Klippremier: Selena Gomez – Kill Em With Kindness
2016. június 06. 22:38
Szerintem passzol ez a klip a dalhoz... mindkettő egyformán unalmas és felejthető.
2016. június 07. 06:28
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Persze, mikor mondjuk Ariana van a középpontban, akkor elő kell drukkolni egy új dallal.
Amiben persze minden szét van szerkesztve még a hangja is, ugyanazta a "fáradt lotyó" pofát vágja.
0:24 másodpercig bírta a fülem. Nem is akartam tovább..
Amiben persze minden szét van szerkesztve még a hangja is, ugyanazta a "fáradt lotyó" pofát vágja.
0:24 másodpercig bírta a fülem. Nem is akartam tovább..
2016. június 07. 06:45
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Fiú hát nem tudom volt már jobb alalkítása is nem olyan rossz ez a szám se volt már jobb is.....
2016. június 07. 07:01
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Nekem a dal nagyon tetszik
és a klipp sem rossz, és ien széép Selena a klippben, és ám nem csak neki javítják fel a hangját, és érdekes pont, hogy itt nem javították annyira, mint a többi klipjében...
2016. június 07. 12:03
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Sosem voltam Selena rajongója, azonban nem adok igazat senkinek, aki azt mondja, hogy nincs jelentése ennek a dalnak és, hogy tucat (maximum a dallama). Aki nem érzi át a szöveget, az nem is értheti. Selenának a "kill them with kindness" az egyik mottója és pont ezért igenis sokatmondó ez a dal. Minden rajongóját erre ösztönzi és ezért szimpatikus, ugyanis én is nagyjából eszerint élek. Mondjuk tényleg lehetett volna kicsit változatosabb. A szövege egész jó, de a dallama túlságosan a mai tucat tuc-tuc vonalat követi, ezért nem vagyok elragadtatva tőle, de nem rossz. Nem értem miért kell utálni az embert akkor is, amikor jót akar. Legalább akkor ne. Selena mindenesetre ilyenkor öl a kedvességével.
2016. június 07. 15:17
A My heart is a ghosttown torzszülött ikertestvére ez a dal. Kill 'em with unchangingness - ez a cím jobban fedi az alkotást.
2016. június 07. 15:42
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Szerintem nagyon jót tettek Selenának az évek. A dalai sokkal jobbak, a stílusa is ezen a téren sokat javult. Ez az egyszerű klip elég jó lett, mert így csak a dalra figyel az ember.
2016. június 07. 16:21
Szntem nagyon jó lett,nekem nagyon tetszik.Gyönyörű mint mindig.
2016. június 07. 16:26
A klip nagyon tetszik, viszont a dal nagyon lapos és szürke lett .És ezen a tényen még a feljavított hangja sem segít semmit...:/
2016. június 07. 19:38
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Nem rossz, de...
2016. június 08. 11:24
|
|
moonlightbae1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 256753 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám is, és a klip is.
Bár be kell vallanom, hogy hallottam már tőle jobbat is. Viszont Selena még mindig eszméletlenül szép! *-*
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: