kifestve. Merthogy ezzel ezt üzeni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. június 07. 10:19
Tényleg szembetűnő a látvány. A smink jobban kiemeli a szépségét, de kifestetlenül is bájos!
2016. június 07. 10:37
|
|
Hobbit fansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 249601 offline
|
szerintem aranyos,jó az ha valaki a saját arcát mutatja.
2016. június 07. 13:48
Szerintem smink nelkul is nagyon szep
Diala, semmi ertelme annak amit irtal, mert epp most mutatta meg magat smink nelkul:)
Diala, semmi ertelme annak amit irtal, mert epp most mutatta meg magat smink nelkul:)
2016. június 07. 13:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sajnos, mint ahogyan a sztárok többsége, ő is felismerhetetlen smink nélkül, és ha melléd állna a buszon még csak a leghalványabb sejtelmed sem lenne arról, hogy bizony ő áll melletted. Én is nagyon szeretek sminkelni, szebbnek is találom magamat, mint nélküle, de ilyen sokat még soha sem kentem magamra. Bár ez szerintem a lánybanda imidzséhez tartozik, hiszen mindegyik csaj pont ugyanennyi vakolattal lép a vörös szőnyegre, ám meglehetősen egészségtelen. Nem csak a bőr légzését akadályozza, de az a rengeteg kemikália, ami felszívódik egyáltalán nem biztos, hogy nem tesz kárt a szervezetben. Persze ennek kárát nem most, hanem majd 10-15 év múlva fogja látni, pluszban a bőr megereszkedését és a ráncok kialakulását is segíti. Nem mindig a totál vakolat a legszebb, és sajnos a mai fiatalok, ahogyan látom a munkahelyemen is egy valagnyi vakolattal jönnek be egy egyszerű vérvételre.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2016. június 07. 14:14
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Smink nélkül mégsem ismernem azt hinnem hogy a lány a szomszádból. Ne azt mondom hogy nem szép mert szép de azért a smink sokat dob rajta...
2016. június 07. 15:13
Snapchaten sokszor vannak képei, amin nincs smink rajta...
2016. június 07. 15:37
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Elég sok sminket használ, ami nem kifejezetten jó. Egyébként szerintem így is szép, noha a smink tényleg sokat dob a megjelenésén.
2016. június 07. 15:49
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Amúgy szerintem az arany középutat kéne megtalálnia, mert zavaró hogy nagyon vastagon sminkel (bár sminkben kifejezetten szép), de most hogy megláttam smink nélkül rettentően meglepődtem, hogy ennyire férfias vonásai vannak. Így az volna a legjobb, ha picit kevesebb réteget használna meg néha elhagyná a szemfestést helyette csak a műszempilla lenne meg egy halvány rúzs, ugyan olyan jól nézne ki azokkal is.
2016. június 07. 16:03
|
|
DelenaYJortiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 256493 offline
|
Ez a nő, egy szánalmas kis csitri.
Gyűlölöm. Nem lehet megmaradni smink nélkül? Szánalmas.
Gyűlölöm. Nem lehet megmaradni smink nélkül? Szánalmas.
2016. június 07. 16:04
Mégcsak 22 éves?!! Én eddig azt hittem 30 körül ténfereg.
2016. június 07. 16:15
A sokk fokozása érdekében, ajánlom bemásolni a következőt: Perrie Edwards without makeup. CSAK ERŐS IDGZETŰEKNEK!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.